Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
Ja jako zona zadam badań DNA i żeby ona za nie zapłaciła bo inaczej grosza od mojego męża nie zobaczy. Zniszczyła nam życie to niech teraz ona na zniszczone

Gość gość
14:28- To raczej mąż zniszczył Ci zycie, a nie kochanka, no chyba, że go zmusiła do seksu :P

Gość gość
co za różnica nie wyjść za mąż a mieć takiego męża jak twój? nadal skupiasz się na kochanie a nie na mężu ze to kochanka ci zniszczyła życia a nie czepiasz się męża ze zniszczył wasze małżeństwo bo jest k****arzem

Gość gość
Provo kręci się w najlepsze:)

Gość gość
Teź mysle, ze to prowo, ale niestety takie kobiety jak Autorka istnieja i wybaczają kolejne zdrady tylko nie jestem pewna czy sie tym chwala na forum, dlatego mysle ,ze to prowokacja. W prawdziwym temacie raczej autorka by sie zalila, a tutaj pozuje na naprawde głupią osobę

Gość gość
jak twój mąż ją ****** to nie była obciachem a on kim jest w takim razie? obciachem wielkim chodzącym co robi obcej babie dzieci to jest obciach

Gość gość
tez teraz zaczęłam uważać ze to prowo bo aż tak głupich kobiet to nie ma, może są zapatrzone w męża ze wszystko wybaczą ale chociaż byłyby zrozpaczone a nie zakładały temat i robiły z siebie idiotkę winiąc tylko kochankę jakby zgwałciła jego misia. Dobrze wiedział gdzie wkłada i jak włada i ile razy wkłada

Gość gość
To nie musi być provo. Facet po prostu pali mu się grunt pod nogami,chowa się za żona,trzyma jej stronę bo ma za dużo do stracenia . Gada na kochankę,że jej nie nawidzi i w oczach żony wydaje się lepszy bo zrozumiał że tamta to błąd a żoną to skarb. .. i teraz stoi za misiem bo podła kochanka chce kasy pewnie a powinna zniknąć z ich życia niczym wrzód na d***e. Ohydne małżeństwo

Gość gość
Jak facet wrócił pół roku temu i pil roku naprawiał i się starał a tu nagle wyznaje żonie ,że tamta ostatnia jest w ciąży... Można doznać szoku ale żal pewnie autorce tylu lat z mężem ,domu,majątku , poukładanego życia ,stabilności .

Gość gość
Poukładane życie? Pół roku z kochanką i poukładane życie?

Gość gość
Ja też bym na miejscu autorki dokładnie zrobiła to samo. Mając jej numer omyłkowo wyslalabym jej nasze wspólne fotki jak się całujemy ,jak była zakochana to będzie ją bolało,że mąż wypiął się na nią i bachorka . Pisalsby jej ohydne smsy typu ,,byłaś kiepska w sensie że nikt cię na żonę nie chciał ,, jednak zostaniesz panna z bachorkem ,nie wstyd ci ? I mnóstwo innych by wyla z bólu.

Gość gość
a mężuś jak zwykle zero konsekwencji... a wszyscy cierpią przez k****arza

Gość gość
Ja to bym te kobietę doprowadziła do samobójstwa,wyslalabym donos tam gdzie pracuje ,że ma dziecko z żonatym,zdobyła adresy jej znajomych i wysłała donos,ja bym ją zniszczyła ,zrobiłam tak podobnie innej lasce ,z którą zdradził mnie mąż. A tej z dzieckiem to bym jeszcze potem dziecku pisała listy żeby pamiętalo że jest.,,bachorkiem z pieprzenia się ,,

Gość gość
Autorka da jeszcze jej popalić ,ponoć najgorsza kara jest zepsucie opinii i strata pracy .

Gość gość
17'44 u ciebie z glowa wszystko dobrze?!

Gość gość
Tak w porządku .A co

Gość gość
Dalej ciągniesz debilko to provo?

