Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Depilacja woskiem

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy korzystając z depilacji woskiem w salonie zgodziłybyście się, żeby depilował pan? Trafiłam jakiś czas temu do - notabene świetnego-salonu depilacji woskiem. Zauważyłam, że wśród personelu jest jeden pan. Zapytałam panią, która wykonywała mi zabieg, czy pan obsługuje innych mężczyzn, których na przykład krępuje depilacja wykonywana przez kobietę. Okazało się, że Pan obsługuje zarówno mężczyzn, jak i kobiety, i że większość klientek nie ma z tym problemu (na szczęście można wybrać). Muszę przyznać, że o ile nigdy nie uważałam się za szczególnie wstydliwą, to myśl o tym, że jakiś pan wykonywałby mi np. depilację brazylijską jest szalenie krępująca... A Wy jak sądzicie?

Gość TaJedynaMonika
A co to za roznica? No fakt, ze mozesz sie bardziej krepowac, ale to tylko zabieg :P No co innego jak jest depilacja pach (tutaj bylam: https://clinicacosmetologica.pl/artykuly/depilacja-pach/). Wtedy mozesz jedynie smierdziec hehe. Nie no nie tragizuj - bedzie dobrze!

Gość Malwa500
Hmm, ja do tego podchodzę tak jak do ginekologa... niby nie ma różnicy i niby wszyscy mówią, że mężczyźni ginekolodzy są lepsi a jednak chodzę do kobiety :D

Gość kladix
Próbowałam depilacji woskiem, ale powiem wam że wolę teraz depilacje laserową. Idę na zabieg i później mam spokój przez długi czas . Mogę wam polecić klinike Estetica mają kilka punktów w dużych miastach. Zresztą można wejść na strone i zobaczyć.