Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale jaja, chyba znowu jestem w ciąży.

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam 9 tygodni temu, karmię wyłącznie piersią. Od trzech tygodni współżyje z mężem praktycznie co wieczór ale zabezpieczamy się prezerwatywą. Tylko za pierwszym razem nas poniosło ale mąż w porę wyskoczył. Tabletek nie mogę niestety brać, Od trzech dni wszystko mi śmierdzi, mdli mnie. Przed chwilą słaba ale widoczna kreska na teście ciążowym. Czy można mieć aż takiego pecha???

Gość gość
super <3

Gość gość
Mozna , ale nie ty jedna wiec albo usun albo urodz, ale bedziesz miala kierat a nie zycie

Gość gość
Tak widocznie musiało być :) Gratuluję. Dzieci rok po roku to super sprawa. Odchowasz za jednym zamachem :)

Gość gość
Masz tylko jedno dziecko 9cio tygodniowe tak? Jeśli tak to spoko No iii.... 500+ :P Gratuluję

Gość gość
Słaba kreska to ciaza no chyba że to przez to że hormony ci jeszcze szaleją. Idz do lekarza na razie nie martw się na zapas. A jeśli to ciąża to od razu organizuj sobie pomoc. 500 plus oddaj np sąsiadce aby przychodziła i ci pomagała

Gość gość
Moj maz ma brata starszego o niecale 10 miesiecy, bedzie podobna roznica:)

Gość gość
Chciało ci się seksu tak krótko po porodzie? Dziwna jestes.

Gość gość
Super sprawa? Co ty bredzisz, to jest mordega. Ty chyba dzieci nie masz. Moja znajoma ma roczniaka, maluch zaczal chodzic, o wszystko sie odbija, wszystko sciaga , co moze to otworzy a i takie dni sa ze wisi na niej , jest marudny , czepia sie nogi, wdrapuje sie na nia oraz na meble. Ona ma oczy na okolo glowyi nonstop stop za nim biega a teraz wyobraz sobie ze ona jest unieruchomiona przez noworodka i to na nim musi skupic uwage

Gość gość
Mam dzieci z różnicą 16miesiecy wiec cos o tym wiem :O na poczatku byla masakra ale teraz mlodszy ma 5 lat i juz "luz";)

Gość gość
Tak ci sie szybko d**y dawac chcialo po porodzie? To chyba lekkim porod mialas

Gość gość
Najbardziej się cieszę ze będę miała 500 plus. Na jedno dziecko by mi nie przysługiwało. Albo jak jest duża różnica to jak starsze szybko podrośnie to już nie dostaje sie na młodsze, a tak to wydoją ile wlezie. Już planuje nowe zakupy jak tylko kasiorka przyjdzie.

Gość gość
Co wy z tym że szybko seksu chciała? Polog trwa 6 tygodni po tym można się kochać. Ja już zaczęłam 4 tygodnie po, miałam lekki poród bez naciecia, dwa pierwsze zbliżenia trochę bolaly potem już nie. Tak, chciało mi się :) to matce już nie ma prawa się chcieć ? :)

Gość gość
My wpadliśmy z trzecim dzieckiem (termin mam na marca). I po porodzie juz chyba wogole nie bedziemy się kochac bo panicznie boję się wpadki. Tabletek nie chcę brać, a gumka zawiodła.

Gość gość
No właśnie co wy.. już mnie siedziała pitszka wiec musiałam dać mężowi do wyczochrania.

Gość gość
gość dziś i 18:02 to podszyw. Jeśli okaże się że to ciąża to będzie nasze trzecie dziecko. A poród miałam szybki 40 minut. Jeśli chodzi o sex to tak, chciało mi się i to bardzo. Kocham mojego męża i nie rozumiem zarzutów w tej kwestii. Nie przypuszczałam ze można mieć owulacji zaraz po połogu karmiąc wyłącznie piersią. Głupia jestem cóż. Ciąży nie usunę. Może to jednak nie ciąża. To wszystko jest nieprawdopodobne.

Gość gość
Co ty się im tłumaczysz to normalne, że NORMALNA kobieta po porodzie wraca do seksu, to chyba one mają rozerwane pipki i ich mąż nie chce już. Nie martw się. Może to nie ciąża. A jesli nawet to dacie radę. Pomysł że niektórzy mają trojaczki a dzieci rok po roku to fajna sprawa

Gość gość
Wlasnie , normalnej kobiecie sie piczka rozrywa i nie mysli po porodzie o seksie bo siemezowi buchajowi chce z krzyza zwalic , kocha to poczeka cierpliwie Ty nie mialas rozerwanej piczki bo przed porodem mialas juz przer****ne wiadro

Gość gość
18:26 nie tak wulgarnie ale w pewnym sensie się zgadzam. Moja znajoma 2tygodnie po porodzie wróciła do szpitala z krwotokiem bo jej buchaj nie mógł wytrzymać cwel jeden... Ledwo uszla z życiem!!

Gość gość
gość dziś cóż za błyskotliwa wypowiedź, naprawdę zmieniłaś moje spojrzenie na świat, twój intelekt jest poprostu zniewalający.

Gość gość
Z dziecka się ciesz :-) Ale serio głupia jesteś skoro myślisz,że karmienie dziecka piersią to antykoncepcja :-O nie martw się już skoro tak się darzycie miłością.

Gość gość
Ja tak mialam. Powiem Ci szczerze. Jest bardzo ciezko z maluchami ale potem super. Powodzenia.

Gość gość
Planowałam karmić minimum do 3 roku życia żeby być zabezpieczona przed ciaza.

Gość gość
No fakt , jest sie z czego cieszyc:o Cialo autorki nie ma odrobiny 'oddechu' nie ma czasu sie zregenerowac , do tego karmi piersia , dziecko w lonie bedzie ciagnac od organizmu plus produkcja mleka bedzie ciagnac od organizmu , do tego bebech i macica nawet nie zdaza sie obkurczyc i dojsc do siebie Gratuluje glupoty! I podziwiam chcice , no i meza autorki tez ze chcial babe po porodzie posuwac , toz to cialo jeszcze obrzydliwe jest

Gość gość
A w jakim wieku starsze dziecko?

Gość gość
6lat

Gość gość
Ale co tam..autorka zdrowa jak koń Chcica po porodzie na codzienne sexy to i da rade z trzecim a nawet czwartym dzieciorem Co tam organizm,regeneracja,da rade bo jest nie do zajechania,jak ten koń pociagowy właśnie..

Gość gość
No to niech sie bzyka,ale potem nie placze tylko z********a :-P

Gość gość
Ja karmię już siedem miesięcy i nie mam okresu dotąd. Zabezpieczamy się, ale mam schizy, że zajdę w ciążę i nie beder nawet o tym wiedziała. Nie wiem co bym zrobiła w takim przypadku jak autorka. Być może usunęła. :(

Gość gość
Ja wspolczuje autorce,naprawde Chyba bym nie dala rady Ale nie byli odpowiedzialni,a za takie rzecy sie placi...W ten sposob to sie szostki dorobia.