Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie zachwycają się u dzieci cechami, ktore najbardzij irytują u dorosłych

Polecane posty

Gość gość

Gapowatosc Naiwnosc Nieporadnosc Latwowiernosc Slabosc Gdzie tu sens, gdzie logika? Skoro stawiacie czesto dzieci jako przyklad, to czemu nie cenicie tych cech u doroslych? Czemu skoro te cechy irytuja was u doroslych, to roztkliwiają was u dzieci?

Gość gość
Bo ludzie to pedofile :-)

Gość gość
Bo dziecko to dziecko o co jest słodkie u niego to u dorosłego już nie. Naprawdę trudno to pojąć? Dziecko robi to nieświadomie a dorosły z wyrachwowania albo z debilizmu.

Gość gość
Jak dorosly ma cechy dziecka to tez raczej tobi to nieswiadomie, po prostu nie dojrzal. I wtedy was to juz wkurza, i to jak-te same cechy, ktore sa takie cicicic slodziuchne u dzieci

Gość gość
Ciekawy temat. Niestety mam większość z tych cech, jak nie wszystkie..i pomysł, że to jakieś "wyrachowanie" mnie dobił..bardzo trudno coś takiego zmienić, mam wrażenie, że taka gapowatość to cecha wrodzona..

Gość gość
No bo skąd ktoś ma wiedzieć, że taki dorosły robi to dlatego że jest niedojrzały? Każdy zakłada, że albo to jakaś manipulacja albo głupota. Sama tak kiedyś oceniłam jednego człowieka, myślałam że się mną bawił... Więc i ja się zabawilam :( Dopiero później dowiedziałam się, że jest takie zaburzenie zespół niezaspokojenia emocjonalnego, które powstaje jeśli ktoś w dzieciństwie nie zaznał miłości i uwagi rodziców. Teraz zupełnie inaczej i ze zrozumieniem patrzę na tego człowieka, bo wiem o co chodzi. Ale jak ludzie niewiedzą, to wiadomo że różnie mogą reagować.

Gość gość
Bo ludzie są głupi i nie wiedzą, że jak nie będą wypleniać tego u dzieci, to te dzieci wyrosną na takich dorosłych.