Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczerze jak facet ma 4000 netto na msc to za ile powinien kupic zareczynowy?

Polecane posty

Gość gość

Bo powiem Wam ze troche mi przykro ale kolezanka obsmiala moj zareczynowy i jest mi przykro. Powiedziala "no coz, hmm czego innego sie spodziewam jak mysle pierscionek zareczynowy. Ja z ojcem matce na jubileusz kupilismy z duzo wiekszym diamentem", moj wyglada na 1300 i po tyle byl.

Gość gość
A od kiedy się ocenia za ile byl pierscionek??????? Zrób ta uprzejmość chłopakowi i serwis materialistko

Gość gość
Olej kolezanke, bo takie osoby tylko odbierają radość zycia

Gość gość
Za ile chce. Serio cena się liczy??? :O

Gość gość
Mój facet zarabia 5-6 tysięcy Dostałam pierścionek za 650zl (znalazłam rachunek przypadkiem) czy to znaczy że mnie nie kocha czy że jest skapy? :O

Gość gość
A ja dałam zoto z kolczyków i 2 zerwanych lancuszkow na swój pierścionek. Max dołożył 370zl za robocizne. I jakoś jesteśmy 10 lat po ślubie i się kochamy... A Wy raczej nie wiecie co to miłość :O

Gość gość
Mój facet zarabia 5-6 tysięcy Dostałam pierścionek za 650zl (znalazłam rachunek przypadkiem) czy to znaczy że mnie nie kocha czy że jest skapy? xxx Nie, to znaczy, że masz mądrego i rozsądnego faceta.

Gość gość
Ja dostałam pierścionek za kupe kasy. 10 lat temu kosztował 6tys. I powiem ci z perspektywy czasu to nie ma znaczenia. Teraz to nosze niezbyt czesto. Oddam go kiedys synowi jak będzie chciał się oświadczyć bo kamień jest uniwersalny i dość duży. Oprawi go w taki sposób co będzie modne za te kilkanascie lat:)

Gość gość
ja dostalam piersciknek z cyrkonia za 200zl. Sama go wybieralam. Jestesmy malzenstwem juz 12 lat. Takie rzeczy jak piersciinek nie maja znaczenia.

Gość gość
A ja nie mam pierscionka i jestem z mezem prawie 14 lat!

Gość gość
Kurrrrr a czy to jest aż tak istotne za ile pierścionek? Czy tutaj liczy się hajs? ! Ja piernicze jakaś porażka.

Gość gość
Szczerze? Na gołodoopca z taką głodową wypłatą nawet bym nie spojrzała. Za 4 tysie to ja buty kupuję i to klapki na plażę.