Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam żony

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo zamoznym 50latkiem, z wykształcenia inżynierem. Mam udziały w wielu spółkach, w tym w sektorze energetycznym. Posiadam również stadninę i winnice. Mam 3 apartamenty - w Warszawie, Zakopanem i Jastarni, oraz dom pod lasem w miejscowości, której nazwy nie zdradzę. Tam najbardziej lubię przebywać, cieszyć się ciszą i spokojem. Mam również 2 samochody. Bardzo brakuje mi jednak kogoś bliskiego. Byłem żonaty, jednak pierwsza żona zginęła w wypadku, gdy miałem 26 lat. Nie mieliśmy dzieci. Po jej śmierci zatraciłem się w pracy, lecz z biegiem czasu uznałem, że nie warto żyć samemu. Szukam eleganckiej, kulturalnej i spokojnej Pani, która również potrzebuje odrobiny miłości. Mam tylko jedną wadę. Ta osoba, która zgadnie jaką, w nagrodę będzie mogła spędzić weekend w jednym z moich apartamentów. Będzie to również dobra okazja, by spotkać się na kolacje w restauracji i bliżej poznać. Zapraszam do zabawy, w której nagrodą może być rowniez wielka miłość :)

Gość gość
Wynocha

Gość gość
jesteś uzależniony od seksu z grubymi kobietami?

Gość gość
Debil istny

Gość gość
Jesteś socjopatą?

Gość gość
Wiesz jaką masz wadę , jesteś zwykłą kurwą

Gość gość
męską? stąd ma kasę?

Gość gość
Od razu odpowiadam, ze wulgarne Panie, takie jak te powyzej, nie mają zadnych szans. Co do Pan puszystych - nie, nie gustuje w takich kobietach jakoś szczególnie, ale i nie odrzucam. Figura to jeszcze nie wszystko

Gość gość
Nie, nie jestem socjopatą, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Zgadujcie dalej :)

Gość gość
ojej, to mam szanse:)

Gość gość
Ale my nie chcemy u ciebie miec szans stary dziadu durny

Gość gość
Znam twoja wadę - jesteś Kłamcą

Gość gość
A czy ja Panią obrażam? Jeśli nie, to proszę również w ten sposób się do mnie nie odzywać.

Gość gość
Marze sobie o takim wysokim przystojnym do 40

Gość gość
jesteś nieśmiały i potrafisz kochać tylko jedna kobietę;)

Gość gość
Nie jestem kłamcą. Mała podpowiedź - moja wada jest związana z jednym z pokoi w domu pod lasem.

Gość gość
Autor jest zalosny . Idz do burdelu jak ci d**y brakuje . Gdybys mial kase i klase to bys tutaj kobiety nie szukał prostaku .

Gość gość
W domu pod lasem stoi TOI TOI ;) Tutaj szukasz zony kretynie

Gość gość
Tutaj to mozesz zostac jedynie zmieszany z gownem. Lepiej stad uciekaj do swego kibla ktory prowadzisz pod lasem

Gość gość
gość dziś Sorry, po słowach ....jestem 50latkiem, przestałam czytać. Nie moja liga wiekowa :)

Gość gość
On tam morduje kobiety w tym pokoju pod lasem. Trzeba sprawdzic tego kolesia

Gość gość
Masz małą świadomość własnych wad jeśli uważasz że masz tylko jedną, to cię skreśla jako potencjalnego przyszłego małżonka

Gość katalinaa
Wiem ! wada to że pokój Twojej byłej żony jest zamknięty w nienaruszonym stanie od tamtego dnia.

Gość gość
Ja tez nie zwracam uwagi na 50. Dorobił sie wszystkiego ale stracił wzwód :)

Gość gość
Dziewczyny autor jest zalosny. Dobrze ze to zauważacie. To zwykly kretyn a wy fajnie piszecie :)

Gość gość
Po za tym autorze jak chcesz szukać kobiety to nie na tym forum tu w wiekszośc***atologiczne dzieciaki siedzą !!

Gość gość
Pani Katalinaaa jest blisko

Gość gość
Spoko opis tylko nie na tym forum, na innych niejedna 20 latka rzuci się do ssania a o samotnych mamusiach koło 30 nie wspomnę

Gość gość
Inzynier .... ;) myslisz ze laski na inżynierów lecą ?

Gość ja_Dyzio
kobieta po przeczytaniu takiego tekstu od faceta już wie, że NIC nie ma do 'roboty' z takim Dyziem, który ma sytuację życiową ustabilizowaną, dzisiejsze Polki nawet nie interesują faceci, którzy budują z ogromnym wysiłkiem własne domy od podstaw do dachu nad głową, kobieta zadaje pytanie wprost, czy ten dom do zamieszkania już jest, czy będzie do zamieszkania dopiero za pół roku ? - jeżeli za pół roku można się wprowadzić to spadaj Dyzio , kobieta szuka Dyzia z mieszkaniem natychmiast i teraz ! dzisiejsza Polka potrzebuje prawdziwego faceta , taki, który akurat wyszedł z więzienia ma największe szanse u kobiet i jest to SUPERMEN z pociętymi od żyletek lub brzytwy plecami i tatuażami na kindybale , kobieta będzie niańczyć takiego, przyniesie kilka butelek browara i będzie patrzeć , jak SUPERMEN browara wypija , oczywiście, gdy zabraknie browara to pójdzie do sklepu nocnego aby za własne pieniądze kupić wódkę , z Polką nie ma żartów , Polka wie o tym doskonale, że jak facet nie bije to nie kocha kobiety a zamki i pałace to nie dla Polki !