Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam trzech mężów

Polecane posty

Gość gość

Jeden jest od gotowania i sprzątania, drugi od zajmowania się dziećmi, a trzeci przynosi pieniądze. Był jeszcze czwarty, ale tylko dla picu i z hukiem wyleciał na ulicę, żeby pozostali trzej wiedzieli, że jak coś zrobią nie tak, to wypad. Ale jak się dobrze zachowują, to w nagrodę dostają seks albo jeden dzień urlopu. Jeszcze żaden się nie skarżył, a wszystkie koleżanki mi zazdroszczą :D

Gość gość
Gratuluje. uprawiacie grupowy seks? masz z nimi dzieci? ile?

Gość gość
wyobraź sobie sytuacje jakiegos pustynnego plemienia na krawędzi wymarcia z powodu niedoboru mężczyn którzy pogineli w wojnach plemiennych. częstokroś obronnych. są dwie opcje. na wojne pojadą kobiety resztka mężczyzn która sie ostała wzmozy reprodukcję z kobietami gwarantując plemieniu liczebnośc konieczną do obrony i do tego by nie zniewolili ich inni. ile dzieci możesz mieć z 4 mężami? a ile dzieci może mieć mąż z czterema zonami? myslisz ze ktos to wymyslił bo lubił słuchac zrzędzenia 4 babsztyli nad głową? zaspokoić sie mógł spokojnie z dwoma

Gość gość
Dzieci ma z kochankiem bo ci faceci są za głupi na takie sprawy.

Gość gość
Mam z nimi pięcioro dzieci, 2 dziewczynki i 3 chłopców. Oprócz tego mieszka z nami 16 kotów.

Gość gość
w sytuacji kiedy na wojne wyslemy kobiety zmniejszymy potencjał reprodukcyjny. te które sie zostaną będa musiały rodzic rok po roku bo co chwila będzie im ginął syn. rzadko któ¶y facet w takich okolicznościach dożywał choćby inicjacji seksualnej. najczęsciej dawali mu dzide konia i ginał na pierwszej potyczce. specyfika zycia ludów koczowniczych.

Gość gość
ferie sie zaczeły czy jak?

Gość gość
obecnie na bliskim wschodzie jak wiesz a może nie jak również w afryce amerykanie wraz z bratnimi narodami w tym polską mocno wytrzebili męzczyzn w populacjach co paradoksalnie sprzyja tradycji wielożeństwa. zatem to co wg ciebvie jest zapewne jest przyczyną wojny z nimi sprzyja sie utrwalaniu tych zwyczajów.

Gość gość
sprzyja również traktowaniu kobiet w kategoriach majątkowych. każdy chce miec tam syna. ceny kobiet idą w górę bo męzczyźni miast rolnictwem zajmują sie wojowaniem i zdobywaniem łupów wojennych. tak cie w c***ja robią. twoje zaangażowanie w walke z uciskiem kobiet w islamie sprzyja pogorszeniu ich sytuacji. szczęsliwa jesteś? to wstą do armii i jedź zastrzelić jakiegoś muslima. jhego żona będzie potrzebowała czyjejś opieki i zostanie 4 żona jego wuja

Gość gość
tylko po feriach ne mów o tym w szkole bo c***j wiec co ci zrobią. może nawet przeniosą do rycerzy

Gość gość
a to że ten system jest wynaturzony i uległ degeneracji oraz nie przystaje do warunków to nic nowego. nie chce mi sie o tym pisać. piertol se tu dalej ja za ciebie walczył nie bede bo nie chce miec głupiej zony. sama se zapiertalaj na front. jak zdobedziesz sławe i łupy to możesz mnie poprosić o rękę. ja sie z biną babą bez szacunku wsórd innych wojowniczek żenł nie będę

Gość gość
zresztą "rzadko któ¶y" mozna w miare jasno okeślić po liczbie żon jakie mieli. czyli przezywał mniej więcej co 4. śmiertelność w śród kobiet była natomias z powodu wojny znikoma. jeszcze ci źle? co byś chciała? wysłac facetów na wojne i miec 4 męzów. to nie była fanaberia. kazdy sobie musiał na to zasłużyć

Gość gość
chociaz jak czytam kafeterie to mam wrażenie ze to raczej straszliwy obowiązek nie przyje,mnośc. chyba bym wolał zginąc od strzały na pustyni

Gość gość
Nie fantazjuj tyle dziewczyno.

Gość gość
Przydałby się piąty mąż do wyprowadzania psa

Gość gość
to jest też powóð dla którego kobiet nigdy masowo na wojnę nie wysyałano czy to w chrezścijaństwie czy w taozmie czy w buddyzmie. i teraz tez nie będziecie ginąć na wojnie. ja natomiast będe musiał wskoczyć w zielony mundur i wrócić bez nogi. albo zginąc. jak wróce bez nogi to se będę patrzył jak rozkwitasz przy jakimś dwunogim bohaterze albo spekulancie który wywinął sie od służby frontowej

Gość gość
ano przydałby sie ale nie będziesz miała pięciu męzów. chyba ze pozwolisz im grac dooopska przy piwku w czasie gdy ty i inne kobiety będziecie gineły na wojnie. czy prosta matematyka do ciebie nie dociera? masz ten przywilej że jesteś stosunkowo bezpieczna w razie konfliktu. w zamian koorfa produkujesz tych którzy ci to bezpieczeństwo zapewniają.

Gość gość
to wasze feministyczne pierdzenie sie skończy tak że wam zrobia pobór zginie połowa kobiet i naród stoczy sie do poziomu liczebnego z którego sie już nie podniesie.

Gość gość
Chcesz być też moim mężem? Jeszcze potrzebny jeden do pracy w kotłowni

Gość gość
Tak zgłaszam się do kotłowni, tylko w jakich dniach będę mógł mieć seks z Tobą? Myślę, że co 4 dzień.

Gość gość
Ech, jeszcze jeden mąż potrzebny do pilnowania grafików...

Gość gość
do pilnowania grafików może się mąż sąsiadki nadać, we wolnym czasie dopilnuje :O