Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna miłość, dwa lata związku we wrześniu ślub, a teraz wychodzą

Polecane posty

Gość gość
Przeszlosc to przeszlosc. Czasem robi sie rzeczy ktorych sie pozniej zaluje. Nie wolno oceniac za przeszlosc

Gość gość
Nie wolno robic glupich rzeczy a potem gadac ze przeszlosc to przeszlosc

Gość gość
Wolno czy nie wolno - ale czasami sie robi. Nie znaczy ze musi sie to za nami ciagnac do konca zycia

Gość gość
A nie przyszlo ci do glowy ze ktos zmysla te banialuki by was poklucic byscie sie rozstali ????ludzie sa rozni a z zazdrosci moga rozne świństwa robic.jak poznalam swojego obecnego męża to ktos zyczliwy powiedzial ze jestem k***a i mialam 100 facetów.Co nie bylo prawda , bo byl 3 .a wcześniej mialam męża ale nie wyszlo i z drugim zylam kilka lat i tez nie wyszlo a z nim zyj***ardzo dlugo i go nie zdradziłam nigdy.

Gość gość
A co przyznala sie ze jestes pewien ze to prawda?

Gość gość
15:46 mam po 30tce i nigdy nie miałam sponsorów, sex przygód ani nie spalam z żonatym, wiec nie pieprz bzdur ze każda kobieta ma jakąś ciemna przeszłość!!! A brzydka ani gruba nie jestem.

Gość gość
Jezeli z tak zalezalo ci na tym by wiedziec cos na temat panny to trzeba bylo na poczatku znajomosci podpytac dyskretnie pare osob.A co przez 2 lata nikt nic nie powiedzial tyljo teraz takie nowosci raptem wychodza???cos mi tu,smierdzi.Moze ktos ci w zyciu miesza????

Gość gość
Pewnych źródeł to info masz????co na to twoja pani?mowiles jej???

Gość gość
Prowokacja.Albo szczyl.Dorośli orzegadaja sprawę I idą dalej.Nikt nie stoi w miejscu ,a tym bardziej nie trzyma się przeszłości i w nią gapi.Jak nie była z tobą to główni ci do tego co było przed twoim pojawieniem sie.baj

Gość gość
No to jak sie robi glupie rzeczy to niech sie szuka partnerow ktorzy tez glupie rzeczy robili a nie doczepia do normalnych porzadnych ludzi. Przeszlosc duzo mowi o gym kaki ktos bedzie w przyszlosci

Gość gość
Ja tez nie mialam sponsorow ani seks przygod a zostalam k***a????i to piwiedziala bliska mi osoba ktora mnie bardzo dobrze znala i wiedziala ze nie k****e sie? Po co ????po to by zasiać ziarno nienawisci ,by moj obecny maz zastanawial sie vzy to prawda????

Gość gość
Ja tez nie mialam sponsorow ani seks przygod a zostalam k***a????i to piwiedziala bliska mi osoba ktora mnie bardzo dobrze znala i wiedziala ze nie k****e sie? Po co ????po to by zasiać ziarno nienawisci ,by moj obecny maz zastanawial sie vzy to prawda????

Gość gość
Zapytaj sie swojej narzeczonej czy to prawda?

Gość gość
Nie ma to jak dawać doopy za pieniądze (czyli ma bardzo zniszczone morale ) a później mówić że przeszłość to przeszłość , to skoro ona ma taką przeszłość to niech się zwiaze z facetem który korzystał z usług prostytutki a nie wiesza się na normalnym facecie

Gość gość
A skąd pewnośc że na d***** nie chodził faceci traktują to jak rozrywkę od 17 roku życia a potem się biorą za dziewice huje

Gość gość
Mysle ze take more byc

Gość gość
A ja dziękuje za odpowiedz i przyklasnę panu z poprzedniej strony, ktory napisał, ze rozwiązłość moze wybaczyć, bo sam bzyka wszystko co sie rusza, ale seksu za pieniadze juz nie. Jednak nie wszyscy faceci to hipokryci. Najgorsi wlasnie sa ci, Którzy zaliczają hurtem, ale ich kobieta to musi byc bezwzględna dziewica;)

Gość gość
Wyszumiala sie

Gość gość
Haha

Gość gość
Poszukaj normalnej ;)

Gość gość
Wiesz co masz rację zostaw ją. Niech znajdzie normalnego faceta a nie życiowego nieudacznika i mazgaja. Ciekawe gdzie wygrzebales i jak się dowiedziałeś o tym co czytałeś jej pocztę? Dla mnie jesteś pipusia a nie facet i zostaw ją dla jej dobra żeby znalazła faceta

Gość gość
Problem w tym że wszystkie te "oskarżenia" okazały się prawdziwe, ona zapierała się aż do ostatniego momentu. Aż jej dawny sponsor, który przypadkiem mnie poznał wygadał prawdę, potem przyznała się do lekkiego życia seksualnego. Nigdy nie chodziłem na d****** nigdy nie pójde. Miałem wcześniej jedną dziewczynę./ To że ją zostawie to pewne, to już koniec, teraz najgorsze sprawy to odwoływanie ślubu, sali. Będą straty finansowe, ogólnie jestem bardzo załamany Autor

Gość gość
Pustak

Gość gość
no ale czego sie spodziewales teraz wszystkie takie sa kazda ma przygody

http://klik.do/mnGE ja z doswiaczenia kilku znajomych wiem ze takie zwiazki zle sie koncza, ale jesli byla z toba szczera to moze warto dac szanse, moze lepiej odlozyc slub i zobaczyc czy jednak jestes w stanie zyc taka mysla ze dawala za kase

Gość gość
Nie, nie jestem w stanie z tym żyć. I musze to natychmiast zakończyć. Zapomnieć Autor

Gość gość
moja miała podobnie....

Gość gość
autor to pipa, jak mozna miec PRETENSJE do dziewczyny o coś takiego:-) nie znaleś jej wtedy. może nie przyznawala ci się do problemów, ktore ja wtedy zmusily do czegos takiego. ja bym wybaczyla i szla dalej razem przez zycie. tamte czasy juz za nia. gowno prawda ze bedzie tak robic cale zycie, nawet z twoich slow wynika ze to dawny sponsor wiec juz ona sie w to nie bawi . ale ty sie zachowales jak zawzíeta pipa. twoja sprawa i obys tego pozalowal!

Gość gość
Ahaha, powodzenia, że autor gdzieś znajdzie pannę bez przeszłości :-):-):-)

Gość gość
Znajdzie znajdzie , ja mam dużo porządnych koleżanek i sama też nigdy się nie puszczalam wbrew pozorom takich dziewczyn jest dużo ;)