Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
ciekawe co byś powiedziała gdyby facet cie zapłodnił a potem dziecka nie chciał uznać. Widać jesteś tak zawistna jak żonka

Gość gość
16:18 zgodzę się ale bez godności i honoru jestem żona która lekką ręką takie wybryki wybacza i miłość wyznaje, pozwala żeby mąż wsadzał w inne

Gość gość
Nie chciało mi sie czytać wszystkich wpisow, ale - tak drogo Autorko, Twój biedny mąż dał się uwieść tej złej kochance, a tak naprawdę to ona go pewnie zgwałciła i teraz sam nie wiem co ma robić, musisz wspierac swojego misia w tej trudnej dla niego sytuacji bo został brutalnie wykorzystany przez złą kobietę :(

Gość gość
16:16 znowu kochanki szukasz :D ja się za żonatych nie zabieram. Jestem osobą neutralną w waszym doszukiwaniu się w postach żon i kochanek bo nie jestem ani jedną ani drugą

Gość gość
ciekawe co byś powiedziała gdyby facet cie zapłodnił a potem dziecka nie chciał uznać. Widać jesteś tak zawistna jak żonka xxxx Poszłabym do sądu i zrobiła badania DNA, ale mnie zapłodnił mój mąż dlatego po sądach biegać nie muszę i błagać cudzego męża o łaskę też nie muszę. Widzisz różnicę? :D

Gość gość
ja wyrażam swoją opinię obiektywnie a nie z miejsca zawistnej żony co się cieszy ze mąż dziecka nie będzie chciał znać i nic nie dostanie z ich majątku, misia tez jej nie odda. Ani nie stoję po stronie kochanki tylko pisze jakurat jest. Ze mąż i kochanka są po jednych pieniądzach oboje winni i powinni swoje g****a teraz sami rozwiązać i mąż co to g****a naważył

Gość gość
gość dziś 16:16 znowu kochanki szukasz ja się za żonatych nie zabieram. Jestem osobą neutralną w waszym doszukiwaniu się w postach żon i kochanek bo nie jestem ani jedną ani drugą x Ty jak zwykle na te stronie jesteś już kimś innym niż byłaś na poprzedniej :D:D:D

Gość gość
Ja na miejscu autorki bym rzuciła takiego męża w cholerę, powiedziała, że nich sobie idzie do tej kochanki ( którą prawdopodobnie za jakiś czas tez by zaczął zdradzać), a sama poszukała sobie innego faceta, który będzie wierny. A tak to ta cała sytuacja będzie się ciągnęła jeszcze za autorką ileś lat i jeśli ta kochanka wniesie pozew o ustalenie ojcostwa, a pozniej alimenty to i autorka będzie odczuwać tego skutki przez lata- albo "tylko" finansowe ( bo w koncu mąz bedzie placil to i kasy bedzie mniej w domu) i nawet nie ma pewnosci czy ten romans nie odzyje bo bedą juz zawsze skazani na kontakt ze soba. Nie wiadomo czy facetowi tez sie nie odmieni i nie zechce odwiedzac tamtego dziecka, to ze teraz mowi tak bo nie chce stracic zony, to nie znaczy, ze jak sytuacja ucichnie nie zmieni zdania. A moze juz planuje kontakty z tamta kobieta i dzieckiem, ale naiwnej autorce mowi to co ona chce uslyszeć, bo inczej by przeciez odeszla. Autorko nie wiesz czy to prawda, ze tamta kobieta nic dla niego nie znaczyla, oni zawsze tak mowią

Gość gość
Ze mąż i kochanka są po jednych pieniądzach oboje winni i powinni swoje g****a teraz sami rozwiązać i mąż co to g****a naważył x O ile to on naważył. Dlatego to g****o zostanie dokładnie zbadane, żeby zawistna kochanka nie cieszyła się, że tak szybko znalazła frajera, a jak ty nie jesteś zawistna to uznaj pierwsze lepsze dziecko jako swoje i płać na nie alimenty.

