Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka woli spędzać czas z kochanką męża niż ze mną :(

Polecane posty

Gość gość

Córka ma 11 lat, mąż wyprowadził się rok temu a córka została ze mną. Ostatnio zauważyłam ze woli spędzać czas z ta lafirynda męża,jak zapytałam dlaczego to powiedziała ze ona zabiera ja w ciekawe miejsca, ze może jej się ze wszystkiego zwierzyc, ze jej koleżanki też ja lubia Co mam zrobić? :(((((

Gość gość
No nie wiem, może na przykład okazać własnemu dziecku trochę czułości? Także zaabrać w jakieś ciekawe miejsca? Jeżeli ona opiekuje się twoją córką lepiej niz ty, spędza z nią więcej czasu, córka ma lepsze zdanie o niej niż o tobie i sąd to zauważy to może być tak, iż to ta kochanka stanie się nową, oficjalną, mamą twojej córki.

Gość gość
Co za bzdura, sąd nie decyduje kto jest mama tylko gdzie ma dziecko przebywać na pobyt staly

Gość gość
Ty jesteś Matką a tamta gra rolę ciotki-koleżanki.

Gość gość
Prezencikami komplementami i sztuczną wazelina ja bierze zagraj tam samo jest ciężko dasz radę ti twoje dziecko

Gość gość
gość dziś Sąd jak najbardziej może cofnąć prawo do opieki nad dzieckiem, ale haczyk w takich sprawach polega na tym, że musiało by dojść to rażących i poważnych zaniedbań ze strony matki, np stan mieszkania musiałby przypominać chlew a sciany patrolować plutony prusaków. W sytuacji opisanej przez autorkę to próba wniesienia przez męża sprawy o cofnięcie praw rodzicielskich matce zakończyłaby się konsekwencjami ale dla ojczulka i jego kochanicy :D