Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważam że program 500 plus powinien zostać zlikwidowany

Polecane posty

Gość gość

A te 3 miliardy złotych rocznie, zostać przeznaczone na pomoc dla bezrobotnych.

Gość gość
a po co mi pracować jak mam 500 plus 600 alimentów plus 700 z MOPSu, no powiedz po co mam pracować?

Gość gość
Program 500+ ma działanie bardzo demoralizujące. Podpuszcza ludzi do nieodpowiedzialnego płodzenia dzieci, których nie mają później z czego utrzymywać. I te dzieci wychowują się w biedzie, by na końcu trafić do szpitala psychiatrycznego lub zakładu karnego.

Gość gość
@ 22:28 Na to pytanie musisz sobie sama odpowiedzieć. Ja jestem singlem i nie zamierzam mieć dzieci.

Gość gość
jestem za likwidacją 500 plus dla dzieciorobów, dajcie 500 dla tych, którzy faktycznie biedują i nie mają co jeść

Gość gość
@ 22:33 Dokładnie. Bo to mało osób zgłasza się do MOPS-ów i GOPS-ów, z prośbą o pomoc ? Jeżeli ktoś jest długotrwale bezrobotny i widać że realnie grozi mu śmierć głodowa (bo nie ma żadnych źródeł utrzymania), to takie osoby powinny być ratowane w pierwszej kolejności.

Gość ja_Dyzio
gdy na Białorusi Prezydentem został ponad 20 lat temu Łukaszenko to państwa 'zachodnie' oraz Polska gnębiły Łukaszenkę, że DYKTATOR i rządzi DEKRETAMI , że bandyta, ponieważ nakazał wszystkim studentom na Białorusi aby się uczyli przedmiotów pożytecznych dla dobra Białorusi i socjologia, psychologia, zarządzanie przedsiębiorstwem lub inne NIE przydatne kierunki na Białorusi poszły w peazdu do LAMUSA, Łukaszenko nakazał, aby kierunki dla rozwoju Białorusi studiować i już teraz jest Kadra Kierownicza , dla młodych małżeństw nakazał aby dla dobra młodych małżeństw na Białorusi były mieszkania za drobne pieniądze , Łukaszenko jak do tej pory nie sprzedał nawet jednego centymetra 'swojej gleby' dla chętnych do zakupu 'gleby' na Białorusi a firmy z naszej PLANETY przybywają na Białoruś i Białoruś kwitnie mlekiem i miodem oraz zapachem chleba z pola , owszem , Białoruś również otrzymała pomoc finansową z EU i Brukseli, nie ma takich pięknych dróg ekspresowych jak w Polsce powstały dzięki pieniądzom z Brukseli ale Białoruś i Prezydent Łukaszenko bardzo dba o każdego obywatela i obywatelkę Białorusi i program dla matki z dzieckiem został wprowadzony na Białorusi ponad 20 lat temu, każda matka z dzieckiem otrzymuje zapomogę od 20 lat , mieszkania dla młodych są na Białorusi realizowane od 15 lat , wg rządu Białorusi to Polska jest zacofana od co najmniej 10 lat względem Białorusi , a Białoruś na tle Uni Europejskiej jest na pierwszym miejscu pod względem Państw , gdzie jest Rząd dla obywatela i suwerena, na temat Białorusi NIKT w radzie europejskiej nawet nie chce dyskutować, wszyscy wiedzą o tym doskonale, że Prezydent Łukaszenko wyśmienicie zadbał o dobro swoich obywateli !

Gość gość
Popieram autora

Gość Aniver
to program Kalkseina, do likwidacji

Gość Aniver
to program Kalksteina, do likwidacji

Gość ja_Dyzio
w Polsce przez ostatnie kilka lat powstał PLAN , dziwny PLAN i CEL ABY Polska zaczęła przypominać Brazylię , gdzie jest 10 procent ludzi bardzo bogatych i posiadają ponad 51 procent wartości Polski i jest GETTO , czyli 49 procent Polaków NIE POSIADA NIC i stanowi biedotę w Polsce , tak to wygląda w realu , ORZEŁ wszamał wróbla na śniadanie i ORZEŁ jest najedzony ! wróble biją się o skórkę od chleba aby nie zdechnąć z głodu !