Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mówię często dzień dobry lub cześć bo sie wstydze

Polecane posty

Gość gość

Nawet znajomym z pracy. Jak to przełamać?

Gość gość
Poćwicz przed lustrem.

Gość gość
ja też tak mam czasem w dzieciństwie notorycznie (tygrysek)

Gość gość
Ale jest to chyba zle odbierane nie wiem co robic juz pewnie mam przypal w pracy za to.

Gość gość
Up Bo mam tak samo już od dzieciństwa (sąsiedzi z klatki w moim bloku), a teraz w pracy, gdzie pewnie myślą, że jestem chamem albo zadzieram nosa. Nikt nic mi nie powiedział, ale i tak paskudnie się z tym czuję. Głupio też tak z dnia na dzień zacząć się witać. Zmienię pracę, to będzie to samo.

Gość gość
Ja na szczęście krotko pracuje ale powoli wdrazam zmiany bo widze ze niektórzy mnie zle postrzegają przez to

Gość Krucyfiks
Ja mam sppsob na takich pracownikow jak Ty :) zawsze jak ktos nowy przychodzi i po jakims czasie sie nadal nie nauczyl witac to przy swiadlach na glos zwracam uwage np " wiesz, wydaje mi sie, ze juz jakis czas razem pracujemy i wypadalo by sie czasem przywitac". Pomaga taka szybka nauka podstaw kultiry w 100 %. Dlatego przelam sie, bo jak Ci ktos zwroci uwage to dopiero wtedy sie zaczniesz wstydzic

Gość gość
A dlaczego to ja mam się kłaniać dużo młodszym ode mnie? Tylko dlatego, że pracują w tej firmie o pół roku dłużej ode mnie? Na powitanie odpowiadam, rękę podaję, jeśli ktoś do mnie wyciąga swoją. Tylko nie wychodzę sam z inicjatywą.