Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powod do zastanowienia

Moj chlopak i jego przyjaciolka z ktora spedzal czas podczas mojej nieobecnosci

Polecane posty

Nie wiem od czego zaczac. Mamy po 34 lata. Bylam za granica bo mialam egzaminy do zdania, zrobilam 2 lata w rok i nie spalam po kilka dni byly egzaminy prace do pisania. ostatnie 3 miesiace studiow musialoam spedzic non stop za granica. i tu zaczyna sie historia. dziewczyna jego kolegi ktory wyjechal prawie w tym samym czasie co i ja na misje wojskowa to ona zaczela do mojego dzwonic ze teskni do swojego faceta itd. potem ze remont niedokonczonym, moj facet tam chodzil , jej pomagal.chodzili razem na tance. byla tez pewna sytuacja, mianowicie wyjechali razem na przejazdzke motorem. ja w tym czasie uczylam sie do egzaminow. pojechali o 5 wieczor, zdjecie jak jedza razem owoce morza wyslali mi o 8 wieczor. o 9 byl ostatni sms potem nic. az do mojego zapytania o 1 w nocy czy dalej jest ze swoja przyjaciolka to mi odpowiedzial ze wlasnie wrocil do domu. Nie pytalam sie go wtedy gdaie byl co robil bo wyszxlabym na babe zazdrosna. laska jest sexi, ma wielkie sztuczne silikony , co jeszcze bardziej pewnie jara mojego faceta. ma zadbane cialo. sam mi powiedzial ze jest sexy ze ladnie sie ubiera. jak byly zgrzyty miedzy nami nami to pow ze zapyta sie jej o rade. co robic? dodam ze dziewczyna ma zdjecia ktore dala na facebook i gdzie daje swoje perfekcyjne zdjecia a takze zdjecia przypadkowych osob z tusza z ktorych sie wysmiewa. co ja mam o tym wszystkim sadzic?

Gość Powod do zastanowienia
Wiem tez ze jest w stalym kontakcie z moim facetem. Ssmsuja .itd. wiem ze wyslala mu zyczenia na nowy rok.(moj facet of poczatku grudnia tez jest na misji i nie moze dzwonic).przepraszaLa go ze nie kintaktowala sie jak zawsze ale jej facet z nia zerwal.

Gość gość
Z Twojego opisu to jakaś wulgarna i prymitywna osoba.

Moj facet jjest nia zafascynowany .mowi ze jest sexi.nie widzi nic zlego u niej.(ja sie doszukalam tych zdjec na facebooku .moj chlopak o nich nic nie wie.)

Gość gość
Jeżeli Cię to bardzo męczy i czujesz się przez to zagrożona, to mu powiedz, że wolałabyś, żeby nie utrzymywali takich bliskich kontaktów, bo sprawia Ci tym przykrość. Albo to uszanuje, albo nie. Szkoda życia na relacje, w których partnerzy rozmijają się w podstawowych kwestiach.

Niby ona mu doradza w wielu kwestiach.on tez ja pocieszal jak jej chlopak wyjechal na misje. Nie spodobalo mi sie ze wtedy kiedy mialam taki ciezki czas to przez te kilka godzin byl zajety ja.mogl sie niejako zapytac jak tam moje prZygotowania do egzaminu

Gość gość
Ale po co ta zazdrość? To tylko ''chłopak'', a nie mąż, więc... uświadom mu to i też zacznij się obracać w męskim towarzystwie. Nie ma sensu się ograniczać, tym bardziej, jeśli obecny Cię nie szanuje. Popracuj nad samooceną, wtedy zazdrość minie, a Ty zobaczysz, że masz wiele innych opcji, niektóre są lepsze ;)

Gość gość
Kobiety myślcie trochę, na motocyklu jeździ się i kilka godzin dla przyjemności, widzialyscie kiedyś motocyklistę piszącego SMS w czasie jazdy? Jesteś zajęta przez 3 miesiące oczekujesz że twój chłopak będzie warował przy twojej nodze? Też kiedyś "pilnowałem" kobiety kolegi w wojsku, tyle że byłem wolny - a z zewnątrz wyglądało to tak ze ma nowego faceta, bo po kilka godzin dziennie razem i to przez kilka miesięcy. Sexu nie było.

