Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO POLKI SĄ TAKIE UTYTE CO ?

Polecane posty

Gość gość

jak dziewczyna skończy 25 lat to zazwyczaj odrazu grubego dupska dostaje...ongiś całkiem ładna i zgrabna dziewczyna w wieku lat 19 po tych kilku latach zmienia się w potwora otyłego, i wiem że to u niektórych wina hormonów ale jakoś azjatki czy francuzki nie są takie spasione w tak młodym wieku, CO MACIE NA SWOJĄ OBRONĘ GRUBE BABSKA ???!!!

Gość gość
Biez Azjatke zlamasie .

Gość gość
nie muszę brać azjatki bo to są rozważania na temat problemu otyłości wśród polek a nie materiał na żone :P

Gość gość
Ale nie tylko z Polkami tak jest

Gość gość
UTYTE to wystarczy żebyś ty się zaczął bronić.

Gość gość
Bo chore są to i tyją. Objawy zarobaczenia to nadmierne tycie lub chudnięcie. Polski naród jest zarobaczony jak cholera

Gość gość
Bo nie mają żadnych pasji tylko zra i zra. Ja mam tyle ciekawych zajęć, że czasem caly dzien moge nie jesc, a znam spaslaki co jedza co kilka godzin a potem sie dziwia że grube i paskudne

Gość gość
A ja znam takie co zapierdzielają w robocie jak dzikie świnie i jedzą raz dziennie tyle co kot napłakał a tyją i to w zastraszającym tempie. Pewnie zaraz wymyślisz że tyją z głodu i nadmiaru pracy.

Gość gość
dziś tak tylko ty masz pasje. Życzę ci kretynko żebyś zachorowała na cushinga i w przeciągu 3 miesięcy utyła do 100 kg. Twoje śmieszne pasje będą wtedy gowno warte.

Gość gość
gość dziś Tyją z powodu rozwalonego metabolizmu. Kiedy się nie je wystarczająco, organizm zaczyna się bronić i włącza tryb awaryjny, przez co każdy naddatek ładuje w tkankę tłuszczową, jako zapas ''na ciężkie czasy''. Także kobiety, które mają dużo stresu i ''zapierdzielają w robocie'', dodatkowo źle się odżywiają, mają zazwyczaj wahnięcia tarczycy na niedoczynność. Nierównowaga hormonalna sprawia, że się tyje.

Gość gość
ale mi chodzilo właśnie o duży odsetek polkich pan chorujacych na np. cushinga; pod tym zwględem gorzej tylko wypadają brytyjki , a byłem we francji w skandynawii we włoszech i one tam są bardzo szczupłe ,zwłaszcz francuski to mają filigranowe sylwetki w wieku lat 50 :P

Gość gość
No właśnie dlaczego ludzie w Polsce chorują na cushinga, a w innych krajach nie?

Gość gość
Tja szwedki sa bardzi filigranowe buhhahaha , to Ty w Szecji nie byles .To dopiero monstrumy ale maja fajnych przystojniaczkow i maja to w d***e . A zakompleksieni Polaczki niech szukaja Azjatek .

Gość gość
12:00 filigranowe odnosiło się do francuzek a szwedki np. są szczupły tyle że mają budowę ciała dosyć zbitą, ale nadwagi nie mają tak jak polskie ksienszniczki :P

Gość gość
12.08 Oj maja maja , sama sie tu wyzbylam kompleksow .Chodza w sukienkach na ramiaczkach i miniowach co mnie na poczatku szokowalo .Ja to przy nich filigranowa a w Polsce wstydzilam sie loda na ulicy zjesc .

Gość gość
12:14 tak wmawiaj sobie tłusta krowo żeś zgrabna i szczupła :D bardziej utyte są tylko amerykanki i brytyjki od polek i taka prawda, żeby w wieku 15 lat być zapuszczoną lochą to już przegiecie :P

Gość gość
to prawda; polki są głupie, leniwe i rozlazłe

Gość gość
Może lubią być grube? Co Ci do tego? A czemu ty masz małego wacka? W ogóle to czemu faceci w Polsce nie mają takich grubych i wielkich? Jak facet ma mniej niż 22 cm to to nie jest facet...

Gość gość
12.46 a ty nadal sie łudzisz ze po chodząc od głupiej, leniwej i rozlazłej matki Polki ni z tego ni z owego staniesz sie mądry , piękny i zebrany?ewa