Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elopiobea

Portugalia URLOP W KWIETNIU.

Polecane posty

Gość Elopiobea

WITAM. Kochani, czy ktoś był w kwietniu w Portugalii? Wybieram się z chłopakiem od 12-26 Kwietnia i tak się zastanawiamy, jaka tam wtedy pogoda. Czy jest szansa się opalić, popływać - zależy nam bardzo. Niby prognoza pokazuje 20 stopni to mało ale tam jest inny klimat. Jeśli ktoś był, będę wdzięczna za opisanie pogody. Pozdrawiam.

To zależy. W kwietniu to i po 30 stopni mamy. Choć w tamtym roku było chłodniej. Jak słonko przygrzeje to i przy 20 stopniach jest gorąco. Z pewnością się poopalacie. A gdzie dokładnie się wybieracie?

Gość Elopiobea
Dziękuję bardzo za odpowiedź. :)) Poczułam ulgę, bo lubię plażowanie a Polskiego zimn mam już dość. :)) Wybieramy się do Lizbony. Chcemy zwiedzić w te 14 dni najwięcej ile się da, także to pewnie nie bd jedyne miasto. Napewno też Porto.

To zapraszam do Sesimbry :) Jakieś 30km od Lizbony. Fajna plaża, widoki, spokojne morze, góry, zamek, rejsy statkiem itp Porto też jest piękne, ale raczej dla tych którzy wolą zwiedzać.

Gość Elopiobea
Fakt, pięknie tam... Już odliczam do urlopu. Przekaże ukochanemu i może się skusimy. Dziękuje ;))

Gość pisz do Ryśka Petru
on ci wszystko objaśni !!! :D

Gość Lola

Ja byłam wiosną na rejsie wokół wybrzeży Portugalii z Travelinc i jestem zadowolona. Upałów nie było, ale przeżycia niezwykłe

Gość daria

Byłam w Portugalii, a dokładnie na wyspie Madera na przełomie marca i kwietnia tego roku i muszę przyznać że to miejsce ideał na każdą porę roku. Bardzo fajnie poznałam wyspę dzięki madeira dreams. 

Gość Natka87
Dnia 18.09.2019 o 13:42, Gość daria napisał:

Byłam w Portugalii, a dokładnie na wyspie Madera na przełomie marca i kwietnia tego roku i muszę przyznać że to miejsce ideał na każdą porę roku. Bardzo fajnie poznałam wyspę dzięki madeira dreams. 

Też miałam przyjemność być z Madeira Dreams w podróży po tej bajecznej wyspie i przyznam, że zakochałam się bez reszty!

Gość Miśka

Portugalia, a szczególnie jej wybrzeża zachwycają. Byłam we wrześniu na rejsie z travelinc i każdemu polecam - magiczne przeżycie