Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
Mnie ten wątek ciekawi.

Gość gość
Witam serdecznie . Między mną a mężem jest coraz lepiej,planujemy dalej życie. Wiemy ,że zostaniemy do końca razem. Tamta kobieta nadal nic mi nie odpisała na smsy. Mój mąż twierdzi że nie ma z nią kontaktu i czeka na odzew od niej jak ono się urodzi i wtedy się z nią spotkamy. Każdy wieczór spędza że mną . Wątpię że będzie chciał widywać dziecko albo płacić na nie . Ja mu nie zabraknie ale mąż nie chce tego dziecka

Gość gość
Niby słabe prowo, a 28 stron zrobiło ;) Moje najlepsze miało 12 stron i to wymęczonych. Jednak 3 kropeczki to klasa, czapki z głów kafeterianie

Gość gość
* ja mu nie zabronie

Gość gość
Ludzie ,a czemu provo,mało to nieslubnych dzieci i takich sytuacji w realu ?

Gość gość
Eee nie ma takich głupich kobiet, a jak są to nie obnoszą się ze swoją głupotą na forach. To prowo

Gość gość
Głupia to by ona była jakby się z nim rozwiodła i zaczynają od nowa w pustym budynku i z dwójką dzieci. Trochę wyobrazni.

Gość gość
"Wątpię że będzie chciał widywać dziecko albo płacić na nie ....". Jeśli to jego dziecko a kochanka wystąpi o alimenty to będzie musiał płacić , jego chęci czy nie chęci będą bez znaczenia .

Gość gość
Jesli sie wyprze dziecka to watpie,ze ona wniesie sprawe do sadu. Pozew do sadu jest taki....poniżający. Ponizająca postawa faceta,ktory leje na to dziecko, odrażająca. Fatalna.

Gość gość
Dokładnie. Co innego żony jak rozwód i alimenty . Ale taka kobieta co zakpil z jej uczuć...Porzucił i co. Żadnej kary

Gość gość
Uważam że ona uniesie się ambicją i nie wystąpi o alimenty

Gość gość
Ja to bym gnoja urządziła...

Gość gość
Jeśli mąż nie chce tego dziecka i na nie leje to jeszcze gorzej o nim świadczy, ja bym z takim gnojem nie mieszkała pod jednym dachem autorka to jakaś nienormalna jest ze o uczucie coś pisze zdradził ją 4 raz i ostatnią kobietę skrzywdził olać dziecko... ja bym mu życie zniszczyła

Gość gość
gość dziś Jakie to szczęście, ze on może g. ... chcieć. Do widywania nikt go nie zmusi ale płacić, jeśli matka wystąpi, będzie musiał ... Nie mam słów na takich ...

Gość gość
Podaj przykład jak powinny go urządzić dwie kobiety.

Gość gość
żona na pewno wyrzucić z domu a kochanka założyć sprawę o alimenty to na pewno

Gość gość
Ha ha ha dziwicię się żonie że się cieszy że mąz się wypiął na tamto dziecko? To jest zemsta za romans ,a teraz mąż oleje tamto dziecko bo te pierwsze ważniejsze.

Gość gość
ja to bym nawet takiego faceta nie chciała co umiał zamoczyć ale dziecko to olał co to za materiał na męża. Może dlatego mam takie zdanie bo sama jestem dzieckiem które ojciec olał razem z matką i odszedł tylko ze to było normalne małżeństwo bez kochanek. Kobiety to są tak zazdrosne i mściwe ze się nawet cieszą ze ich facet jest tak "odpowiedzialny" ze swojego dziecka nie zna

Gość gość
Zamiast wyrzucić z domu po takim wyznaniu to oni jeszcze sobie wyznali miłość. Dawno tak jebnietej kobiety nie widziałam. Oboje jednak mają za dużo do stracenia bo gdzie tu miłość.

Gość gość
Korwin ma chyba z 8 dzieci i każde jedne zna, każde wspiera i z kilkoma kobietami je ma i to jest facet prawdziwy a nie jakiś k****arz co wszędzie moczy i dzieci potem nie zna

Gość gość
Nie chce mi się wierzyć że on może z tym dalej żyć beztrosko ,zmieni się na chwilę ,a potem wróci do podbojów.

Gość gość
On nie chce znac dziecka a żoną się cieszy z tego powodu,? Czyli umie być msciwa....mezulek boi się żonki ha ha

Gość gość
Autorka straciła już całą godność jako kobieta i jako człowiek. Napisała, że to jego czwarty (!) romans, co za różnica ile ich jeszcze będzie, sto czy tysiąc, autorka i tak wybaczy. Przeciez to, że facet jest przy niej to najważniejsza rzecz, a nie to, że ją zdradza na okrągło, ma w d***e i wyśmiewa przy każdej lepszej okazji. Mam nadzieję, że kochanka pokaże klasę i da mężusiowi autorki do wiwatu tak, że się nie wypłaci.

Gość gość
On nie chce znac dziecka a żoną się cieszy z tego powodu,? Czyli umie być msciwa....mezulek boi się żonki ha ha

Gość gość
A co mu kochanka da do wiwatu? Uważasz że alimenty to jakas kara? Sąd może więcej jak 200 lub 300 jej nie da jak on ma dwójkę dzieci? Moim zdaniem gość jest obrzydliwy

Gość gość
Slabe to prowo choć sytuacja może i prawdziwa,bo mega toksyczna.

Gość gość
Jeszcze raz pytam,ona może mu tylko dać sprawę o alimenty,co to za karą do wiwatu?

Gość gość
Może przesadziłam z tym wiwatem, ale mam nadzieję, że porządnie pociora go po sądach, to będzie jedyna kara. Przecież autorka go głaszcze po główce za zdrady więc za kilka lat okaże się, że tych dzieci jest o wiele więcej. Jak w klanie :D

Gość gość
On fałszywy jak pies,zona zazdrosna i msciwa . Współczuję tej drugiej . Jednak warto być w życiu egoista ,takim to wszystko uchodzi płazem.

Gość gość
Jak żona taka msciwa zazdrosna jakaś toksyczna to nie dziwię mu się że ja zdradzał ,jakaś p*****lnieta jest.