Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
dziś ale do kogo ty to piszesz? Ja nie jestem autorką. :D Może zacznij się leczyć na schizofrenię. Już widzę jak samotna matka znajdzie wparcie. Prędzej urzędnicy jej to dziecko zabiorą i umieszczą w rodzinie zastępczej, a z niej zrobią sadystkę, lub niedorajdę życiową.

Gość gość
Twój rok myślenia mnie przeraża. Dziecko jest cudem, darem, czy zdajesz sobie sprawę ile ludzi latami stara się o dziecko? Ty natomiast z takich czy innych pobudek życzysz śmierci małej istotce. Dziecko nie jest winne niczemu.

Gość gość
Popieram.dziecko jest darem . A ona z czasem może zmieni zdanie i ułoży sobie życie. To ludzie po rozwodzie z dziećmi już są skazani na samotne życie?

Gość gość
Tak cudem i darem koorestwa :D Nie wstyd ci?

Gość gość
pierwsza rzecz po urodzeniu dziecka to zrobienie testów na potwierdzenie ojcostwa bo może ta lafirynda miała jeszcze innych partnerów. Nie dać się wciagnąć w alimenty na słowo, może sie okazać że ojcem jest ktoś inny, tak tylko uczulam, wiele takich przypadków

Gość gość
gość dziś Lecz się dziewczyno. Masz złe doświadczenia, nikt Cie nie kochał ? Otwórz własny watek, może ktoś Ci pomoże albo wskażę przydatne adresy, pomocnych ludzi. Zycie nie jest takie złe ... :)

Gość gość
Uważaj zawistna kochanko, nie podskakuj, bo będziesz miła najazd opieki społecznej zaraz po urodzeniu i kontrole non stop dotąd aż odbiorą ci dzieciaka, a tobie ograniczą władzę rodzicielską. A jak dzieciak podrośnie to zajmiemy się nim odpowiednia tak, żebyś nie miała z bachorka żadnej pociechy, żebyś nerwowo z nim nie wytrzymała. Chcesz tak? :D

Gość gość
gość dziś A dlaczego wyzywasz nieznana Ci kobietę ? Tak wierzysz facetom ? Myślisz, ze ten święty teraz mężulek jej nie zwodził, nie manił rozwodem ? Myślisz, ze ta kobieta chce urodzić dziecko dla tych alimentów ? Co z wami kobiety ? Byle portki na piedestał wynosicie a własna płeć tylko wyzywać potraficie ...

Gość gość
gość dziś gość dziś Lecz się dziewczyno. Masz złe doświadczenia, nikt Cie nie kochał ? Otwórz własny watek, może ktoś Ci pomoże albo wskażę przydatne adresy, pomocnych ludzi. Zycie nie jest takie złe ... x Ty jednak się kwalifikujesz tylko do leczenia psychiatrycznego i to zamkniętego :D

Gość gość
Jaka ty jestes chora. Zal mi Cie. Myslisz ze piszesz z kochanka? Jakie Ty masz chore mysli. Zaczynam sie Cb bac

Gość gość
gość dziś Mniej amerykańskich filmów i dobry psychiatra by się koleżance przydał :)

Gość gość
gość dziś a jak można nazwać nic wartą, podłą babę, która celowo zaciążyła z żonatym, żeby rodzinę rozwalić? Wywłoka liczyła na to, ze jak zajdzie w ciążę, to facet się rozwiedzie, ale się mocno rozczarowała.

Gość gość
Oj ciężka sytuacja. Nic nie jest przesadzone. Nie wiecie jak się zachowa ojciec.

Gość gość
Wytlumaczycie mi, bo chyba do końca mi rozumiem, dlaczego skaczecie do gardła tej zaciążonej kochance ? Z tego co zrozumiałam to ona wolna, więc mogła sobie układać życie Tak jak chciała. Mąż w związku dzieciaty nota bene jurny bo nie pierwszą już na boku obracał, Ale pokornie wrócił do domku, przeprosił i walczy o nagrodę męża i ojca roku (sarkazm). I jego winy nikt nie widzi. Zawodnik pewno pierwsza klasa ( sarkazm) bo zajmuje się dziećmi teraz i 1700 przynosi. ( teraz wszyscy wstajemy i bijemy brawo -sarkazm) Żona sfrustrowana nerwy jej puszczają i szarpie jak Reksio szynkę (sarkazm) dobre imię tamtej Dziecko nienarodzone jeszcze, a co po niektóre jej wtórują. Sytuacja z piekła rodem. Znacie zdanie żony, ok. Nikt nie usłyszał jak to wygląda od strony kochanki. A temat, wątek brzmiał czy mu wybaczyć ...