Nie wiem.czy osoba z ostatniego wpisu mnie zrozumiala.chodzi o to ze tam gdzie jechali to max 40min na motorze sie jedzie.max.a co z reszta czasu?jedli 5 ostryg? Przez tyle godzin..?

Gość gość
Nie jest jeszcze żonaty to może sobie jeździć i robić co chce.

Gość gość
Może jeździli po okolicy. A druga sprawa ty zajęta nie masz dla niego czasu postanawia spędzić czas że znajomą, co by było gdyby odpisywał na smsy? Jeszcze z nią jesteś, co robicie o której wrócisz, po godzinie pisała byś co 15 min, po dwóch co 5 min. Skoro się uczysz to się ucz. A jeśli mu nie ufasz to go zostaw i tyle. Nie ma nic gorszego niż baba która ma wyobraźnię i pretensje o to co mogło się wydarzyć.

Gość gość
Nieciekawe to wszystko, masz intuicję, zawierz jej. Związek ma być źródłem szczęścia a nie frustracji. Skomentuj jej wpisy dotyczące otyłych ludzi, że jest pusta, jak cymbał brzmiący, zobaczysz jak Niuniuś zareaguje.

Podpisanie pod zdjeciem tskiego komentarza pozbawiloby mnie jego zaufania apewnie nawet i zwiazku bo mi powie ze chcialam zniszczyc przyjazn z nia

Gość gość
Jezdzic po okolicy to sobie moga w dzien.nie po nocach

Gość gość
Jeśli myślisz ze on Cie nie zdradził to jesteś naiwna... Wszystko wskazuje na to ze ona mu się podoba noi mieli tyyyle czasu dla siebie, nie masz pojęcia co sie działo gdy bylas za granicą... Ja na Twoim miejscu poszoeralabym w jego telefonie, poczytala smsy z nią,upewnisz się co jest miedzy nimi, czy nie tracisz czasu na d...a

Gość gość
Ja myślę, że jednak seks był i on nieźle robi cię w trąbę. Faktycznie poszperaj w jego telefonie albo włam się na fb czy inny portal gdzie ma z nią kontakt. Szybko będziesz pewna, bo życie w morzu podejrzeń jest beznadziejne.

Gość gość
Du puki nie ma zaręczyn czy ślubowania wierności to się szuka i próbuje tej drugiej osoby, może po prostu nie jest pewny Ciebie.

Gość gość
18:34 Bzdura. Kiedyś może to miało zastosowanie w praktyce, bo ludzie rzadko chodzili do łóżka przed ślubem. To właśnie ślub był prawdziwym początkiem związku dlatego wcześniej chodziło się na randki żeby poznać inne osoby. Obecnie praktycznie każda para żyje jak małżeństwo, ślub nie jest taki ważny.

Gość gość
Twoj facet leci na sztuczne cyce? Zenada... po co Ci taki? Nie lepiej znalezc kogos wartosciowego?

Gość Carycka
Najlepsza kolezanka to najlepsza kochanka

Gość gość
Troche dolujace te oststnie wypowiedzi

Gość gość
22.52 a czego Ty się spodziewalas...w najlepszym wypadu oni ostro flirtowali ale to wersja optymistyczna, myślę ze ja przeleciał, miał dużo okazji do tego. On nawet nie kryje ze ona mu się podoba.

Gość gość
Rok 2018, dawanie j****ia o "zdrady" życie w związku i nieruhanie na boku, nieakceptowanie, że partner ruha inne, myślenie, że cos takiego miłość istnieje xD

Gość Carycka
Przelecial ją na bank. Faceci sa malo asertywny do kobiet.

