Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już nie wiem co myśleć

Brak okresu, ciąża?

Polecane posty

Gość Już nie wiem co myśleć

Witam, mam pytanie czy któraś z was tak miała. Okres spóźnia mi się już 7 dni. Zawsze były one regularne aż do przesady że tak powiem czasami różnica max dwóch dni. Brzuch odczuwam delikatnie, jak na okres ale nie jest to jakieś bardzo nieprzyjemne. Staramy sie o dziecko już 3 lata i nic. Lekarze nie wiedzą co jest. U każdego w kółko te same badania i nic. Nie chce się na stawiać bo szczerze już po prostu zaczynam tracić nadzieję. Może to po prostu stres? Albo za bardzo myśle o ciąży? Najgorsze że jak zrobię test i wyjdzie negatywny. Któraś tak miała? Ze po takich długich staraniach raptem zaszła w ciążę?

Gość gość
Nie ma innej rady jak zrobić test a potem będziesz szukac innych przyczyn.

Gość gość
Zrob kutwa test a nie szukaj wrozek.

Gość gość
XD może ciąża, zrób test

Gość gość
wiem wiem, pytam tylko czy któraś tak miała.Boje się tego testu jak kur** dentysty.

Gość gość
Coz ci powiemy..nikt za ciebie nie sexil sie Idz do sklepu kup najtanszy test..ityle

Gość gość
Ale rozum że porównywanie i wypytywanie jak kto inny miał nie musi wcale oznaczać że u ciebie jest tak samo jak u kogoś. Tylko test i koniec tematu. Raz kozie śmierć.

Gość gość
Ja prlę co za idiotka. Jak ty chcesz wziąć na siebie trudy urodzenia i wychowania dziecka, skoro się boisz wykonać test ciążowy? Lepiej się nierozmnażaj i nie przekazuj genu życiowej pierdoły...

Gość gaaabiśśś
Najlepiej wszystkich krytykować. a co wam szkodzi norlanie kobiecie odpowiedziec?? Ktośz wypowiadających sie doświadczył tego? Starania sie kilka lat o dziecko? Ja starałam sie prawie dwa lata i wiem co to za ból i nie dziwie sie obawy przed zrobieniem testu.Kazdy negatyw to jak nóż w serce. U mnie było podobnie kilka razy miałam zrobić test kupowałam go i okres, masakra. Jesli zazwyczaj są regularne to faktycznie moze sie udało. ale lepszy byłby test z krwi i na 100 % pewny. Może to być też zwiazane z hormonami jesli przyjmujesz niektóre leki. Powodzenia i życze pozytywnego.