Gość gość
Tak tak. Dogadać się z mężem a zniszczyć kochankę ,której pewnie obiecał wszystko

Gość gość
Nie wierze, ze dorosły facet, choćby nie wiem jak niedojrzały, nazwał kochankę i mające się narodzić dziecko, "obciachem". To zwykła prowokacja, odpowiedzi niby autorki na poziomie gimnazjum. Szkoda czasu na taki bzdurny watek. A teksty szarganiu opinii w pracy z powodu dziecka z żonatym facetem ... Co to jest ??? W jakich Wy czasach żyjecie, na jakiej wsi zabitej dechami, czas Wam się zatrzymał w XIX wieku ??? Dziecinada a nie poważny temat ...

Gość gość
Witam serdecznie . Nie jestem zadba gimnazjalistką ale wyszłam za mąż w wieku 18 lat ,była wpadka ale była miłość i maz oświadczył mi się. Te jego trzy kobiety na przestrzeni naszego 13 letniego małżeństwa nic dla męża nie znaczyły ,chciał seksu ,odmiany mimo iż ja bardzo się starałam. Wmawial im te sama bajerke,że mnie nie kocha,że to małżeństwo z wpadki z rozsądku ,że do nich coś czuje. Jak miał ich dość to zostawiał mi telefon ,ja odczytalam smsa ,dzwoniłam i mówiłam jej ,żeby zrezygnowała bo mąż ze mną sypia,żeby nie wierzyla w jego kity. Dawały sobie spokój. Ale ta czwarta jest inna ,

Gość gość
Tak tak. Dogadać się z mężem a zniszczyć kochankę ,której pewnie obiecał wszystko x Nic ci debilko nie obiecywała, nie zmyślaj. Jesteś chora psychicznie.

Gość gość
To jest provo porzuconej kochanki. Chciałaś k***o złapać żonatego na ciążę. Myślałaś że jak zaciążysz to jego małżeństwo się rozpadnie a facet od ciebie zwiał i nie chce ciebie znać. Dobrze ci tak głupia d*****.

Gość gość
10'31, ty tak na poważnie z tym postem?

Gość gość
Znów przylazłaś i piszesz sama ze sobą? :D

Gość gość
Tak wszystko wiedzace,kto pisze provo. Akurat mnie to spotkało. Mój mąż miał romans 3 lata temu. Jest z tego dziecko. Ale ona przeprowadziła się i kontakt się urwal. Niestety po spotkaniu z nią dowiedziałam się ,że mąż planował rozwód ,że to tylko kwestia czasu ,spotykali się rok czasu. Jak dowiedział się o ciąży to spanikowal ale nic o usunięciu nie mówił. Powtarzał w kółko,że musi to ukrywać bo ja rozwodu jeszcze nie mam a to dopiero przed nami. Koniec końców został że mną ale to już nie to samo. Wybaczylam po 2 latach jego starań . Także nie osadzajcie tej kobiety tak łatwo ,że specjalnie zaszła w ciążę . Widać coś jej obiecywał.

Gość gość
Tak. Ta czwarta nie odpuszczała bo sie zakochała.Byc może ale przyjdzie taki moment,ze bedzie spotkanie we trojke i chce by mąż przy mnie jej powiedział,ze jej nie kocha i nie bedzie nigdy rozwodu. Niech to bedzie nauczka dla takich kobiet.

Gość gość
juz pisałam ze nienormalnego masz męża dziwie mnie to bardzo ze sypia z innymi kobietami a ty mu to wybaczasz bo chciał odmiany i nic sobie z tego nie robisz ze za plecami wylewa ci do kochanek wiadro gówien na łeb to musi być prowokacja

Gość gość
nie wiem jak można takie coś wybaczyć i być z takim "mezem'

Gość gość
zamiast do męża to pretensje mają głównie do kochanki nienormalne idiotki

Gość gość
dziś coby jej nie obiecywał nie powinna zachodzić w ciążę z cudzym mężem.