Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszy w szkole gdzie to zgłosić tak nie może byc

Polecane posty

Gość gość

z wszami był problem w szkole przed swietami na wywiadówce nauczycielka wyłapała osoby ktore są nosicielami nakazała ze jak wrocą po przerwie swiątecznej to ma byc to zlikwidowane i ze bedzie to sprawdzone., moje dziecko wczoraj od kogos sie tego nabawiło czy moge zgłosić to do sanepdiu zeby ktoś sie tym zajął?co za rodzice zeby nie dbać tak o dzieci to przykre.prosze o pomoc gdzie to zgłosic ze nosiciele zarazają inne dzieci a szkola z tym nic nie robi

Gość gość
moim zdaniem powinnaś porozmawiać z rodzicami wszy to nie oznaka brudu po prostu ludzie się zarażają od siebie jeżeli zbierzesz grupę powinniście razem iść do dyrekcji i zaproponować powszechną dezynsekcje wszystkich uczniów, nauczycieli i innych pracowników szkoły

Gość gość
A ty jak dbasz o dziecko, ze wszy przynioslo??? Tak samo i tamte dzieci sie od kogos zarazily. Mylisz sie jesli myslisz ze to przez zaniedbanie.

Gość gość
Jak dbam słuchaj wszy lubia bardziej czyste głowy niz brudne i moja miała bardzo czysta głowe wiec nie wmawiaj mi ze nie dbam a wszy tworza sie na zabrudzonych głowach tylko ze roznosza sie dalej wiec jesli nic nie wiesz nie wypowiadaj sie

Gość gość
"a wszy tworza sie na zabrudzonych głowach" x x x :D wróć do szkoły bo wsza to zwierzak który przechodzi z człowieka na człowieka one się nie tworzą