Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna miłość, dwa lata związku we wrześniu ślub, a teraz wychodzą

Polecane posty

Gość gość

na wierzch jej działania z przeszłości. Dowiedziałem się że miała sponsorów, kilka szybkich numerków na dyskotekach. Jestem załamany. Od 2 tygodni całkowicie straciłem ochote do życia. Nie wiem co mam zrobić. Nie potrafie na nią spojrzeć, nie wiem jak mogła być taką osobą, ale jeszcze bardziej boli mnie to że mnie okłamała. Z miłości wpadłem w nienawiśc do niej

Rozumiem że czujesz ból i nienawiść. Ale spójrz na to z drugiej strony jeśli by Ci o wszystkim powiedziała to czy byś w ogóle chciał z nią być ? oczywiście nie popieram kłamstwa ale myślę że jej przeszłość trochę ją usprawiedliwia...po prostu bała się twojej reakcji. Na spokojnie daj sobie czas i jej nie skreślaj, porozmawiaj z nią jak ochłoniesz i daj jej wszystko wyjaśnić nie oceniając jej bo przecież z jakiegoś powodu ją pokochałeś !!!! Pozdrawiam

Gość gość
Nie, gdybym ją znał wogole bym sobie nie zawracał głowy tą kobietą. Kochałem kogoś innego, bo w rzeczywistości ona nie była kobietą, którą kochałem, tylko rolą którą grała. To było jak miłośc fanki do aktora, który gra pewną postać, którą tak naprawde nie jest. Szkoda mi tych 2 lat.

Gość gość
jestes ci00000pa nie facet prawdziwy mezczyzna nawet by tego nie sluchal tylko sie z tego smial

Gość gość
Rozwiązłość mogę wybaczyć, bo sam bzykam wszystko co się rusza, ale seksu za kasę już nie.

Gość gość
bo mezczyzna dla kobiety jest celem w samym w sobie (czytaj bankomat) ona moze cie zdradzala ale na pewno bedzie zdradzac

Gość gość
a kto by ją chciał za żonę, gdyby nie ukrywała prawdy...

Gość gość
ale jelen i mieczak

Gość gość
może jestem dziwny,ale jeżeli z tym skończyła to nawet te opowieści o sponsorach kręciły,chociaż rozumiem pewien szok,że pozowała na inną

Gość gość
Nie powiesz źle, powiesz też źle.

Gość gość
rozumiem szok wkopać jak ktoś udaje innego,bo dopiero g****o może wyjść,ale jakbym wiedział,że jest mi wierna,nawet te opowieści o numerkach i sponsorach mnie kręciły

Gość gość
14:58 Rozumiem że tobie żona była divka by nie przeszkadzała? Bo sponsoring to bycie divka właśnie

Gość gość
nie wiem kto i kiedy jest mi pisany,ale jakbym wiedział w co się bawimy to takie opowieści by mnie kręciły,co innego wkopać się w coś co racji bytu nie ma

Gość gość
była d***** nie,jedyne czego się bałbym to tego,że jest udawane,że udaje kogoś innego,że wyjdzie prawdziwy charakter,ale jakbym wiedział,że to ma rację bytu,nawet by to było ciekawe i kręcące

Gość gość
i mogę nawet z taką popisać jankem9@o2.pl

Gość gość
No widzisz ty zakochales się w taniej dziffce , a ja byłam dziewicą , zawsze się szanowalam a zamiast pierścionka zareczynowego dostałam rozstanie i w twarz , życie złe paruje ludzi

Gość gość
Skoro dziewczyna robi la takie rzeczy to wybacz ale z tej mąki już chleba nie będzie , właśnie te co się puszczaly to największe cwaniary i aktoreczki

Gość gość
Idealna milosc przez 2 lata? Tyle wlasnie przecietnie trwa okres zakochania, a teraz chemia przestaje dzialac i wkracza prawdziwe zycie. Chyba wlasnie sie "odkochales", do tego ten sponsoring... No jakos nie wroze sukcesu temu malzenstwu.

Gość gość
2 lata to trwa chemia i zauroczenie , to nie jest nasz wybór , to miłość jest świadomym wyborem , i w miłości już nie czuję się motylkow w brzuszku tylko to juz jest wsparcie i troską mimo rutyny

Gość gość
Sprawdź czy umiesz to przeboleć i zapomnieć, ślub przesuńcie, teraz przez kilka miesięcy spróbujcie normalnie razem żyć, jak Ci będzie to dalej cały czas przeszkadzało to zerwij z nią bo taki związek nie miałby sensu.

Gość gość
Wszystkie takie dzisiaj są. Każda ma bagaż przeszłości o którym zazwyczaj nie opowiada partnerowi. Nie przejmuj się tym, bo takie czasy nastały i trzeba z tym pogodzić.

Gość gość
Nie prawda że wszystkie takie są , ja jestem dziewicą i mam 21 lat , w tym rok w nieudanym związku

Gość gość
I co tu dziwnego, zal dope sciska ze dzieecxyns z zycia korxystala

Gość gość
Przynajmniej nie dawala za darmo

Gość gość
Dokladnie, moze take dalej zarabiac, a teraz to wszystkie take robia

Gość gość
14;31- to nie jest trudne obrzucić kogoś gównem, ktoś po coś to zrobił; jednym strzałem zniszczyć dwóm osobom szczęście......... satysfakcja jest:)

Gość gość
Czy robila to podczas waszej znajomosci czy przed? No bo jak podczas, to zwykla zdrada i ten zwiazek sie nie uda. Jesli przed, to nie tobie oceniac co robila zanim cie nie znala. Za pieniadze czy za darmo, jaka to roznica?

Gość gość
No trzeba uwazac Ja tez chce wiedziec z Kim sie wiaze Nie tylko przeszlosc seksualna ale relacje z ludzmi stosunkek do pracy prawa it'd.

Gość gość
Ma prawo wiedziec z Kim sie zadaje I czy chce z taka osoba sie wiazac