Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Pytanie do doświadczonych Pań domu: nastrzykiwanie mięsa

Polecane posty

Gość gość

Jak poznać w sklepie w mięsnym, że mięso świeże było nastrzykiwane solanką? To mięso pakowane na tackach to wiadomo- jak jest woda na natce a tak zwany "pampers" (kwadracik nasiąkający płynem pod mięsem) napompowany to wiadomo, że coś się działo. Szukam w internecie i jakoś nie ma sprawdzonych artykułów na ten temat. Wiecie może coś na ten temat? Jakieś sprawdzone sposoby?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja zazwyczaj gryze. Jak trysnie mi w twarz woda to wiem ze jest wstrzykiwane.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować  

×