Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybaczyc mężowi,ze miał romans i zrobił jej dziecko

Polecane posty

Gość gość
Tak wszystko wiedzace,kto pisze provo. Akurat mnie to spotkało. Mój mąż miał romans 3 lata temu. Jest z tego dziecko. Ale ona przeprowadziła się i kontakt się urwal. Niestety po spotkaniu z nią dowiedziałam się ,że mąż planował rozwód ,że to tylko kwestia czasu ,spotykali się rok czasu. xxxxxxxx Każda porzucona kochanka powie żonie, że mąż planował rozwód że jej obiecywał złote góry, a prawda jest taka, że facet nic nie obiecywał, a plonowała tylko ona jak rozwalić jego małżeństwo.

Gość gość
Tak jak pisałam, wybaczyłam męzowi po 2 latach starań jego. Niestety przyznał sie,ze wynajął mieszkanie w innym miejscie, podjał decyzje ,ze odchodzi. Wtedy zdarzyła sie ta wpadka, a mąż nigdy sie nie wyprowadził bo to był pic na wode... bardzo perfidnie ją oszukał. Była pewna ,ze jest wolny. Mąż zachował sie jeszce gotrzej niz ten pan z naszego wątku. Byc moze kiedys odejde od męża,na razie mu wybaczyłam.

Gość gość
mylisz się bo to częsta śpiewka żonatych do kochanek że żona go nie rozumie, że nic między juz nimi nie ma i ze jest niedobra. Jak facet kocha to się nawet nie da uwieść, siłą nikt nikogo nie gwałci chyba chcecie wierzyć w te bzdury ze kochanka sama z siebie na niego wlazła i ją przeleciał

Gość gość
gość dziś zamiast do męża to pretensje mają głównie do kochanki nienormalne idiotki x Do męża też mają pretensje nienormalna idiotko, ale mąż sam ze sobą romansu nie miał i w ciążę nie zaszedł. Jak kochanka w ciążę zachodzi to wiadomo, że jest już tak zdesperowana, że za wszelka cenę chce rozbić małżeństwo, bo facet rozwieść się nie chce z żoną.

Gość gość
to tak samo jak winić kochanka żony zamiast żonę, jakby nie chciała to by nie dawała nie gwałcił jej. Tak samo facet chciał to sobie wkładał

Gość gość
Kochanka najczęściej zachodzi w ciążę gdy czuje że romans się kończy i facet się wycofuje. Chce w ten sposób usidlić żonatego.

Gość gość
pretensje powinno się kierować głównie do męża bo to on obiecywał wierność i on z żoną żyję a nie kochanka. Jak chciał to zdradził to nie są bezmyślne zwierzęta. Gnój to powinnyście przede wszystkim robić mężowi a kochance to potem

Gość gość
i wy się dobrze z tym czujecie ze facet innej kobiecie na was szambo wylewał? ze się rozwiedzie i tak łatwo to wybaczacie? Ja bym nigdy zdrady nie wybaczyła i najpierw bym urządziła męża a potem dopiero kochanke

Gość gość
mylisz się bo to częsta śpiewka żonatych do kochanek że żona go nie rozumie, że nic między juz nimi nie ma i ze jest niedobra. Jak facet kocha to się nawet nie da uwieść, siłą nikt nikogo nie gwałci chyba chcecie wierzyć w te bzdury ze kochanka sama z siebie na niego wlazła i ją przeleciał xxxxxxx Mądra i porządna kobieta nie uwierzy w jakieś brednie żonatego i nie wlezie na cudzego męża ani nie pozwoli wleźć na siebie. Tylko skończona debilka rozkraczy szybko nogi bo jej żonaty po pijaku powiedział że jego żona jest ZUA. :D

Gość gość
szambo to wylewał na kochankę hahahaha

Gość gość
Tak jak pisałam, wybaczyłam męzowi po 2 latach starań jego. Niestety przyznał sie,ze wynajął mieszkanie w innym miejscie, podjał decyzje ,ze odchodzi. Wtedy zdarzyła sie ta wpadka, a mąż nigdy sie nie wyprowadził bo to był pic na wode... bardzo perfidnie ją oszukał. Była pewna ,ze jest wolny. x Jak to była pewna, że jest wolny? Przecież był żonaty. To ona nie wiedział o istnieniu żony? Myślała, że się bzyka z kawalerem?

Gość gość
12:20 Tak kochanka to tez d***** ale mąż wiedział gdzie wsadza

Gość gość
a skąd miała wiedzieć kochanka ze z żonatym się bzyka jak pewnie mówił mówił ze jest wolny albo w trakcie rozwodu. Do swoich misiów powinnyście miec większe pretensje nie mowie ze kochanka święta ale przede wszystkim do małżonka ale wy tym misiom za zdrady byście jeszcze ojebały

Gość gość
mnie kiedyś bajerował żonaty i udawał ze jest wolny i kogoś sobie szuka, później się przyznał ze kogoś ma bo to czułam i zaczął na żonę do mnie same złe rzeczy gadać. Jakby nie powiedział to skąd miałabym wiedzieć że jest zajęty? żona mogłaby mieć prawo mieć do mnie pretensje jak ja o niczym nie wiem? chyba nie

Gość gość
oczywiście go olałam ale pewnie jak często bywa żona do mnie miałaby pretensje a nie do swojego misia łajdaka

