Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomysł na biznes

Polecane posty

Gość gość

Hej.proszę o opinię innych osób.czy wypożyczalnia strojów karnawałowych to dobry pomysł ? Na terenie nie ma nic takiego, a wiem ze rodzice zawsze szukali stroi tyle że do kupienia są bardzo drogie jak na jedna imprezę.Z góry dziękuję

Gość gość
moim zadaniem coś z branży gastronomicznej to lepszy pomysł ludzie jeść potrzebują każdego dnia, zwłaszcza że możesz się zaopatrzyć w świetny sprzęt który bardzo ułatw Ci pracę zobacz ofertę www.hybryda-gastro.pl

Gość gość
A może sklep internetowy odzieżowy ? moja znajoma otworzyła sklep z odzieżą używaną i sprzedaje je na aukcjach . Z tego co wiem to super oferta znalazła w firmie http://www.kmtextile.pl/ i z tego co mi mówiła to dobrze jej to idzie. Moja żona kupuje u niej ciuszki i nawet super są te ubrania nawet super markowe.

witam co do stroi to mam dobry przemyślany pomysł na biznes ,który jest tak banalny i prosty i nie wymaga dużych nakładów finansowych tyle że jest to temat który należałoby realizować nie w naszym kraju a w Hiszpanii w sezonie turystycznym.Dlaczego w Hiszpanii bo tu nie zarobisz z małym kapitałem na niczym a jak zarobisz to Państwo Polskie czyli Zus i Skarbówka okradnie ciebie ze wszystkiego a na koniec dobije ciebie komornik .Po drugie w Hiszpanii pienią leża w przenośni na ulicy bo jest tam ogólna recesja i zarobki na turystach są nie współmierne z Polskimi realiami,po trzecie byłem tam, mieszkałem i wiem co i jak - masz ochotę pisz do mnie na priv, canina.perros@gmail.com Pozdrawiam Jarek