Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta do noszenia

Polecane posty

Gość gość

Poszukuje kobiet, które lubią i chcą być noszone na rękach . Od dawna wiadomo, że kobieta powinna być noszona i kochana od tego jest. Jesli jesteś zainteresowana by ktoś cię nosił za darmo i bezinteresownie, pisz.

Gość gość
A jakie masz gabaryty? 90 kg udźwigniesz?:P

Gość a grodzkie
to gdzie i kiedy

Gość gość
Witam Nosiłem ponad 100kg . Skad jesteś?

Gość gość
Witam Nosiłem ponad 100kg . Skad jesteś?

Gość gość
Hej dziewczyny, kobiety. Spotkałam jakiś czas temu tego pana na wykładach, to bardzo fajny miły pan, ktory opowiadał o noszeniu kobiet byłam zafascynowana tym i postanowiłam spróbować. Bałam się bo trochę ważę , ale odważyłam się jestem zadowolona i pod wielkim wrażeniem. Nosił mnie już kilka razy odkąd spróbowałam noszenia moje życie zaczęło się zmieniać na lepsze. Zaufajcie mi to działa.

Gość gość
Mnie nosi kolega jestem mega szczęśliwa. Polecam tę metodę tylko nosić powinien ktoś nas z Sercem i umiejętne nie jak worek kartofli.

Gość gość
Mnie nikt nie nosił :(

Gość gość
Haha autor odpisal sam sobie pod pokrywą jakoby był kobietą noszoną przez owego Pana nosiciela:) normalnie MISZCZ SZPADY GIĘTEJ I ZJAZDÓW NA BAKIELICIE :)

Gość gość
Skond wiesz

Gość gość
12:43- znam sie niezle na kompach i sprawdzilem juz klienta,pisze z tego samego komputera tresci różne użwając przy tym dla niepoznaki nicku „gość” sprawa bedzie zgłoszona jutro na prokurature za używanie wiecej niz jednego konta poslugując sie falszywym loginem pisząc w imieniu osob ktore nie istnieją i są wytworem autora wyobraźni. Albo autor przprosi na forum za poszyw w ciagu 15 minut albo zglaszam jutrocz samego rana

Gość gość
A zgłaszaj sobie xD Nie bądź śmieszny, prokuratura ma takie ''przewinienia'' w d*pie głęboko. Co innego takie groźby, jak Twoja. To już podchodzi pod zastraszanie i jest poważniejsza sprawą ;)

Gość gość
Ja chcę, nawet potrzebuje. Proszę mnie wpisac na listę. Nie ważę dużo.

Gość gość
Ludzie co wy piszecie? Jesli komuś nie odpowiada noszenie to sie nie wypowiada a nie straszy prokuraturą, puknij się w pusty łeb a wam kobiety polecam też tą metodę, która pomaga nam w życiu być szczęśliwymi kobietami.

Gość gość
Do pani wczoraj 15.54 jeśli pani chce proszę podać jakiś kontakt do pani numer tel adres mejlowy