Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyprawa na k2

Polecane posty

Gość gość

myślicie, że polakom uda się teraz wejść na k2?

Gość gość
wiecie w ogóle o tej wyprawie?

Gość Crazyman77
Zaliczylismy ją w dwojke z kolegą i jakos o nas prasa nie pisala,no coż,medialnie tego nie robilismy

Gość gość
to nie sa warunki dla polaków. cisnienie powietrza chyba w okolicach 30% tego nad poziomem morza. c***j z tym ze sie tam mozna zabic alemozna sie na reszte życia okaleczyć

Gość gość
tak we dwóch. jeszcze pwenie w trampkach

Gość gość
chyba najpierw musieliścia ze 100 razy kursowac po prowiant i sprzet na fazy aklimatyzacyjne. we dwóch to byście nawet nie donieśli sprzętu wspnaczkowego ubrań które są wymagane na wyzszych partiach butli z tlenem namiotów radia sprzętu elektronicznego i akumulatorów.

Gość gość
chyba ze tam mocno przesadzaja z tymi trudnościami.

Gość gość
opał rozumiem zbieraliście sami? po drodze? była okzajzja bo tam chyba kąt wzniesienie srdnio stale wzrasta. z ðzungli do jakiegos sensownego podnóza które moznaby przyatakowac w jeden dzień troche drewna w sumie jest

Gość gość
Byłem z kumplem w ustroniu na rownicy (K2 krem mialem z sobą) jak ktos nie wierzy to fotki moge podeslac.

Gość gość
:D a to gratuluje. a jakies yeee tyyyi spotkaliście ? no wiesz. że tam każdy był w szoku

Gość gość
Czemu przy takich wyprawach nie robia live stream? Chetnych do sledzenia bylo by wielu chocby popatrzec przy piwku. Zaden alpinista ze mnie a szczytem moich mozliwosci jest wejscie po schodach do domu ale chetnie bym poobserwowal taki wyczyn,przeciez technika satelity itp sa tak daleko rozwiniete ze chyba by dalo rade,czy nie? Jest to mozliwe? Dzieki i pozdrawiam

Gość gość
mam nadzieje, ze to nigdy nie nastapi. nie chciałbym żeby himalaiścii w przerwach na reklamę promowali leki walczące z przeziebieniem

Gość gość
telewizja by to wszystko spiertoliła zrobiła z tego cyrk itd. chyba ze sugerujesz jakies spsotrzeżenia które mogłyby zburzyć obecny światopogląd na jekies kwestie związane z kształtem bądź wielkościa ziemi tudzież innymi dogmatami

Gość gość
16:18 dla mnie w przerwach to moga nawet i laxenum na rozwolnienie puszczac czy megapindol krem dla Panow. Jesli łykasz reklamy jak czapla to twoj problem,ja mam nadzieje ze kiedys wlasnie takie cos nastapi

Gość Kamil wariat
@michalleksinski a co z chlopakiem tak popristu polska zostawie go na smierc? Zamiast leciec po jego cialo niech leca jutro w ponoedzialek we wtorek kiedykwiek pogoda pozwoli I ida po niego amerykanie nigdy by nie pozwolili przynajmniej zrobiliby wszystko co mogli zeby sprobowac wyslalibi now a ekipe wiem wiem aklimatyzacja zaplaciliby sierpom zeby sprobowali go sprawdzic wyslaliby drona ehh cokolwiek a nie powiedziec przykro mam placzemy jeatesmy z jego rodzina, gowno.... powiedzcie to jego zonie jak wan nie da w twarz lub nie opluje to poprostu wyjdzie. Niewiarygodne tyle powiem on tam czeka I walczu ma zwidy ciezko oddycha o ile juz sie nie rozebral I zamarzl ehhh