Gość gość
Ja na miejscu autorki bym rzuciła takiego męża xx Rzucić to ty się możesz z mostu hahahahaha

Gość gość
w kazdym razie skoro facet zdradza to oznacza, ze : albo autorka nie jest dla niego wystarczajaco atrkcyjna , albo to typ faceta ktory ma sklonnosci do sypiania z wieloma kobietami. W kazdym razie autorka powinna sie z nim rozwiesc z tej sytuacji i poszukac kogos nowego, moze tez rozwodnika, ktory bedzie wierny. Ale jesli żona sie zaniedbuje, tyje, nie dba o siebie , skupia tylko na rodzinie to niestety potem tak to jest, ze nie potrafi odejsc bo to caly jej sens, a takie sytuacje jak ta udowadniaja, ze to nie jest do konca dobre podejscie

Gość gość
16:35 Jakaś normalna kobieta napisała w końcu wśród tych debilek bez honoru

Gość gość
a czy to ważne czemu zdradza i trzeba to usprawiedliwiać bo jest co? zdradza taki jest fakt chce to zdradza i nie ma co tłumaczyć

Gość gość
Mąż będzie płacił, jak badania wykażą, że to jego dziecko. Wystarczy, ze żona będzie razem z mężem podczas odwiedzin, jeśli takowe będą i już nie będzie żadnego romansu. Poza tym ojciec dziecka ma takie same prawa jak i matka, więc może własne dziecko zabierać do swojego domu.

Gość gość
dziś sama jesteś debilka bez honoru skoro wydaje ci się że to jest normalne jeśli ściera pieprzy się z żonatymi po kątach i jeszcze zachodzi w ciążę.

Gość gość
widocznie ta kochanka to musi być jakaś prostytutka i latawica ze aż badania DNA trzeba robić bo niepewne kto ją ****ał

Gość gość
16:44 następna bana bez honoru :D ja bym na pewno z mężem nie chodziła do kochanki żeby jego dziecko odwiedzać, zresztą rozwiodłabym się to miała w d***e czy będzie dziecko odwiedzał czy nie. Nie moje tylko jego

Gość gość
Czy jest tu nadal autorka?

Gość gość
16:44- a gdzie ja takie coś napisałam, że to normalne ? Przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem

Gość gość
ale który żonaty facet uzna dzieciaka obcej baby bez badań DNA?

Gość gość
16:48 a czy ja gdzieś pisze ze to normalne że ściera pieprzy się z żonatym? nie, ale zgwałcił jej nie zgwałcił tylko oboje się pieprzyli razem wiec są tacy sami

Gość gość
Winna jest kochanka bo się pieprzyła szmaty z żonatym i winny mąż co ją pieprzył i zdradzał żone. Ani jedno ani drugie nie ma co usprawiedliwiać

Gość gość
16:48- ona może byc pewna na 100 %, ze to jej dziecko, ale chodzi o dowody dla SĄDU. wtedy często testy DNA są konieczne do ustalenia ojcostwa bo sąd raczej nie uwierzy na słowo.

Gość gość
No ich dalsze relacje zależą od tego czy będzie odwiedzał dziecko czy nie . Żona będzie drżeć o ich relacje.

Gość gość
Jesli jest dobry w seksie to mu wybacz. W koncu kazda chce seksu z takim a malo ich.

Gość gość
dziś To się rozwiedź babo bez honoru, a nie tu bredzisz co ty byś zrobiła. :D

Gość gość
16:53- o wiele bardziej jednak winny jest jej mąż. A dlaczego? Bo to mąż zdradził, na kazdego faceta czekają potencjalne pokusy to nie znaczy, że musi im ulegać, prawda? To tak jakby ktoś częstował Twoje dziecka narkotykami i on by wziął, to jednak głownie ono byłoby nieodpowiedzialne, że je wzięło.

Gość gość
jak żona będzie razem z mężem odwiedzać dziecko jego z kochanką to już świat się kończy :D jeśli to jego dziecko to ma prawo je odwiedzać ale gdybym była autorką to już beze mnie bo wzięłabym rozwód. Najlepiej to niech autorka jeszcze matką chrzestna zostanie dla tego dziecka

Gość gość
16:54- tylko problem jest taki ,ze może nawet ukrywać przez długi czas, że utrzymuje kontakty z dzieckiem albo tamtą kobietą, autorka go nie upilnuje w 100%, a romans też może łatwo odżyć. Zawsze będą już mieli wspólne dziecko i ona nagle nie zniknie jak zwykła kochanka. Gdyby to był jego pierwszy romans i trwał któtko to co innego, chociaz ja nawet krótkiego romansu bym nie wybaczyla

Gość gość
No ich dalsze relacje zależą od tego czy będzie odwiedzał dziecko czy nie . Żona będzie drżeć o ich relacje. xxxxx Nie będzie drżeć jeśli rozegra to mądrze i bez emocji tak jak robi to teraz. Ojciec ma prawo zabrać dziecko do swojego domu i żona jedzie razem z mężem po dziecko. Ustalić to w sądzie że ojciec nie będzie przychodził do domu obcej kobiety bo ma żonę więc zabiera dziecko do swojego domu X razy w miesiącu.