Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gast

życie to nie bajka. ..

Polecane posty

Gość Gast

Juz chyba nigdy nie będę szczesliwa. .. Kiedyś wszystko było inne ...nigdy nie wybacze sobie tego ze wyszlam za Mąż. .. Każdy dzień wygląda tak samo....praca ..dom...dziecko...usługiwanie. . Książę wraca do domu ....zakłada słuchawki na uszy wlancza kompa i tyle ...Zero rozmów. ..nic...po prostu nic Wszystko musi być jak Pan domu sobie zazyczy...kiedy nie idzie po jego myśli ...jestem głupia. ..jebn. .. Popierd. ..msm wypier. ...jestem nierobem. .. Po dwóch godzinach od kłótni i wyzwisk przechodzi kolo mnie i uśmiecha się jskby nigdy nic. .. Psychicznie chory człowiek A ja zamykam się w pokoju i płacze po cichu. ..nawet nie mam się komu wyzalic. ... Nic milego od życia nie dostaje. ..rodzina 1000km stąd ...A ha sama ze sobą o swoim głupim życiem Chory świat. .. A i oczywiście wszystko jest moja wina ... msm dosyć

Gość gość
Masz dziecko, a doceń i ciesz się z tego.

Gość gość
Masz racje ..ciesze się ze mam zdrowe dziecko zamierzam zająć się sobą i nim Ale sens posiadania Rodziny pękł jaj mydlana bańka Trudno żyć w małżeństwie samotnie. ..z człowiekiem który ubliża ...nie okazuje uczuć Przez niego mam depresję. Zawsze byłam wesoła i pełna życia

Gość gość
gość dziś Masz racje ..ciesze się ze mam zdrowe dziecko zamierzam zająć się sobą i nim.... I bardzo dobrze, skup się na Was, a nie na nim. Wiem, że to niełatwe i dobrze się pisze, ale najlepiej jakbyś od niego odeszła. Są w necie różne fora dla kobiet w podobnej sytuacji, tam oprócz takich jak Ty udzielają też się specjaliści z róznych dziedzin. Pomagają zarówno psychicznie jak i ogarnąć sprawy żeby stanąć na własne nogi. Zobacz, moze coś Ci to pomoże, już samo wygadanie się i osoby które zrozumieją Twój problem. Nie daj się zniszczyć, on Ci mówi takie rzeczy żebys się zrobiła słaba i zniewolona, żebyś straciła poczucie własnej wartości i nie była w stanie walczyć, tylko była jemu podporządkowana. Masz racje to chory człowiek, ale przez niego "choruje" rodzina, a Ty już zaliczasz depresje.

Gość gość
Wielki problem , bierzesz rozwód i masz spokojne życie.Dzisiaj nie ma z tym problemu

Gość gość
zbierz dowody jego zachowania, wystąp o rozwód z winy męża, żyj długo i szczęśliwie

Gość gość
Najgorsze ze wszyscy są wpatrzeni jaki Mądry Mężus bo umie podłączyć wszystko ... Ze taki spokojny niby , bo jest spokojny kiedy wszystko idzie po jego myśli. .. Oby nie przeszkadzac i nie wymagać ... Chciałaś mieć rodzine to sobie teraz radz Naprawdę chcialam mieć normalna rodzine ...ciepło ..gdzie ludzie się kochają ...wspierają Zobaczę co przyniesie mi kolejny dzień. .. Trudno mi myśleć o rozwodzie Boje się ..nie mam oszczędności. ..gdzie pójść To musi być wszystko przemyślane Dziękuję za wsparcie

Gość gość
gość dziś Wiadomo że musisz to przemyśleć, najlepiej żeby i on skorzystał z leczenia, ale pewnie to taki typ, co uważa że on jest zdrowy i idealny, a od psycholi wyzywa innych.

Gość gość
Ciągle myślę o tym ze każdy facet jest inny... Są dni ze jest spokój. ..jakoś to wygląda Ale taj naprawdę to nie można n's niego liczyć Nie okazuje uczuć. .nie ma między nami więzi. .. Nigdy mnie nie przeprosił za te wszystkie złe słowa i czyny Patrze na innych facetów mogłam gorzej tafic... Piją .zdradzaja Nie wiem co mam myśleć .. Kiedy ktoś powtarza co chwile ze to moja wina, że jestem nikim ,nierobem ...to sama zaczynam w to wierzyć

Gość gość
Jesteśmy razem 9 lat Kiedys próbowałam go przekonać żeby pójść na terapię Powiedział ze nikt nie będzie mu mówił jak ma żyć TP bardzo uparty człowiek Nie liczy się z nikim T była częściowo moja wina ...bylam zakochana i nie widzialam ze on jest "dużym dzieckiem" który potrzebuje służącej Ze siedzi godzinami i gra ...ze jest nierodzinny i mało mówny ...

Gość gość
gość dziś Kiedy ktoś powtarza co chwile ze to moja wina, że jestem nikim ,nierobem ...to sama zaczynam w to wierzyć.... Przeczytaj jeszcze raz to co napisałam wyżej: "Nie daj się zniszczyć, on Ci mówi takie rzeczy żebys się zrobiła słaba i zniewolona, żebyś straciła poczucie własnej wartości i nie była w stanie walczyć, tylko była jemu podporządkowana." - i wbij to sobie do głowy, że on Ci specjalnie robi takie pranie mózgu. Dobrze, że masz świadomość że są gorsi, ale to nie znaczy że masz się poddać i uszy po sobie bo on nawet tak nie powinien i nie ma prawa Cię traktować.

Gość gość
Autorka nadal bedzie sobie zyla takim zyciem bo nie ma innej mozliwosci.Moglo być gorzej - moglby ja bic.To typowe zycie dla wielu ludzi

Gość gość
Zeby coś osiagnac , zmienic zycie trzeba byc niezaleznym finansowo.Jesli tego nie ma mozemy tylko sobie pomarzyć

Gość gość
Jest inne wyjście :) Moodl się za niego i za siebie i o waszą wzajemną miłość na Roozańcu. Jeśli naprawdę CI zależy na rodzinie. Zobaczysz cuda :)

Gość gośćlaura
Zycie jest okrutne,modlitwa nic ci nie pomoże,modlilam sie,nic mi nie pomoglo,trzeba byc twardym w tym podlym świecie

Gość gość
Życie to jest bajka. Bajka dla potłyczonych.