Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Mufinka

Pozbyć się nadwagi

Polecane posty

Gość gość Mufinka

Co sądzicie o dodaniu do diety przy odchudzaniu Slimunox?

Gość gość
To zwykła chemia, sztuczny produkt za który jeszcze musisz płacić.. Chcesz schudnąć zrób to z głową, zdrowa diera, ruch, wyjdzie na zdrowie, nie obciąższ wątroby i nerek i poprawisz sylwetke.

Gość gość Kaśka
Ja stosowałem Slimunox i jestem bardzo zadowolona z efektu jaki uzyskalam, dzisiaj moja nadwaga to wspomnienie. Koszmarne, ale wspomnienie

Gość gość Agata
Do gościa... tu akurat sie mylisz. Sama stosowałam Slimunox i aby nie wiem jak patrzeć, to ostatnią rzeczą jaka można mu zarzucić, to że jest to chemia. Bowiem to produkt w 100% oparty o naturalne składniki. Tu się niestety mylisz

Gość gość
gośc mufinka gość Kaska gość Agatka właśnie mnie przekonałaś że jesteś jedną osobą i założyłaś ten temat w celu reklamowania slifuxu. Żałosne, żegnam nie polceam

Gość gość Mufinka
Taka drobna uwaga, odnośnie informacji, że sama dieta, mniej żreć itp. Jem mniej i jestem na diecie, ale to i tak nie przynosi zadowalających efektów. Zaczęłam tez ćwiczyć. Dlatego zastanawiam sie nad dodaniem też suplementu

Gość gość
Reklama jak cholera

Gość gość
gośc Natalia to twój 4 nick :D nazwij się teraz dla odmiany po męsku, np. gość Tadeusz :D beznadziejna jest ta twoja próba reklamowania snimfastfudu :D

Gość gość Agata
~ Do gościa ~ Po pierwsze wypraszam sobie insynuacje, po drugie jak ktoś ci podał argumenty, kto stosował dany produkt, to atakujesz, ze to reklama. Czyli brak argumentu tylko atak, najlepszym sposobem na zbicie rzeczowego argumentu. jedno pytanie ~gościu miałaś w reku opakowanie Slimunox? Spojrzałaś choć na skład? Że piszesz o chemii?

Gość gość Natalia
Reklama? Jeżeli chodzi o suplementarny.pl być może, bo to w miarę nowa strona, nie ma jeszcze dużego wyboru suplementów i ich analizy, nie mniej nawet traktując to w tych kategoriach, to jest to PIERWSZY tego rodzaju portal, który zbiera i analizuje suplementy faktycznie spotykane na rynku...

Gość gość
Ja nie rozumiem jednego. Przecież nikt nikogo nie zmusza do zakupu. Po co te osobiste wyjazdy? Chcesz to kup, nie to nie? Naprawdę uważacie, że producent będzie płakał jak jedna lub druga kupi bądź nie?

Gość gość
Pytasz o opinie, to odradzam ten produkt!

Gość gość
Przestań żreć mufinki to schudniesz

Gość gość normalna
No i proszę, gość co to "nie lubi reklamy" zarzucając innym pseudo dyskusję wbija sie z pseudo blogiem o wyższości AfricanMango nad Slimunox!!! Dobre. A możesz mi wyjaśnic, dlaczego to african mango skoro takie dobre, to po pierwsze reklamuje sie na zasadzie obrzucania błotem innych i dlaczego african mango jako miejsce do reklamacji i zwrotu nie podaje adresu gdzie można odesłac towar, tylko numer telefonu i to nie w Polsce???? Dzwoniłam i oprócz uszkodzonego opakowania tabletek jakie od was otrzymałam, gdzie zewnętrzne opakowanie było OK, więc reklamacja u przewoźnika odpadała, bo to nie jego wina, zadzwoniłam na podany telefon i w oczekiwaniu na rozmowę, gdzie na końcu połączenie sie przerwało (jak na rachunku sie okazało, ze czas oczekiwania sie tez liczy) zapłaciłam więcej ja to za to wasze cudo. I ty śmiesz zarzucac gdy ktoś odpowie na pytanie reklamę i do tego za chwię jako przykład podawać ten pesudo blog?

Gość na plus15 kg
Weźcie pod uwagę, ze nie zawsze trzeba źreć, by mieć problem z wagą

Gość gość AB
A moim zdaniem stosowanie suplementów takich jak Slimunox ma sens. Piszecie, ze ten czy tamten nie działa, ze placebo, że to psychika. Więc napiszę tylko jedno, zakładając, że suplementy nie działają na zasadzie faktycznego odchudzanie. Nie mniej, jeżeli działaja jako placebo i wystarczy to, że przy uwierzeniu w "moc" suplementów nasza psychika zadziałała tak by dana osoba schudła, to moim zdaniem to wystarczający powód by te oparte na naturalnych składnikach stosować.

Gość Mirka 23
Do gościa wymądrzającego się. Pokaż mi pojedyncze opakowanie Slimunox za 200zł (sprzedawane na oficjalnych kanałach dystrybutora...) Bo ja akurat jestem na etapie szukania suplementu i porównywania cen. takiej ceny jak podajesz nie ma NIGDZIE

Gość Baśka Ł
Do jednej z piszących osób. Nie jest prawdą, ze aby mieć problem z wagą, to trzeba pierw źreć bez umiaru. Może to jest zgodne u 80% tych co mają otyłośc, ale nie u wszystkich.... więc nie mierz wszystkich swoją miarką

Gość gość
Schudłam na Foreverslim dość sporo.Ale dla mnie większym wyzwaniem jest utrzymanie tej wagi niż jej utrata.Staram się jem tak jak przez ostatnie miesiące tyle samo ćwiczę.Na razie jest ok.waga nie wraca i mam nadzieję że tak zostanie.

Gość gość
Lepszych tabletek niż Foreverslim chyba jeszcze nikt nie wymyślił.Zdecydowanie radzą sobie z nadwagą ale w sposób całkiem bezpieczny dla zdrowia.Mogę tylko polecić i namawiać do tego aby stosować te tabletki.

Gość gość
Dobrze się zdarzyło że trafiłam na Foreverslim.Bo to właśnie dzięki nim w końcu udało mi się zgubić niechciane kilogramy.Wytarczyły trzy miesiące i trochę pracy i w końcu moja waga jest idealna.