Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy nie lubią kobiet z kręconymi włosami?

Polecane posty

Gość gość

Naprawdę, takie zjawisko zaobserwowałam JEDYNIE W POLSCE. W USA, Włoszech czy Hiszpanii nikt się nie czepia, że włosy nie są proste od linijki a nawet niektórzy to chwalą i preferują. Od pań słyszę komplementy, ale od panów, że takie włosy im się nie podobają bo wyglądają na zbyt WYSTYLIZOWANE a związku z tym na "nienaturalne".... tak, ponieważ naturalne włosy mogą być jedynie proste...

Gość gość
Naprawdę? Bo ja mam gęste, naturalnie falowane włosy i prędzej od kobiet usłyszę, że kobieta z niewyprasowanymi włosami jest "zaniedbana". Za to mężczyznom moje włosy zawsze bardzo się podobały.

Gość prawi 121
bo u nas krecony wlosy to rzadkosc.,,. Kobiety równiez prostuja sobie wlosy , wiec spotkać kogoś z kreconymi wlosami graniczy z cudem,.,. Same sobie krzywde robia tym prostowaniem .,. I przez to Polacy mysla ze krecone wlosy to odszczepieniec ,.,.

Gość gość
Pomijam Panów którzy preferują tylko i wyłącznie proste włosy. Wiadomo..są gusta i guściki

Gość gość
Dla mnie kręcone są aseksualne poprostu, ale mam na myśli takie naprawdę mocno kręcone a nie falowane.W życiu bym nie dotknął takiej kobiety. Ale to ja, inni pewnie mają inaczej.

Gość gość
Ja mam bardziej fale niż kręcone

Gość gość Aniołek
13:51 Jesteś pokrenzony. Ja mam kręcone i po umyciu je jeszcze dłońmi lekko ugniatam, aby się bardziej falowały czy kręciły. Kiedyś kupiłam prostownicę raz wyprostowałam i nigdy więcej bo wyglądałam jak łysa w tych prostych. Mnie się bardzo podobają kręcone , również u mezczyzn. Ciemne i kręcone. mój dziadek też takie miał.

Gość gość
Kręcone są bardzo piękne nie wiem skąd te bzdury.

Gość gość Aniołek
do 13:51 Zazdrościsz kręconych włosó, bo łysiejesz. Jesteś po.krenz.ony