Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odkryłam w telefonie męża coś niepokojącego

Polecane posty

Gość gość
22;17 przecież napisała, ze dzieci nie mieli i nie byli małżeństwem, wiec nie czuła presji, zeby ratować, wiec co sie rzucasz, Że sobie dziecko z k*****arzem zrobiła?:O wynika ewidentnie, ze pogoniła ciuła, wiec to raczej ty jestes żałosna ze swoim brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem i to takich oczywistych i jasnych treści:O

Gość gość
Słabe prowo

Gość gość
Autorko, jak pisała wyżej jedna z pan - on teraz bedzie wykręcał kota ogonem, manipulował toba i zwalał winę na ciebie (żałosne!), takze przygotuj sie na ostra przeprawę:-/ ciekawe czy poszedł do tej d****** k***s:O jej tez nie ma co żałować i bronić, przeciez musiała wiedzieć, ze jestes, a teraz dodatkowo w ciąży:-/ chyba, ze on jej wkręcał, ze "żona go nie rozumie, Że wcale ze sobą nie śpią...", ale to i tak nie zmienia faktu, ze jej moralność jest na słabym poziomie.

Gość gość
Najgorsze ze już sama zaczynam czuć się jak wariatka. Zaczynam się zastanawiać czy to aby na pewno damski głos. Boże już sama nie wiem. Ale przecież wyraznie słyszałam.

Gość gość
gdzie jest teraz Twój mąż?

Gość gość
Wyszedł z domu trzasnął drzwiami nie wiem gdzie jest. Nie chce wiedzieć, nie obchodzi mnie to.

Gość gość
1/10

Gość gość
Ja kiedyś dostałam smsy miłosne od kolegi z pracy. Wysłał mi je przez pomyłkę, zamiast do swojej dziewczyny. Tu mogło być tak samo. A odebrać mogła jego dziewczyna, żona, kochanka, bo on mógł się powiedzmy kąpać. Zresztą co to za grzebanie mężowi po telefonie?

Gość gość
Gdyby nie miał nic na sumieniu, nie wyszedł by trzaskajac drzwiami.

Gość gość
gość dziś A Ty co byś zrobiła, jakby Ci mąż sprawdzał telefon i robił awantury podejrzewając o zdradę? Ja bym się wcurwiła.

Gość gość
22:54 jakby nic nie znalazł to by awantury nie robił...jak nie ma zdrady i kłamstwa to nie ma potrzeby za wszelką cenę chronić swojej prywatności przed ukochaną osobą . Autorka bez powodu tam nie zajrzała. Gdyby to była głupia pomyłka to by nie kasował wszystkiego i nie reagował tak nerwowo.

Gość gość
Ciekawe, ze to miała byc pomyłka, a autorka dzwoniąc na ten numer słyszała damski głos:-/ w dodatku zero wiadomości od niby marka i ten "spij słodko" skasowany.. Nie wkręcanie teorii, ze to kolega sie niby pomylił. Autorko, pisałaś, ze czekałaś na dziecko. Ja bym sie nie zdziwiła, gdyby mezus teraz sie tłumaczył, ze Ty chciałaś dziecka, a on z tego stresu musiał znaleźć ukojenie w ramionach jakiejś c**y:O

Gość gość
typowe zachowanie zdradzającego faceta...przerabiałam to samo ze swoim już byłym...śmieszą mnie teksty niektóych tu piszących o szeraniu w tel. Jasne, lepiej żyć w kłamstwie i dzwigać kilometrowe rogi na głowie.Przeczucie w takiej sprawie nigdy nie myli.

Gość gość
23:51 wlasnie, ja nigdy nie czułam wyrzutów po sprawdzaniu tel itp, bo zawsze znajdowałam cos druzgocącego... Szkoda tylko, Że zrobiłam to tak późno, bo prócz przeczucia miałam inne dowody.

Gość gość
A co, jeśli to numer domowy a odebrała żona Marka? A sam marek napisał tego smsa przez pomyłkę, bo Android lubi wciskać pod palucha ostatnio używane numery? xD

Gość gość
I z domowego Marek wysłał smsa "śpij słodko "?

Gość gość
Chłopy sa beznadziejne Wysłać ich do kamieniolomow

Gość gość
Autorko ci się dzieje teraz?

Gość gość
jak wróci to sama wybierz nr tego marka i włącz na głosnomówiący, jak odbierze kobieta to zapytaj przy nim "jestes kochanka mojego meza Piotrka/ Tomka/ Mariusz"

Gość gość
Przecież widać że to prowokacja..akcja szybko się dzieje..dziwne że autorka nie sprawdziła wczesniej tylko na kafe jej musieli powiedziec, 20:26 się namyslala, 20:32 już zadzwonila i usłyszała że to kobieta(męża jeszcze nie bylo) tak pisala i w ciagu godz.i zdążył wrócić i się zdążyli poklocic...jasne..slabo przemyślane

Gość gość
No wlasnie,a kiedy spisalas ten nr tel?

Gość gość
PROWO PROWO PROWO

Gość gość
W ciągu 5 min sprawdziła w necie jak robi sie nr zastrzeżony? Prowo!!!

Gość gość
Powiem Ci tak, zadzwoń do tarocistki,jasnowidza, mnie mąż zdradzał na jakiś delegacjach w pradze, kijowie, wilnie, dopiero wszystko wyszło, jak przejrzałam jego maile, miał również kontakty do kamerek erotycznych, polecam tę Panią, konkretnie Ci podpowie co zrobić w tym temacie: nr 708877503 następnie po połączeniu numer wewnętrzny 177 i powiedz co i jak sprawa wygląda, na pewno Cię nakieruje.