Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Serio jesteście takie usprawiedliwiające?

Polecane posty

Gość gość

Przeczytałam temat żony pilota. Dużo komentarzy pt,,Pilot musi wyspać się". Że co przepraszam facet ma wyspać sie, a żona ma chodzić jak zombi ? Pilot to co ważniejszy zawód niż kierowca, sprzedawca ? Umiał zrobić dziecko? Miał na to czas ? Poświęcił na to swoją energię? No to teraz czas przewinąć, nakarmić, nosić, przytulać. Serio tak usprawiedliwacie facetów?

Gość gość
Tak, o ile to nie ich faceci ;)

Gość gość
Jestem naprawdę w szoku. Faceta co drugi dzień Nie ma w domu luz bluz a dziewczyny jeszcze usprawiedliwiają go.

Gość gość
Ty trollujesz czy tak serio nie ogarniasz tak podstawowych zwiazkow przyczynowo- skutkowych? Niewyspany sprzedawca moze co najwyzej zrobic manko, niewyspany pilot moze zabic siebie i kilkadziesiat osob, w najlepszym wypadku uszkodzic samolot za grube miliony. Sa zawody gdzie precyzja i szybkosc podejmowania decyzji sa kluczowe a niewyspanie ma gorsze skutki niz np mala ilosc alkoholu. W tych zawodach jak np pilot czy chirurg nie mozna sie mylic i zwykle zarabia sie na tyle ze siedzaca w domu zona moze sie zajac tym, co do niej nalezy. Niech spi w dzien z dzieckiem albo jak jej zle w domku to niech idzie do pracy i zatrudni nianie, zobaczy jaki to luksus moc sobie siedziec na d***e w domu i spokojnie zajmowac sie dziecmi- spokoj, rutyna, brak szefa, brak odpowiedzialnosci.

Gość gość
Zazwyczaj jest 2 pilot, jeden może przespać się, odpocząć,a jego żona co ma zrobić z dzieckiem? On ma luz bluz bez żony i dziecka. Tacy faceci wkurzaja mnie. Sorry nie potrafię inaczej. Zresztą latają na autopilotach

Gość gość
Tamten temat to LIPA, PIC NA WODE. a Wy lykacie i zakladacie kolejne karmią trolla.

Gość gość
Autorko skoro porownujesz zawód pilota do zawodu sprzedawcy to super. Posadz kogoś z kasy z biedry niech polata samolotem. Zobaczysz czy to tak samo WAZNE zawody. Mimo że temat o mężu pilocie to prowo to jednak gratuluję autorce tego wątku fantazji.

Gość gość
Nie wierze, jak mozna byc takim debilem zeby pilota porownywac do sprzedawcy, ba ! nawet niech to bedziedyrektor sprzedazy , nie ma porownania do pilota ogromu pracy i wiedzy opanowania , wylatanych godzin , cwiczen na symulatorach Mysle ze temat zalozyl jakis durny troll , bo nie mozna byc takim imbecylem na serio Ps: nie poto debilu jest dwoch pilotow , zeby jeden mogl byc niewyspany ;)

Gość gość
Taka jesteś mądra? A jakby czekał cię dziesięciogodzinny lot, to chciałabyś, żeby samolot pilotował gość po dwóch godzinach snu? Pewnie, niech się chłop zajmuje dzieckiem, bo żona nie ogarnia. A potem, jak rozpierdzieli samolot i zabije ze 100 osób, to kij tam. Ważne, że przy dziecku pomagał.

Gość gość
Naucz się autorko tępa "szczało" czytać ze zrozumieniem. Cyt. z tamtego wątku. " W dzień nosi ją, karmi, zmieni pieluche,ale ja w dzień nie zasnę." Masz jasno i wyraźnie napisane, że ten facet zajmuje się dzieckiem, więc ta pani może robić w tym czasie co się jej podoba. Niech przestanie pić tyle kawy, to w dzień zaśnie, kiedy mąż zajmuje się ich córką.

Gość gość
Hahaha, głupią trollica. :D Życzę ci lotu z takim pilotem zmęczonym. Obyś przeżyła. ;)

Gość gość
Ona mysli ze przezyje, przecie jak jeden zasnie to jest jeszcze drugi :)

Gość gość
Autorka sie podnieca, a przeciez tamten temat to prowo:D

Gość gość
gość dziś Ona mysli ze przezyje, przecie jak jeden zasnie to jest jeszcze drugi usmiech.gif :D:D

Gość gość
To prawie tak jakby pisać "jak odpadnie jedno skrzydło, to jest przecież drugie" :D Nie czytałam tamtego wątku więc nie wiem o co w nim chodzi, wiem natomiast, ze po to jest dwóch pilotów w samolocie aby jak najbardziej zminimalizować ryzyko i zapewnić najlepsze bezpieczeństwo lotu, a nie po to, żeby jeden szedł sobie w kimę. :)