Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkryłam w telefonie męża coś niepokojącego

Polecane posty

Gość gość

Mąż dostaje mnóstwo powiadomien na telefon. Są to maile firmowe i mnóstwo innych ale przyzwyczaiłam się już do tego. Wczoraj oglądaliśmy film w łóżku podczas którego mąż zasnął i na jego telefonie który leżał na stoliku obok pojawiło się powiadomienie na ekranie „spij słodko” ale podpisane było Marek. Nie chciałam grzebać tej nocy w telefonie żeby nie zobaczył ze przeczytałam. Jednak ten SMS nie dawał mi spokoju i kiedy miałam okazje dotrwałam się szybko do telefonu ale od marka nie było żadnych wiadomości i ta ostatnia tez już była skasowana.

Gość gość
Pewnie niby Marek to kobieta

Gość gość
chyba wpisał kochanke pod imieniem Marek. współczuje:-(

Gość gość
ma kochanke i zapisal ją marek na wszelki wypadek zeby mógł sie wytłumaczyć w takiej sytuacji jak sie stała

Gość gość
Jestem strasznie zła. Wolałabym żeby Marek okazał się facetem. Jestem teraz w ciazy :(

Gość gość
Zadzwon na ten numer z zastrzezonego. Jaja beda jak odezwie sie facet. Moze masz meza geja.

Gość gość
Zadzwon do tego marka z jakiegos lewego numeru i sprawdz czy to kobieta. Udaj, ze to niby pomylka.

Gość gość
zadzwoń do tego Marka. Bedziesz wiedziec kto odbierze, a jak odbierze to moze od razu ze słowami "czesc kochanie" bedziesz wiedziec. Nagraj na swój telefon jak dzwonisz bo sie wyprze. Jak Ci sie układa z mezem?

Gość gość
To mój mąż Marek napisał do niego przez przypadek

Gość gość
Bije się z myślami ale chyba tak zrobie póki jeszcze męża nie ma w domu. Sprawdzę tylko w necie jak ustawić ten zastrzeżony numer bo jestem zielona w tych sprawach.

Gość gość
Wpisz jeszcze numer w necie i sprawdź. Ja w ten sposób odkryłam,ze mąż zadzwonił do dzi/wki.

kto pcha palca między drzwi niech mu one go odjebią. nie grzebie się w cudzych rzeczach,masz za swoje. hahaha, Marek męczy dziurkę tylna Twojego męża

Gość gość
No pięknie. Miałyście racje damski głos odebrał. Myslalam ze zasłabne kiedy ja usłyszałam i się rozlaczylam. Niedobrze mi jak o tym myśle. Tyle lat razem, wszystko zaczęło powoli się układać, zaszłam wreszcie w ciąże, nienawidzę go.

Gość gość
współczuję

tak, d***** życzy klientowi śpij słodko:D:D:D po prostu, jakaś fajna laska z dużym biustem się dosiadła do Waszego małżeńskiego łoża:) posuń się:)

Gość gość
Faceci to jednak dziady. Jak maja dobrze to szukaja atrakcji. Nie zazdroszczę sytuacji, sama nie mam rewelacji w małżeństwie

Gość gość
Ja też współczuję :-( nawet nie wiem co napisać...może tylko tyle, że doskonale wiem co czujesz. Trzymaj się jakoś ❤️

Gość gość
Ty, Broken, niby as, a takie teksty ?

Gość gość
Współczuję ale skoro się sypie to po co dziecko?! Ale ono będzie cierpieć :-( bądź silna dla dziecka...

Gość gość
Autorko co teraz ? Awantura czy nie przyznasz sie ze wiesz ?

Gość gość
No i doszło do awantury. Oczywiście wszystkiego się wyparł. Powiedział ze to znajomy z pracy, a ja odstawiam cyrk. To powiedzialam żeby teraz Zadzwonił przy mnie do niego a on ze to człowiek na wysokim stanowisku i nie będzie o tej godzinie dzwon. Wyszedł z domu i trzasnął drzwiami. Teraz siedzę sama i rycze.

Gość gość
Szmaciarz i tyle...

Gość gość
Manipuluje tobą. Nie daj sobie wmówić. Przecież on próbuje odwrócić kota ogonem. Faceci są tacy, że jak złapiesz go za rękę to powie, że to nie jego ręka. Pakuj walizy i na zewnątrz. Tyle. Nie dam się zawieźć.

Gość gość
gdyby mu naprawdę na niej zależało, gdyby miał jakieś poważne plany wobec niej to by się nie wypierał. Tchórz i tyle.

Gość gość
Kiedyś też to przechodziłam. Tez panna byla wpisana w tel jako jakis facet od czesci samochodowych. Później jak się wydało, to niby usunął numer przy mnie i przepraszał. Okazało się, że miał to dalej tylko już inaczej wpisany. Oj długa i bolesna historia. Ale wszystko się wyprostowalo. Wtedy nie byliśmy jeszcze małżeństwem i nie mieliśmy dzieci. Więc nie czułam parcia, żeby coś ratować na siłę.

Gość gość
Zdrada ciężarnej kobiety to jedno z najgorszych przewinień. Przykro mi autorko, ja przechodziłam cos podobnego, ale u mnie to była troche inna historia. Trzymaj sie.

Gość gość
Ta od czesci samochodowych.. Jak nisko trzeba upasc, zeby po takiej akcji zrobic sobie dzieciora z k*********m? Jestes zalosna i mega naiwna

Gość gość
Masz juz plan jak wytlumaczysz dzieciom, ze tatus ***** inne panie ale ich nie kocha?

Gość gość
Najgorsze jest to ze tyle przeszliśmy razem żeby mieć to dziecko. Niepłodność leżała po jego stronie, przechodziłam zabieg in vitro. Po cholerę to wszystko??? Przecież ten romans już musiał wtedy trwać. Pamietam jak płakał razem ze mną i mówił ze pragnie dziecka. Nienawidzę go za ta fałszywość.