Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
dziś a po co ma jeździć do dzieciaka którego nie chciał i nie chce?

Gość gość
i to jeszcze sam ha ha, dobre. :D On ma żonę, chyba znów zapomniałaś o tym ściero.

Gość gość
Ona go legalnie do niej nie puści i stąd dziecko ojca nie pozna nigdy

Gość gość
gość dziś Piszę do ciebie tak samo jak ty do mnie i o moim mężu o którym nie wiesz zupełnie nic i którego na oczy nigdy nie widziałaś ale stanowczo twierdzisz, ze mnie będzie zdradzał i inne głupoty Nie muszę znać twojego męża, wystarczy, ze znam ten typ. Zastanów się, zdradził Cię już cztery razy, zobaczył jak dobrze jest z innymi kobietami, skąd w Tobie pewność, ze za tym nie zatęskni i nie zrobi ponownie ? Wierzysz we wszystko co Ci teraz powie, widać jak chce to potrafi. A wiesz do czego zdolny jest facet jak chce zaciągnąć kobietę do łózka ? Zastanów się co opowiadał kolejnym kochankom o Tobie, o tym jaka jesteś w łózko i w życiu ... po co wysyłał kochance sms-y z wyznaniami, przecież i tak ja miał ... Chcesz z nim być to bądź, chcesz wybaczyć to wybaczaj - Twoje życie. Ale czy potrafisz zapomnieć ? Zaufać? Ile lat będziesz go sprawdzać i wkraczać za każdym razem jak zacznie zbliżać się do jakiejś kobiety ? Bo przecież jak odpuścisz to znów możesz się obudzić z ręką w nocniku i perspektywa kolejnych alimentów. No chyba, ze tak bardzo mu ufasz ... Chcesz takiego życia ? Twoja sprawa. I wreszcie ta ciąża. Przecież sama wpadłaś. Chyba nie zrobiłaś tego celowo aby faceta do ołtarza zaciągnąć. To skąd takie zdanie o byłej kochance męża ? On nawarzył piwa i teraz trzeba je wypić. Chcesz żyć z człowiekiem godnym szacunku czy z ... który wie jak się robi dzieci ale potem umywa ręce ? Nie ukryjesz tego, ludzie będą gadać, Twoje dzieci tez się dowiedzą. To może lepiej załatwić to w cywilizowany sposób i przyjąć do wiadomości, ze Twoje dzieci będą miały przyrodniego brata czy siostrę, które tez będzie miało prawo do tatusia i jego pieniędzy również.

Gość gość
gość dziś Ale z tego co autorka pisała to blisko mieszkają, wiec jest szansa, ze się będą widywać po drodze :) A on taki uczuciowy to kto wie czy się w nim z czasem uczucia ojcowskie nie obudzą ... :P

Gość gość
dziś Ale do kogo ty to piszesz? Cytujesz mój post i dalej bredzisz. :D Sąd wiesz, ze mój mąż zdradził mnie 4 razy? :D Ja nic nie wiem o zdradzie mojego męża. Tobie psychiatra jest potrzebny :D

Gość gość
i co z tego że się obudzą uczucia ojcowskie? To będzie zabierał dzieciaka do siebie. Jak mu nie dasz, to pójdzie do sądu i wygra. On nie musi przychodzić do ciebie, bo ty jesteś dla niego obca baba

Gość gość
gość dziś To po co podszywasz się po autorkę i wcinasz w temat ? Masz coś z głową ?

Gość gość
Pelikan, jak Matkę kocham, pelikany .

Gość gość
gość dziś Dziecko, tu nie ma tej kochanki. To są komentarze postronnych osób. Wystarczy, ze jakaś chora istota co jakiś czas udaje autorkę wątku a potem obraza wszystkich.

