Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mnie wkurza słowo była, były.. albo ex

Polecane posty

Gość gość

Tak jakby na sile sie ktoś chwali że był w związku to jest żałosne. Nie można powiedzieć mój znajomy tylko wspominać że byl z kimś tam kiedy nawet rozmowa jest z osobą która tego byłego nie zna

Gość gość
nie zna byłego ;-) takie są związki ex trementalne one dochodzą do skutku kedy iks pstrykając zaciska wargi i wysuwa jezyk ;-) koncówkę to na wspomnienie miny ety żanety take ma wspomnienia eheheh

Gość gość
ktoś tu ma ból d że nigdy w związku nie był? :D

Gość gość
były to były, to nie to samo co dawny znajomy. Związek z kims to zupelnie inna relacja niz zwykła znajomosc wiec i sens wypowiedzi jest inny. I zmartwie cie - nikt normalny nie mowi tego jako przechwałke bo praktycznie każdy ma za sobą jakies związki wiec chyba nikomu zdrowemu na umysle nie przyszłoby do głowy ze to powód do dumy:D

Gość gość
"Nie można powiedzieć mój znajomy" X Chyba raczej nie mozna . No chyba , ze ktos w ogole nie chce sie przyznawac .

Gość gość
Podaje tylko przyklad , jak to brzmi : " moj znajomy , z ktorym bylam 4 lata lub moja znajoma , z ktora bylem 3 ..." To brzmi jeszcze gorzej niz byly / byla i stawia w jeszcze gorszej sytuacji :D

Gość gość
A jak ich określic inaczej? Np. jeśli koleżanka sie pyta z kim bylam w tamtym roku na wakacjach to jest roznica czy z " bylym" czy ze "znajomym". przesadzasz. Poza tym byly to nie musi byc juz nawet znajomy kiedy nie utrzymuje sie z nim kontaktu, prawda?

Gość gość
ja zawsze jesli juz to powiem- jeden koles to cos tam..u mnie nie ma byłych ,jest tylko jedyny on ,reszta to jacys kolesie ktorych nie pamietam

Gość nie pamietasz już
jak ci roochałem ryj ;-)

Gość gość
no nie ,z wieśniakami to na pewno nie miałam żadnego kontaktu :-) wiesz ja z wyższej ligi ,znajomi to kulturka ,ideały ,nie dla takich psin jak ty,zawsze wybrzydzałam :-)

Gość gość
Widać, że wyższa liga do dziś nie wie, kiedy robić spacje.

Gość gość
Moj znajomy z ktorym wzielam slub i bylismy razem 12 lat ma juz inną.

Gość gość
np. mój partner miał kiedyś ślub kościelny (ja nie uznaję głupot, jestem ateistką) mówi o tej kobiecie była, a ona tak o nim. nie podoba mi się, że to podkreślają, to idiotyczne.

Gość gość
a ty jak ładnie spacje wpisałaś, z takim namaszczeniem i szacunkiem dla publiki cafe no no

Gość gość
poza tym pisałam kulturka ideały a nie zniewolenie przecineczkami i spacjami i zasadami społecznymi , poza tym mam uczulenie na typ polonistek które wytykają błędy językowe nawet w wyrze bo w wyrze też to robicie prawda ?:-)))

Gość gość
serio masz takie debilne problemy z d..? i jeszcze do tego tak je emocjonalnie przezywasz? to może leki na uspokojenie pomogą, bo zmądrzeć, to nie zmądrzejesz

Gość gość
i co ze ma takie problemy, ty też masz nasrane we łbie tylko w innych tematach i się nie pochwaliłaś innym a zgrywasz wyrocznie

Gość gość
i co ze ma takie problemy, ty też masz nasrane we łbie tylko w innych tematach i się nie pochwaliłaś innym a zgrywasz wyrocznie :) ech, to fajnie , że głupia popiera głupią. Trzymajcie sie razem , będzie wam raźniej w zyciu

Gość gość
jakbyś była mądra rozumiałabyś ze każdy ma swoje schizy do przerobienia a stwierdzenie ze ktoś nie zmądrzeje bo tylko ty dostępujesz takiego zaszczytu to pompowanie swojego już nadętego ego, nie jestes niczym lepszym ,ulegasz tylko iluzji czasu

Gość gość
jak masz schizy to idź na terapię

Gość gość
psychiatrzy mają swoje schizy,i nie pyskuj