Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak dłużej się czeka z seksem to potem jest lepszy?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o to,że np leżę z chłopakiem w łóżku i nie pozwalam mu się do siebie dobierać np przez 15 minut a przez godzinę , to czy to robi jakąś różnice, czy on potem odczuwa seks jako gorszy/lepszy/przyjemniejszy, trwa on krócej czy dłużej ? Bo zauważyłam taką zależność, że jak od razu się pieścimy i uprawiamy seks to nie jest tak dobrze jak np dłużej z tym zwlekamy bo ja jeszcze muszę coś przygotowac na studia albo nie mam chwilę ochoty

Gość gość
jakby był dobry ogier i tobie pasował to zanim byś się położyła z nim to już by ci po nogach kisiel płynął no chyba że jesteś sucha picza ! :)

Gość gość
Ale ja nie pytam sie o siebie tylko o niego, mi też czasem trudno się powstrzymać ale zauważyłam że wtedy seks "smakuje lepiej", jak on jest już bardzo podniecony ale musi czekac I dlatego się pytam was facetów - czy pozniej taki seks jest lepszy intensywniejszy może, czy właśnie gorszy albo taki sam ?

Gość gość
najlepiej smakuje anal z cudzą żoną

Gość gość
ipo co gościa męczyć to przecież zanim ci wsadzi to możesz obciągnąć mu faje bez dojścia do końca w zamian on tobie strzeli minetę a czas płynie trochę różnych form pettingu i godzinę masz jak w banku nazywa się to gra wstępna i jest to zjawisko normalne