Gość gość
a skąd miała wiedzieć kochanka ze z żonatym się bzyka jak pewnie mówił mówił ze jest wolny albo w trakcie rozwodu. Do swoich misiów powinnyście miec większe pretensje nie mowie ze kochanka święta ale przede wszystkim do małżonka ale wy tym misiom za zdrady byście jeszcze oj**ały x W tracie rozwodu to nie jest wolny. Niech się najpierw rozwiedzie i pokaże wyrok rozwodowy to dopiero będzie bzykanko a ciąża to po ślubie. A jak facet mówi że jest wolny zanim pójdziesz z nim do łóżka wypadałoby poznać chociaż jego rodziców. Żonaty nie zaprowadzi kochanki do rodziców i nie przedstawi jako swojej dziewczyny. Myślcie trochę kochanki głowami a nie kroczami a później wszyscy winni tylko nie ona bo on ją oszukał a prawda taka że on nic jej o sobie nie powiedział a jej się wydawało że on wolny.

Gość gość
ciekawe czy ty każdego jednego faceta testowałaś czy na pewno nie ma żony i przed seksem każdego rodzicom przedstawiałaś. Usilnie w kochankachwili winy szukacie tylko nie w misiu. Masz coś z głową

Gość gość
nie każdy ma radar w oczach ze wie ze facet jest żonaty, do misiów pretensje ze innej baby sobie szukają

Gość gość
nawet jak facet jest żonaty i inna baba o tym wie to jak jest wierny i kocha to nie zdradzi żony z inną babą. Nadal miejcie do misiów pretensje

Gość gość
kochanka wam wierności nie obiecywała tylko mąż głupie babsztyle

Gość gość
Jak facet szuka innej baby to możnaby pomyśleć że jest wolny, bo żonatemu nie wypada podrywać innych bab. Mąż powinien być wierny bo nie każdy się domyśli ze facet kłamie ze nikogo nie ma i nie każda będzie pd razu detektywa wynajmować chodząc na randki. Obca baba wam niczego nie obiecywała tylko mąż powtarzam

Gość gość
ciekawe czy ty każdego jednego faceta testowałaś czy na pewno nie ma żony i przed seksem każdego rodzicom przedstawiałaś. Usilnie w kochankachwili winy szukacie tylko nie w misiu. Masz coś z głową x Sama masz coś z głową skoro nogi rozkraczasz przed każdym który ma ochotę się bzykać. Tak zanim poszłam z facetem do łóżka to musiałam go najpierw dobrze poznać a w szczególności być pewna że facet jest wolny. Byłam u jego rodziców i poznałam ich oraz jego rodzeństwo a on poznał moich rodziców. Musiał mi się oświadczyć dopiero był seks. W nikim winy nie szukam tylko pokazuje ci taką małą różnicę między kobietą która siebie szanuje a szmatą która pieprzy się z każdym.

Gość gość
ha ha żonaci nawet obrączek nie muszą zdejmować przed kochankami i jeszcze zdjęcia dzieci im pokazują, a często i fotkę żony. same kochanki tego chcą, żeby sobie porównać.

Gość gość
wie, że facet żonaty i dzieciaty, a z chęcią wypina mu dope. jeszcze sama na ten seks namawia, a później ona niewinna. dobre...

Gość gość
to ze ty czekasz z seksem do zaręczyn i do ślubu to nie znaczy ze każda, pilnuj swojego misia bo jeszcze jakaś go zgwałci albo się przewróci i wpadnie w jakieś krocze obcej babie przez przypadek. Tacy świeci wasi mężowie ze jak wychodzą z domu to nowej kobiety sobie szukają i wolnych udają

Gość gość
a ja Ci pokazuje różnice ze wolna kobieta ma prawo pieprzyć się z każdym jeśli facet mówi ze jest wolny. Nie musi oczekiwać od takiego oświadczyn bo może chcieć tylko seksu. A facet żonaty obiecywał żonie wierność i powinien pieprzyć tylko żonę. Miejcie pretensje do misiów ze kłamią i nurkują w cudzych kroczach

Gość gość
Tak zanim poszłam z facetem do łóżka to musiałam go najpierw dobrze poznać a w szczególności być pewna że facet jest wolny. Byłam u jego rodziców i poznałam ich oraz jego rodzeństwo a on poznał moich rodziców. Musiał mi się oświadczyć dopiero był seks. W nikim winy nie szukam tylko pokazuje ci taką małą różnicę między kobietą która siebie szanuje a szmatą która pieprzy się z każdym. xxxxxxxxx No to teraz kochanki już wiecie dlaczego żonaci się nie rozwodzą nawet jak zaciążycie. O żonę musiał się starać, a kochanka sama pcha mu się na koootasa. :D

Gość gość
kochanka jeśli WIE ze facet jest żonaty to nie powinna takiego ruszać, kochanka może faceta namawiać do seksu ale jak kocha to nie ulegnie i nie zdradzi może sobie obca baba chcieć. Jak macie mężów łajdaków to przywiązujcie ich do kaloryfera żeby żadna ich zła kobieta nie zgwałciła siłą

Gość gość
W separacji można.

Gość gość
może dlatego zdradzają bo nudzą im się takie żony dewoty ale jako kura domowa taka święta to skarb