Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
Tępe zdziry chcą zabłysnąć i używają słów, których znaczenia nie rozumieją. :D

Gość gość
Autorko On będzie zdradzal On będzie zdradzal On będzie zdradzal On będzie zdradzal On będzie zdradzal On będzie zdradzal On będzie zdradzal ty będziesz płakać wybaczać i tłumaczyć fajnie chłopcy ze są takie baby tylko autorka za bardzo jadem pluje

Gość gość
Kurwa to jest wtedy jak idzie z nim dla zabawy ,romansu namiętności . Może tamta rozkochal w sobie ,mówił że kocha . Ten wątek tyczy się problemu wybaczenia mężowi ,zbaczacie z wątku oceny .

Gość gość
No to krótko Tak Czy Nie Pytanie czy powinna wybaczyć mężowi

Gość gość
Kurwa to jest każda, która dope wypina żonatemu, a jak żonaty ma jeszcze dzieci. to na kurwę już słów brak.

Gość gość
14:13 O OOOO, że szczegółami widzę opowiadał o romansie... dobre

Gość gość
On juz nie będzie zdradzał i kłamał? Buahaha :D ale głupia autorka we wszystko uwierzy. To desperatka i jej już żadne rady nie pomogą. Zostanie jej tylko tyle ze będą się z niej śmiać po kątach jaka naiwna jest. Zal.pl

Gość gość
Słownictwo to rynsztok. Nie zgadzam się ,jeśli była miłość to zwyczajnie ja wykorzystał . Ale już widzę ,że posta napisała jakaś żona która broni swojego męża misia ...

Gość gość
Biedny, biedny, biedny miś. ... żona żmija jadowita z 2 dzieciaków kochanka hormony szaleją - wiadomo w ciąży tak jest. Ani tu podupczyc, ani tu... biedny, biedny, biedny miś.... i te nerwy skolatane przez to wszystko Biedny, biedny, biedny miś. ... może misiów odskocznia by się przydała ? biedny, biedny biedny miś. Dobra odskocznia nie będzie zła :) :D

Gość gość
Nie. Rozwód

Gość gość
Co chcesz od misia....? miś taki słaby jest. on tylko uległ a to w ogóle to zła kobieta była!

Gość gość
dziś śmieją to się wszyscy z ciebie desperatko, że taka naiwna byłaś, że we wszystko żonatemu wierzyłaś, aż się rozkraczyłaś buhahahahahahahaha

Gość gość
14:28 Zonko kotku ty moje, wszystkim żoną złą opinię robisz. jadowita ty jesteś doopy nie wypinasz i chłopa przy sobie utrzymywać nie umiesz utrzymać Marne twe życie i marny twój los A twój wybranek dzieci niańczy cały czas misiaczek twoj mąż umowił się z inną na seks juz nie raz Nie raz i nie dwa skoczy jeszcze w bok Przygotuj lepiej swe słownictwo bo teraz to szok umilasz nam nudę to fakt I drżysz co jeszcze przyniesie ci świat

Gość gość
Ja nie wiec co ty próbujesz osiągnąć swoimi prymitywnymi wpisami o cudzym mężu i jego żonie, ale robisz tylko z siebie pośmiewisko. Widać że aż ciebie telepie bo mąż został z żoną i nie chce rozwodu. Jeśli małżeństwo chce się godzić, to tobie nic do tego. Nawet w sądzie na sprawie rozwodowej sędzia pyta małżonków czy chcą się pogodzić i sobie wzajemnie wybaczyć. Jeśli odpowiedzą że tak chcą, to rozwodu nie będzie i nikt nikogo nie ma prawa krytykować.

Gość gość
Jak nie będzie do niej jeździł i tylko alimenty da to się pod dywan zamiecie i tyle .A jej życzcie żeby ułożyła sobie życie z kimś . A autorce ...Idźcie na terapię....

Gość gość
dziś Lecz się analfabetko wtórna co tylko potrafi dope wypinać, ale i to widać słabo robisz, skoro żonaty kopnął ciebie w zad i woli być z żoną. Ty jesteś nie tylko jadowita, ale i jeszcze toksyczna, bo na siłę wpieprzasz się tam, gdzie nikt ciebie nie chce.