Gość gość
Tak szczerze uważam że cię zdradził M fajna kurke w domu a super łaskę na boku. Sama jestem motocyklistka i znam motocyklistów.. Przykro mi.

on ja pocieszal bo jej facet byl na misji i nie pisal do niej , olewal ja (teraz sie rozstali po jego powrocie).no i ona radzila sie mojego faceta (to sa koledzy z tej samej roboty)co ma robic, mowila ze wysylala mu sexi fotki ale on nawet jej nic nie odpisywal. moj facet jest taki ,ze lubi pomagac. jest znany z tego w kregu znajomych. wczoraj smsowo sie go pytalam (nie mamy mozliwosci dzwonienia)jak to bylo z tym wypadem motorem w lecie. okazalo sie ze nie byl motorem tylko autem., na moje pytanie a czemu a on ze jemu odpowiedziala,ze byloby jej za zimno.moj facet w ogole mial wypadek w czerwcu i bolaly go plecy po tym.mnie odmowil jazdy na motorze niby ze nie mam kasku (chociaz sie go pytalam czy ktos z jego przyjaciol nie ma pozyczyc- ona miala swoj).byli w dwoch restauracjach . bo sie zapytalam czy 6 ostryg jadl przez 5 godzin. okazalo sie ze byli potem w innej restauracji na rybie. o dalszych miejscach mi nie powiedzial bo sie zdenerwowal ze jestem podejrzliwa i ze zadaje podchwytliwe pytania. ta laska non stop angazowala innych facetow od moich kolezanek tez z pytaniami o pomoc w remoncie (jej facet wyjechal i ktos kto mial skonczyc nie zrobil swojej roboty do konca)

Gość gość
o dalszych miejscach mi nie powiedzial bo sie zdenerwowal ze jestem podejrzliwa i ze zadaje podchwytliwe pytania x Ha, i wszystko jasne :D Zaczął się irytować bo wiedział, że im więcej zadajesz pytań tym prędzej on się pogubi w kłamstwach, więc zrzucił winę na ciebie, to ty jesteś teraz ta zła bo "podejrzliwa". Moim zdaniem intuicja cię nie zawodzi, jeśli ci się ta niby przyjaźń nie podoba to widocznie wiesz, że coś nie gra i nie wiem po co na siłę się łudzisz. A facet to jakiś kretyn moim zdaniem.. nie chciał cię zabrać na motor a ją zabrał z chęcią? To już masz odpowiedź. Jakby cię szanował to sam by skombinował kask od znajomych albo zaproponował kupno, zebyście mogli razem śmigać ale jak widać woli zabierać na przejazdzkę laskę, która go kręci (czego nawet nie ukrywa) a ciebie ma za głupią kozę.

Gość gość
Tjaa...czyli pod przykrywka pomocy jej, randkowali sobie w najlepsze jak Cie nie było, chodzili po restauracjach, w dodatku on otwarcie mówi ze ona jest sexy i nawet chce jej się poradzić w sprawie waszego związku (tak jakby Nie miał kumpli od poradzenia się)... Serio uwazasz ze on Cie nie zdradził? Bo już widzę zaczyna się usprawiedliwianie misia...nie masz pojęcia co oni robili gdy Ciebie Nie było...w dodatku ta dziewczyna ewidentnie ma Chrapke na niego, jest fałszywa (sama widzisz co nagadala mu, a na spotkaniu z toba taka milusia i wyrozumiala była). Dobrze Ci tu radzimy, przejrzyj mu smsy! Wielu rzeczy się możesz dowiedzieć...

nie dam rady przejrzec smsow.nie mam jego telefonu.

Gość gość
Tjaa...czyli pod przykrywka pomocy jej, randkowali sobie w najlepsze jak Cie nie było, chodzili po restauracjach, w dodatku on otwarcie mówi ze ona jest sexy i nawet chce jej się poradzić w sprawie waszego związku (tak jakby Nie miał kumpli od poradzenia się)... Serio uwazasz ze on Cie nie zdradził? Bo już widzę zaczyna się usprawiedliwianie misia...nie masz pojęcia co oni robili gdy Ciebie Nie było...w dodatku ta dziewczyna ewidentnie ma Chrapke na niego. Dobrze Ci tu radzimy, przejrzyj mu smsy! Możesz wielu rzeczy się dowiedziec...