Gość gość
dziś Ja się podszywam pod autorkę? Sama masz coś z głową :D

Gość gość
nawet będąc facetem napiszę ci - powinnaś go olać,zdradził cię i w dodatku upokorzył robiąc dzieciora innej. Gdybyś naprawdę czuła szacunek do samej siebie to byś nawet przez moment obie takich pytań nie zadawała.pzdr

Gość gość
dziś dziecko nie wstydź się i przyznaj się że to ty założyłaś ten temat jako żona twojego byłego kochasia, który zwiał od ciebie

Gość gość
znowu ta psycotyczna wariatka udajaca kochankę, dziewica z syndromem braku bolca

Gość gość
dzieciak ojca nie pozna nigdy bo jego matka kooreffka sama nie wie kto jest tym ojcem :D

Gość gość
Nie ma dobrego wyjścia ze sytuacji. Ale pamiętajcie że są rozwody,nikt nikogo siła nie zatrzyma . Myślę jednak że ten pan jednak obiecał tamtej rozwód bo nieszczęśliwy itd coś te SMS jednak ukrywają .

Gość gość
smsy jak smsy coby jej nie pisał to ona nie powinna zachodzić w ciąże z cudzym mężem

Gość gość
gość dziś Tylko, że autorka rozwodu raczej nie weźmie. Twierdzi, ze kocha męża ale jak dla mnie to taka raczej pani Dulska, najbardziej martwi się o spadek w przyszłości. Zamieść pod dywan jak z tymi trzema wcześniej. Tylko tutaj trudniej bo będzie dziecko i chyba tego nie da się ukryć

Gość gość
gość dziś A bo to ona jedna co uwierzyła w gadanie chłopu, jak zaczął, ze "zona go nie rozumie i wcale ze sobą nie śpią ". Klasyka. Nie zapominaj, ze autorka pisała, ze on chciał się rozwieść, ze mieli kryzys. Może się przestraszył odpowiedzialności i dziecka ? Może kochanka nie taka spolegliwa i naiwna jak zona ? Nie ma co oceniać nie znając. Facet to facet. Zawsze na cztery łapy spada jak widać.

Gość gość
Niestety ,znam podobny przypadek i to nie prowo...Meżuś się zakochał w innej,jak twierdził,po raz pierwszy w życiu,powiedział o tym dośc szybko żonie,swojemu synowi,długo nie mógł zdecydować się na wyprowadzkę z domu,bo nie miał stałej pracy a żona pracowała na dwa etaty..Po dwóch latach takiego dziwnego "związku" kochanka zaszła w ciążę ,podjął "męską"decyzję,że pora na zamieszkanie razem.Po urodzeniu sie dziecka,kiedy kochanka delikatnie napomknęła ,że nie można żyć tylko miłością i powinien zacząć pracować -on szybciutko skruszony wrócił do żony.I ta go przyjęła.Alimentów nie płaci,bo nie pracuje,dziecka nie widuje,a z małżonką jeżdżą na zagraniczne wycieczki i wstawiają na fb zdjęcia szczęśliwej rodzinki,gdzie znajomi pieją z zachwytu jakie to cudowne i zgodne małżeństwo:D.Jak więc widać,można wybaczyć i zdradę i dziecko na boku:).I utrzymywać w nieskończonosc nieroba

Gość gość
18.08 mądre słowa:)

Gość gość
18:15 Bo samą miłością żyć się nie da. Święte słowa :)

Gość gość
18.08 mądre słowa x Co? :D Klasyczny bełkot kochanki

Gość gość
Oj moim zdaniem jak jest miłość to i w biedzie można żyć ale razem.

Gość gość
Trzeba jednak wybaczać ,ten mąż tej kobiecie winien jest przeprosiny .

Gość gość
gość dziś A gdzie Ty tu miłość widzisz ? Faceci są wygodniccy, unikają odpowiedzialności.

Gość gość
gość dziś A kogo ma przepraszać ? Zone już przeprosił, nawet go przyjęła i w zasadzie wybaczyła. A o kochance chciałby zapomnieć, tylko mu w tym owoc namiętności przeszkadza :P Winny jest wobec jednej i drugiej, obie okłamywał.

Gość gość
Czyli po co się wogole żenic ,mieć faceta jak oni nie kochają i tyle.

Gość gość
gość dziś Jak w każdej regule tak i tu są wyjątki ;) Ale z dobiegaczem bezpieczniej emocjonalnie ...

Gość gość
Owszem jeśli tamta bajerowal tylko to też jest winien jej przeprosiny .