Gość gość
Piszę do ciebie tak samo jak ty do mnie i o moim mężu o którym nie wiesz zupełnie nic i którego na oczy nigdy nie widziałaś ale stanowczo twierdzisz, ze mnie będzie zdradzał i inne głupoty

Gość gość
gość dziś Ale widzimy jak się zachowuje zona ojca. Przecież jak on będzie chciał być człowiekiem to ona mu Sajgon na cala ich mieścinę zrobi.

Gość gość
do gość dziś przecież wiedziała że jest żonaty to po co go rajcowała i się w to pchała, może inni też jeszcze oprócz niego byli, skoro ta kobieta była bez oporów. Badania DNA to podstawa w tym wypadku, lepiej dmuchać na zimne. Jak się potwierdzi że to jego dziecko to niech płaci, ale po co płacić za jakiegoś innego fagasa

Gość gość
Skąd wiesz że celowo? Nic nie wiecie czy on mówi prawdę . Ja bym się z nim rozstała .

Gość gość
A jak ma wyglądać od strony kochanki? Koorffiła się z żonatym i dzieciatym bez żadnych skrupułów. Nie ważne co jej mówił żonaty, ona chyba ma rozum i powinna wiedzieć, że cudzy mąż z dwójką dzieci nie jest kandydatem na męża.

Gość gość
gość dziś Skąd wiesz że celowo? Nic nie wiecie czy on mówi prawdę . Ja bym się z nim rozstała . x Dziewczynko, rozstać to się możesz z kochankiem, ale nie z mężem, z którym tworzysz rodzinę.

Gość gość
Mąż żeby go żona nie zabiła i nie stracił wygodnego życia jest w stanie sciemnic bajkę. Przeczytajcie od początku jak żona pisze że ja mąż ostrzega że ta kochanka ma smsy od niego z wyznaniami miłosnymi i żeby autorka w nie nie wierzyła że to bajer. A prawda może być taka jakiej boi się mąż i ta dziewczyna się go boi skoro wrócił do żony . Na bank jest coś w tych smsach jemu ,,niewygodne,, . Ale jest tak pewny żony ze mu wybaczy .

Gość gość
No to niech mąż cię zdradza na prawo i na lewo i cierp i nie próbuj się z nim rozwodzić tylko cierp.

Gość gość
16:11 Na całą gminę albo i 2

Gość gość
16:27 Zgadzam się :)

Gość gość
Sama ze sobą się zgadzasz? :D

Gość gość
Też tak myślę że jak on by chciał do tego dziecka jechać chociaż odwiedzać to ona mu nie pozwoli samemu. Zagrozi czymś i tyle. Nie ugotuje,nie pierze nie da doopy i koniec. I on nie pojedzie.

Gość gość
Ale ja nie cierpię, bo mi jest dobrze z mężem. Cierpisz to ty, bo zostałaś sama jak palec. :D

Gość gość
Gośc 16.49 . Nie bój żaby , nie pojedzie do niej to pojedzie do innej , to już czwarta z rządu także piąta i szósta też będą i inne , autorka będzie dalej ad mortum fecale wierzyć że ją mężuś zdradzać nie będzie ;)

Gość gość
16:50 twoje szczęście bije po oczach gadasz z kochanką choć jej tu nie ma Siedzisz na forach i szukasz podlaski Zastanawiasz się nad scenariuszem w sądzie tu padłem i cieszysz się że mąż wrócił po wojażach do domku Brawo Ty :)

Gość gość
Skoro nie cierpisz i jest z***biscie to po co ludziom d*pe zawracasz?zyjcie szczesliwie