Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie takich troche niesmialych, mniej pewnych siebie facetow?

Polecane posty

Gość gość
Nie bo nie pewni siebie faceci tacy bez charakteru ,niesmiali znecaja się nad słabszymi jak ktoś to bardzo trafnie ujął , pewny siebie silny facet nie musi wyladowywac swoich frustracji na innych , mój ojciec był taki ze każdego się bał na zewnątrz a w domu cwaniakowal do żony i dzieci

Gość gość
:D twoja teroia z pewności znajdzie obsercyjne potwierdznie w więzieniach szkołach wojskach policjach i ninnych typowo męskich zgromadzeniach., nie od dzis wiadomo ze cwele gnebią gitów gwałcą ich podprysznicami tylkodlatego ze gity są pewni siebie i nie maja kompleksów brawo ty

Gość gość
przepchne bo mnie rozśmieszacie

Gość gość
Swoim arogankim i chamskim tonem wypowiedzi tylko udowadniasz że tacy pseudo niesmiali to jedynie kłębek kompleksów , który trzeba na kims wyladowac ;)

Gość gość
22.58 w punkt i ja to przeżywałam. Na zeewnątrz poza domem cichy, malomowny, niesmialy w pracy to samo, a w domi masakra, bił mamę, krzyczał na nas i wyzywał od debili chyba tym sobie rekompensował te niepowodzenia.

Gość gość
to było co? cytat z pana Volta?

Gość gość
I właśnie stąd powiedzenie " cicha woda brzegi rwie "

Gość gość
no ale ztwojego punktu widzenianie mógłbyc cichy i nieśmiały bo mieszkałas z nim pod jednym dachem. kłamiesz. gdyby to była prawda niegdy nie opisałabys tak tej sytuacji bo jestes za głupi zeby zmienic perspektywe

Gość gość
ale najwidzoczniej byłas jego najwiekszym niepowodzeniem skoro tak na ciebie reagował:)

Gość gość
Ja miałam cichego i spokojnego , nieśmiały malomowny, wstydził się moich rodziców nawet , koleżanka wzięła sobie imprezowicza z bandą kolegów , wesoły wyszczekany typek , mój mnie zdradził i odszedł pomimo swojej wielkiej nieśmiałości , a koleżanka nadal jest szczęśliwa z wyszczekanym imprezowiczem i razem wyjechali za granicę , dlatego ja niż niesmialym też nie wierzę

Gość gość
ja nikomu nie wierze ale klasyfikowanie ludzi i prognozowanie ich reakcji i zachowań po tym czy sprawiają wrażenie smiałych czy nie smiałych togłupota. dlategocały czas nazywam cie debilką

Gość gość
Nieśmiali są bardzo wycofani społecznie często jak znajdą laskę życia to te kobiety ich ranią grają sobie nimi, w rozmowach face to face będą milusie do pogadania a ale już pisanie z nimi to prawdziwa udręka ciągle strzelają fochy nie odpisują kombinują uciekają z portalu np. ale potem znowu jest rozmowa face to face i znowu są milusie...

Gość gość
23:10 jesteś idealnym przykładem zakompleksionego psychola, w życiu pewnie jesteś cichy morda w kubeł a tutaj ludziom takie szpile wbija

Gość gość
szpile sie ludziom wbija po to zeby onikzyczeli a nie po tożeby krzyczał wbijajacy. masz powazne problemy z logicznym rozumowaniem

Gość gość
23:13 absolutnie nie prawda ja byłam wesoła pełna życia , on nieśmiały trochę brzydki trochę gruby , na początku nosił mnie na rękach kupował jedzenie , z czasem zaczął mnie dusić przy sobie , krytykować ,przestał się starać , szantazowal często ze nie mogę od niego odejść

Gość gość
Dokladnie.Chyba w tym temacie nie ma juzco dodawac, wszystko widac jak na dloni jacy oni naprawde są.

Gość gość
"wszystko widac jak na dłoni" zajmujesz sie hiromancją?

Gość gość
To jest przenośnia... szerloku.

Gość gość
co jeszcze w twoich postach jest "przenośnią"?

Gość gość
Nic, reszta jest pisana wprost, tak jak się czyta tak należy to rozumieć dosłownie.

Gość gość
Choćby nie wiem jak cierpiała nigdy bym do faceta nie powiedziala czegoś takiego. Raz ze to po prostu nie smaczne, dwa że się nie szantażuje nikogo w ten sposób bo to świństwo. Jak można brać na litość kogoś kogo niby się kocha? Kto w ogóle usprawiedliwia takie coś? No zastanówcie się.

Gość gość
spiertalaj

Gość gość
Nieśmiali są zazwyczaj ok

Gość gość
skóra im nie schodzi :D🖐️

Gość gość
Dopóki się ich bliżej nie pozna

Gość gość
to kooorfa nie poznawaj i wypiertalaj

Gość gość
Sam idz pobiegaj. Masz problem, to nie pisz na kafe tylko sobie go rozwiąż sam, a nie wylewasz wiadro pomyj na innych. Sam się skompromitowałeś teraz, tu niby biedny, cichy, nieśmiały, a w środku szambo o jakim pisałam wyżej.

Gość gość
Nie bo tacy zamiast nad sobą pracować robią z siebie ofiary , co jest pójściem na łatwiznę