Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klucze dla mechanikow firmy halfords,jestem w szoku!

Polecane posty

Gość gość

Sluchajcie,mieszkam w uk 15lat,kupilem lat temu 14-15 zestaw narzedzi w walizce (klucze grzechotki nasadki,plaskie itp itd) z sieci popularnych sklepow Halfords. Nie mam prawa narzekac na nie bo są fantastyczne (grzechotka na przedluzce z rurki nie raz i dziala perfekt!) ale do czego zmierzam,spadla mi ostatnio ta walizka i pękła. Wiec zabralem ten caly zestaw do sklepu Halfords i mowie sprzedawcy ze chcialbym kupic tylko walizke bo mi pękla a facet na to czy chce wymienic zestaw na nowy za free! Wywalilem oczy jak żaba,JAK TO?? A facet do mnie z tekstem,”widzisz ten napis na kazdym narzedziu Halfords Advice?w naszej sklepowej polityce oznacza to ze masz DOŻYWOTNIĄ gwarancje. Mowie mu,super ale ja juz dawno nie mam paragonu,a on na to-nie potrzebujesz paragonu nawet jesli bys te narzedzia od kogos odkupil a widnialo by logo Halfords Advice to kazdy punkt na terenie calej uk by ci za free wymienil. Gosc poszedl na zaplecze i przytargal mi zupelnie nowy zestaw w walizce,niesamowite. Dowiedzialem sie ze producentem dla Halfordsa ttch wszystkicj narzedzi a maja wybor ze hoho jest Snappon:) Symaptyczna akcja na maxa,zona mi nie uwierzyla,mysli caly czas ze znow kupilem cos nowego haha. Bez jaj.

Gość gość
Advance,sorry za przejezyczenie