Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odbytus

seks analny

Polecane posty

każdy chyba doskonale wie ,żę pierwszą rzeczą na kórą facet zwraca uwagę u kobiety jest jej du.a,wiem bo jestem facetem i nieukrywam zawsze najbardziej zwracałem uwagę na d.py dziewczyn,wg badań tak ma jakieś 80%facetów więc jest to normalne...nie ma co pi.rdolić drogie panie że wy wolicie w ci.ę ,a faceci którzy chcą w o***t są homo,to bzdury,wystarczy spojrzeć jak wygląda ci.a a jak smacznie przy niej wygląda dziura w du..ku,każdy normalny facet woli wsadzić w kakao i się wyżyć ,zadowolić się na maksa ,niż walić w ci..ę,bo i lepiej wygląda i jest ciaśniejsza więc przyjemność bez porównania,można nieraz przerż.ć poc.wę by była drożna i w celu zapłodnienia ,ale na codzień dla przyjemności lepiej wa.ić w d.pę ciaśniutką i ją roz..bać,niż w jakąś obwisłą pi.dę,c***a zawsze wygląda tak samo,czy się z niej wyjmie pałę czy dopiero ma się wsadzić,a jak pięknie i słodko wygląda od.yt po ostrym rżn..ciu,gdy wyciągamy z niego sprzęt,boski widok,pierw taka mała dziurka apetyczna,a po dobrej serii taka piękna okrąglutka dziura i widać ładnie co w środku jest,a do pi.dy se nie popatrzysz bo to szpara a nie jak od.yt dziura okrągła,a to że kobietę to boli tym bardziej kręci faceta,bo choć babka jęczy z bólu to i tak nie ma nic do gadania,proste że to facet wybiera w którą dziurę chce a babka może tylko piszczeć płakać z bólu{faceta to nie wzrusza tylko podnieca bardziej,więc wali ją mocniej ,szybciej i głębiej....czyż tak nie jest??ha ha panie zrozumcie że w łóżku nie macie nic do gadania macie robić to co każe facet i milczeć,by facet miał lepszy orgazm,a wy wcale nie musicie szczytować,nie wierzę że któregoś faceta to dołuje że nie miałyście orgazmu,to nie ma znaczenia żadnego jak zdążycie dojść to dojdziecie jak nie to nie i nie ma o czym mówić,co się żalić,ważne jest tylko by facetowi było dobrze i miał mega wytrysk...

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji