Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale jaja, chyba znowu jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem idiotko, widac ze masz tylko j****e w tym pustym czerepie :o Seks zaraz po porodzie ( 4-6 tygodni to jest nic!) Jest meczacy dla NORMALNEJ 'swieo upieczonej matki ' Nie dorabiat wiec ideologii ze seks ogolnie jest meczacy

Gość gość
Autorko mój synek ma 5 lat i wyraźnie brakuje mu towarzystwa do zabawy na co dzień. Jak nie zorganizuje mu towarzystwa do zabawy na dany dzień to zwyczajnie jest sam. Zaczyna mi to trochę doskwierać. Starałam się o rodzeństwo dla niego, ale późno bo po 4 latach, niestety nie mogłam wcześniej z powodów zdrowotnych. Zaszłam wtedy w ciążę ale niestety po 1,5 miesiąca poroniłam. Doceń to co masz.

Gość gość
10.43 Ty jesteś idioyka. Temat dotyczy seksu po połogu. Po 6 tygodniach. Bo piszą tu niektóre ze seks po pół roku, wcześniej to "dawanie, żeby nie zostawił". Sama autorka pisze, że 9 tygodni temu urodziła. Wiec nawet pewnie też dopiero po 6 tygodniach od progu zaczęła uprawiać seks.

Gość gość
*połogu

Gość gość
Temat jest o ciąży a nie o seksie

Gość gość
Gratuluję

Gość gośćesmeralda
Ja tez gratuluje w ciąży,ciesze sie szczesciem autorki tematu,oby każda przechodzila porod tak,aby jaknajszybciej chcialo sie sexu z milosci i chciana ciaza sie konczylo,bo to wiadomo,ze moze nastapic jesli jest sex,zadne zdziwienie