Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taka historia.

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego, że Moja siostra jest w związku małżeńskim, a od paru lat dopadło Ja zauroczenie Pewnym "Gisciem" Otóż Ten "Gosc"jest w zwiazku i ma dziecko. . Starał się o Nią, za rywal, pisał smsy. Ona splawila Go. A gdy chciała bardziej Jego, to odpalił Jej taki tekst: ( Nic nigdy miedzy Nami nie było, i minęło. .) Dodam, ze Ona mu trochę nawrzucala wcześniej brzydkich tekstów w smsach, i myślę, że dlatego się do Niej zrazil. Z zazdrości o Niego -pisała Mu , ze wyjeżdża gdzieś z kimś, ale On nic na to.. Dalej brak odzewu. Jej zależy na Nim. Co ona ma teraz zrobić? Wiem, że nie będzie już zabiegala o Niego, bo doszły Ja sluchy, że On z inną pisał. Wkurzyła się, ale Mu z tamtą nie wyszło. . I dziwne to jest ,ze dopytywal się o Moja siostrę znajomych.. Pytania typu: Co u Niny?? To w jakim celu pyta o Nią? Czy tak z braku laku, czy być może dalej żywi do Niej uczucie, a tak Jej napisał, że Mu minelo

Gość gość
Ty jesteś tą siostrą rozumiem:/

Gość gość
Ja jestem autorka postu.Ja opisuje Jej sytuacje.. Jesteśmy bliźniaczkami. Martwię się. Co On od niej chce? Chyba seksu tylko.

Gość gość
Dziś napisała do Niego. I nie odpisał. .........