Gość gość
Skecz ; D uśmiałam się do łez :D Idiotki wszystkie 5. Facet Lovelas z koziej dooopy

Gość gość
14:44 Słownictwo. może zamiast siedzieć tutaj coś poczytaj ? lub chociaż dziećmi się zajmij. Taka mała sugestia.

Gość gość
gość 14:44 Moralność pani Dulskiej, akt drugi.

Gość gość
Najważniejsze, ze jest prawo, które broni takie biedne niczemu niewinne dzieci. I mam nadzieje, ze urodzi się mądre i zdolne, pójdzie kiedyś na studia dzienne i tatuś będzie do 24 roku życia płacił alimenty. Ciekawe jak autorka będzie się czuła jak ją będą palcami wytykali i za plecami wyśmiewali, ze naiwna ciągle zdradzana ... A kochanka jak mściwa to jeszcze byłemu kochankowi może i koło pióra narobić, bo ten w łóżku pewnie niejedno jej powiedział, o tych fuchach, co pewnie nieopodatkowane, tez ;)

Gość gość
Autorko my ci nie życzymy źle ,nikt się z ciebie nie śmieje. To dobrze że zaczynacie od nowa ,ale twój mąż powinien przestać kłamać i zdradzać to wtedy się uda. Tylko proszę cię nie mów że to kobiety uwodzą bo tak nie jest. Co do tamtej dziewczyny,twój mąż ja wykorzystał tylko ,czy ta robi fajny facet ? Pomysł . Pogadaj cię z tą dziewczyną,może ona żałuję a czy dziecko coś winne ,spotkań się z nią samą ,może obiecał jej rozwód bo waszego małżeństwa nie da się już uratować. Spytaj ja jak było.

Gość gość
Biedny miś Jeszcze skarbowkę na głowie ma od dziś

Gość gość
A mnie się wydaje że do tej kobiety on ma jakiś sentyment..Słuchajcie gdyby to był.jeden skok.w bok to by się nie zabezpieczył,?

Gość gość
dziś a ja mam nadzieję, że ten bękart się nie urodzi, albo zdechnie zaraza po porodzie. W ostateczności jego nic warta matka nie pójdzie do sądu, bo puściła się w krzakach z kimś innym i nawet nie wie kto to jest. Ty się nie martw o autorkę tylko o siebie, bo to ciebie gnido będą wytykać palcami i się śmiać, a dzieci będą na ciebie pluć i gwizdać. I na koniec mściwa kochanka bardzo źle kończy. Na nią też znajdzie się hak na zasadzie jak Kuba Bogu... W urzędzie skarbowym anonimowe donosy bez jakiegokolwiek dowodu idą do kosza, a ty złośliwa była kochanko napykasz sobie tylko biedy.

Gość gość
Mnie się wydaję, że na moją głowę to za dużo dużo za dużo nie chcę nikogo oceniać, ale jak dla mnie nie ma tu żadnej pozytywnej osoby dorosłej. Zasciankowa moralność aż bije po oczach. Żal jedynie dzieciaków cała trójka może na tym cierpieć.

Gość gość
15.08 ... Oj ktoś kto to napisał jest prymitywem

Gość gość
gość 15:08 Jak możesz życzyć śmierci małej istotce ? i to mówi ktoś kto też ma dzieci. Nie wierzę, że tacy ludzie istnieją. To musi być prowo

Gość gość
Samotna kobieta znajdzie wsparcie w wielu instytucjach, to nie są czasy, żeby ktoś dziecko wytykał palcami za grzechy rodziców. Tobie pozostanie zakłamany facet bez kręgosłupa moralnego, który najprawdopodobniej prędzej niż później znów pójdzie szukać odmiany poza domem. A donosy, bądź pewna, maja się wciąż dobrze i niejedna kontrola jest ich skutkiem. I nie życz drugiemu co Tobie nie mile, bo tez masz i być może jeszcze będziesz miała dzieci, skoro Twój mąż taki jurny.

Gość gość
dziś 15:32 W samo setno

Gość gość
15.16 ale o co ci chodzi? Przecież tego dzieciaka nikt nie chce. Nawet jego nic warta matka też pewnie już żałuje, ze zaciążyła i gdyby poroniła to pewnie sama by się ucieszyła, bo dotarło do niej, ze zostanie samotną matką z nieślubnym dzieckiem. Chciałabyś być takim niechcianym dzieckiem?