Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie takich troche niesmialych, mniej pewnych siebie facetow?

Polecane posty

Gość gość
psychol to by był jakby sie zabił a nie przyszło wam do głowy ze dlakogos to faktycznie takie cierpienie ze pragnie sie zabic? ja tak kiedys miałem. a kiedy to mówiłem to nie byl szantaz tylko próba ratowania własnego zycia. ale wy tego nie rozumiecie bo nie wiecie co to miłosc

Gość gość
tak jasne. to ci słabi i gorsi gnebia słabych i gorszych bo sie czują słabi i gorsi. weź skończ piertolic. nastepny topik w którym koorfa nic wam nie pasuje jedna strona a juz nie pozostał zaden facet na ziemi który by nie był piertolniety jepniety i czemus winny. leczcie sie tempe krowy bo w końvcu ktos was wyleczy i sie wam skończy to wieczne gdaqkanie i jatrzenie

Gość gość
Kurcze...,same nawiedzone psycholożki! :D Co jedna to mądrzejsza :D

Gość gość
No ale nie mozesz nikogo zmusic do milosci nierozumiesz? Nie da się... Po co szantaż? Tym nic nie ugrasz. Mowi sie trudno i idzie sie dalej, są gorsze dramaty zyciowe.

Gość gość
psycholożki sa idealne do ostrego rżnęcia

Gość gość
No i przez to w jaki sposob sie wypowiadacie potwierdze sie moja teza "psycholożki" widzicie bledy w innych, a nie w sobie, wyzywacie, krytykujecie i to dosc agresywnie no i jak tu pisac inaczej o was jak sami pokazujecie jacy jestescie sfrustrowani.

Gość gość
a czy ty nie rozumiesz ze to nie jest szantaż? wiesz ze to cie zabije wiec starasz sie ratowqać zycie? to jest wg ciebie dewiacja psychiczna? zreszta sprawiają wam takie wyznania niekłamana radosc i po cichu zliczacie sobie takie przypadki niektóre nawet prowadzą rankingi

Gość gość
Widac czarno na bialym jacy jestescie w srodku tak naprawdę, tacy jak opisalam.

Gość gość
no dobra. to psychoplożki nie nadajasie rżńięcia. przykro mi. to melepety kłody i seskualne kaleki

Gość gość
w srodku to raczej biało na czarnym

Gość gość
22.23 masz jakies chore wyobrazenia. Nie masz prawa nikogo zmuszac do milosci! Toba powinien sie zajac psycholog skoro nie radzisz sobie z zyciem.

Gość gość
no i uderz w stol a nożyce sie odezwą

Gość gość
ale to nie są wyobrazenia tylko doswiadczenia. wiem co czułem wiem ze prawie umarłem i wiem że to nie był szantaż. mogłabyś mi nie wmawiac co czułem i interpretować tego zachowania wedle swojego uznania bez dowodów na swoje słowa? nie jestem i nigdy nie byłem z osoba któ¶ą "szantażowałem" po prostu kiedy powiedziała mi ze nic z tego nie będzie to naszła mnie pewność ze to koniec mojego zycia. wiesz jakie to uczucie? czy może jednak czułem coś innego? w sumie przecież wiesz lepiej ode mnie co czułem

Gość gość
szantażyści to psychopaci i nie czuja potrzby samobójstwa. mogą natomiast zdarzyć sie tacy którzy będą używali takiego kłamstwa jako szantażu. dowodem na to ze nie dla wszystkich jest to szantaz są samobójstwa. czy docieraja do ciebie te proste fakty?

Gość gość
zarówno szantaz jak isamobójstwo wynikaja z powaznych zaburzeń psychicznych a te też maja swoje przyczyny . mało kto rodzi sie zaburzony psychicznie. a ty jeteś tempą debilka i ci juz koorfa nic nie pomoze

Gość gość
Ktoś dobrze powiedział ,uderz w stół a nożyce się odezwa , koleś próbuje przedstawiać się jako skrzywdzonego a jednocześnie obraza kobiety od krów i im ubliza, to typ faceta cicha woda , który robi z siebie ofiarę w celu manipulacji

Gość gość
I on się uwaza za cichego i niesmialego używając takich wyzwisk ?

Gość gość
nie użyłem sformułowania krowy" i nie obrażam kobiet tylko obreażam ciebie. tzn możesz czuc sie obrazona moją analizą poziomu twojej umysłowosci która ku twego lepszego zrozumieniu wyraziłem w ten a nie inny sposób

Gość gość
To nie byłam ją ,ja tylko odpowiadam , jesteś niepoczytalny

Gość gość
ja sienie uważam za niesmiałego. to jedynie spekulacja wynikająca z waszego założenia ze można sie identyfikowac jedynie z kims podobnym sobie z kim ma sie wspólne interesy. to stadne prymitywnme podejście nie ma nic wspólnego z funkcjonowaniem w społeczeństwie

Gość gość
Kobiety to zło nigdy więcej randek z kobietami

Gość gość
tutaj to najwyżej moge być nieczytelny

Gość gość
Skończ gadać głupoty dobrze ci radzę

Gość gość
czytam te wasze wypociny i nie ma w nich zadnej spójności. co wiecej nie ma wnich nawet żadnego innego zamiaru i głebszej ide. po prostu chcecie se ponarzekać

Gość gość
Dajcie spokój przecież jak pisałsm wyżej on siębędzie czepiał onnych w sobienie dostrzeze nic zlego, to nie on jest be chociaz obraza i wyzywa to inni są be.

Gość gość
szczerze powiedziawszy na kafeteri widziałem tylko jeden topik w którym facet to nie był świnia. w opisach relacjach analizach i diagnozach. nie moznaby w swoich dywagacjach odrzucić tyh gigantycznych i z gruntu fałszywych uogólnień i wyjśc od szczegółu? jakby wszyscy faceci składali sie jedynie z wad to byscie z siebie takich kretynek nie robiły w konkurowaniu o ich względy

Gość gość
Dajcie spokój przecież jak pisałam wyżej on się będzie czepiał innych w sobie nie dostrzeze nic zlego, to nie on jest be chociaz obraza i wyzywa to inni są be.

Gość gość
Masz rację tacy jak oni widza problem we wszystkich tylko nie w sobie , i teraz jeszcze będzie z siebie robił ofiarę na miarę stulecia

Gość gość
dopatrywanie sie w sobie złych rzeczy masens gdy ciee wszyscy dookoła chwalą. jak wszyscy dookoła ci wmawiaja ze sie składasz ze wszystkich mozliwych nawet sprzecznych wad to koorfa doszukiwanie sie nowych jest nielogiczne