Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
A ja życzę kazdej z tej trójki dobrze. Żonie więcej godności by nie wybacxals więcej zdrad ,mężowi ...Hmmm myślę że on więcej nie zdradzi bo jednak to dziecko na boku ... Alimenty to taka kara że raz na zawsze skończy ze zdradami. A tamtej dziewczynie by nie była taka naiwna i ułożyła dobie życie z kimś kto ją pokocha na prawdę.

Gość gość
14:35 14:37 Lubisz tak zaśmiecać wątki? Po co to robisz?

Gość gość
Żeby dostać nawet te głodowe alimenty tępa kochanko to najpierw musisz udowodnić w sądzie, że to jest jego dzieciak, a ty tego nie zrobisz, bo zwyczajnie sama nie wiesz kto ci bęben zrobił. :D:D:D Więc nie strasz, bo się zesrasz :D:D:D a teraz pisz ten donos do US, że facet ma dom :D tylko błędów nie narób, bo z krzeseł pospadają, gdy będą czytać twój bełkot, przygłupia ku/rwo :D:D:D

Gość gość
Jest takie przysłowie „jak sobie pościelisz tak sie wyśpisz” Cała trójka ma sporo za paznokciami i teraz będą igrzyska na arenie tylko bez lwów.

Gość gość
14:49 Emocje na dłoni przez złe wspomnienia? Bez tatusia się wychowujesz, słabo finansowo w domku więc ferie z komputerem Czy po prostu lubisz draznić?

Gość gość
Zdradzona żono samotna matka ma o wiele więcej przywilejów niż mężatka. Pierwszeństwo na liście do przedszkola, zniżki na obiady w szkole itp a jak zrobi sobie drugie to jeszcze od państwa +500 dostanie na każde dziecko. xx To znów ta sfrustrowana i porzucona kochanka, która wszędzie widzi zdradzoną żonę. :D Bida z nędzą aż piszczy, a ta kolejnym bękarcie już myśli. :D Patologia pełną gębą. :D

Gość gość
gość dziś Myślisz , ze US będzie interesował sie błędami ortogtaficznymi na donosie? Dowalą taką karę ze z torbami pojdziesz. Oni tylko czekają na takie donosy ;)

Gość gość
Gość 14.49 - ochłoń i weż kilka głębszych wdechów . w tym wątku piszą różni ludzie ale jedynie ty widzisz tutaj kochanki obcych mężów z bękartami w brzuchu . Ich naprawdę nie ma tym forum , one są w twojej głowie , przegoń je stamtąd tak będzie najlepiej dla ciebie samej . I wtedy może zacznij pisać dopiero .

Gość gość
Moim.zdaniem dogadają się i tyle.

Gość gość
14:49 Emocje na dłoni przez złe wspomnienia? Bez tatusia się wychowujesz, słabo finansowo w domku więc ferie z komputerem Czy po prostu lubisz draznić? x Bez tatusia i w nędzy to się wychowałaś ty patolko i teraz twój bękart też się będzie wychowywał. To jest rodzinne w twoje patologii :D:D:D

Gość gość
14:55 Patrz a jednak mama sama wychowuje Cię i jeszcze masz sporo rodzeństwa Nie wszyscy jesteście z jednego ojca. U U Zajmij się lepiej książką i lekcjami, bo wpisując durne wpisy na forum nic nie osiągniesz w życiu.

Gość gość
A ja nie wiem jak można po 4 kobietach jeszcze z nim być. Jemu się nie chce rozwodzić i odchodzić. Bo każdy by taka żonę chciał ,głupia i zakochana . A żonie wciska kit i że tylko ją kocha a tamte nic nie znaczą,to był tylko sex .

Gość gość
gość dziś Myślisz , ze US będzie interesował sie błędami ortogtaficznymi na donosie? Dowalą taką karę ze z torbami pojdziesz. Oni tylko czekają na takie donosy xx Może zacznij leczyć chory łeb jeśli ci się wydaje, ze US dowali karę za to że ktoś ma dom. :D :D Ty mieszkasz w śmietniku osiedlowym? :D:D:D

Gość gość
gość dziś To jest dorosła kobieta, siedzi na tym forum już dobre kilka lat i zawsze można ją poznać po tym rynsztokowym słownictwie.

Gość gość
gość dziś Dowali za fuchy od których nie są odprowadzane podatki. Jak US zacznie kopać to wyliczy ile zarabiał na lewo.

Gość gość
gość 15:04 po co ona tak robi? w głowie się nie mieści żeby osoba dorosła i do tego jeszcze kobieta tak się zachowywała troluje na forum od lat, ktoś jej za to płaci?

Gość gość
gość dziś Tego nie wiem bo jakoś nie interesuje mnie ta osoba. Jest tylko bardzo aktywna na wszystkich wątkach o kochankach.

Gość gość
Gość 15.04 - serio ??? aż wierzyć się nie chce. Masakra jakaś .

Gość gość
Zawsze pisze, ze jej mąż to daje do wylizania brudnego fiuta kochankom jak maja awarie z wodą. A pózniej pisze, ze jest szczęśliwą kobietą bo mąż jej obiadki robi i pije z nią kawkę czytając te wpisy. Czy to prawda czy nie mało mnie to obchodzi.

Gość gość
Radzę nie odpisywać bo ona i tak będzie pisać. Nie docierają żadne argumenty, ani wyzwiska.

Gość gość
Zauważcie że nikt nie napisał autorce ,wybacz mu ,źle zrobił i przeprosił i naprawia jak się da . Nikt mu nie wierzy,że t na stałe.

Gość gość
Zaraz zacznie mi grozić , wyzywać i wylewać pomyje czy jakoś tak bo zbiera odchody w wiaderku aby kochance na łeb wylać ;)

Gość gość
15:17 15:19 Dziękuję za informację.

Gość gość
gość dziś Po czterech zdradach nikt nie chce brać odpowiedzialności na siebie i doradzać autorce aby uwierzyła mężowi. Ja nie neguje jej decyzji bo to jest jej życie i tylko ona zna swojego męża.

Gość gość
A ja nie wiem jak taka kochanka mogła się wypiąć żonatemu po 4 kobietach i jeszcze sobie dzieciaka z nim zrobić? :D Przecież to musi być jakaś menda społeczna :D

Gość gość
Żona nadal wypina po 4 kochankach.

Gość gość
gość dziś Dowali za fuchy od których nie są odprowadzane podatki. Jak US zacznie kopać to wyliczy ile zarabiał na lewo. xx Kopać to ty możesz dół dla siebie i bękarta. Jak zdechniecie z głodu to będzie jak znalazł :D:D:D

Gość gość
Zdesperowane kochanki można poznać po tym, że zaraz straszą urzędem skarbowym. Głupie k***y

Gość gość
Gość 15.22 - no nie do końca , ekspertka węsząca wszędzie kochanki popiera chyba autorkę w całej rozciągłości ;)

Gość gość
Gość 15:33 Niekoniecznie. ekspert od kochanek i niewybrednego słownictwa to znudzony życiem człowiek, który zaśmieca forum