Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zjawiskowo piękne dziewczyny bawią sie facetami

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Znam brzydkie i wredne..

Gość gość
Taki porządny, który skacze jak tresowany piesek koło zjawiskowej laski na widok której mu pęcznieją gacie, a jednocześnie gardzi brzydszymi, to jest mniej więcej tyle samo wart co taki du/pek, który kręci z kilkoma naraz.

Gość gość
zostane prawiczkiem do konca zycia bo kazda samica woli wola zaprzegowego co zapewni wygodne lezakowanie.

Gość gość
Skoro już nie odpisujecie napiszcie chociaż s********j, wy zakłamane k***y rubaszne!!!! Przez taką jedną zjawiskowo piękną o lekko azjatyckich rysach po 6 dniach gdy wyswietlała jego wpisy i nagle przestała odpisywać (3 lata z nim pisała!!!) powiesił się mój najlepszy koega :(. Podłe k***y które udają megawierzące panny!!!

Gość gość
Ty naprawdę uważasz że ktokolwiek jestem winny? Jeśli ktoś jest słaby psychicznie i naiwny to jego problem.

Gość gość
Martusia? Agatka?:P

Gość gość
Oczywiście że jak podchodzimy by poznać nieznaną kobietę to przyciąga nad wyglądem bo nic innego o niej nie wiemy. Ale jest mnóstwo sytuacji gdzie przegadaliśmy dużo czasu z kobietą (praca) lub ja znamy z opowiadań , z miejsca zamieszkania to wtedy przyciągają inne cechy a uroda jest miłym dodatkiem.

Gość gość
Z opowiadań.. Mhm. Chyba jesteś głupi jednak.

Gość gość
Jest tu powielany mit że kobiety lecą na przystojniaków, ja jestem brzydal jakich mało (ryj że bez kija nie podchodź) i jakoś nigdy nie miałem problemu z Poznaniem pięknej kobiety, mało tego wygrywałem z przystojniakami. Mi kobiety mówią że jestem męski a nie przystojny. Wystarczy być facetem z jajami, a jak kobieta ma do wyboru przystojną pižde i brzydka pižde a nie mężczyznę to wybiera mniejsze zło.

Gość gość
Autorze też jestem z Rzeszowa ale to nie ja Cię zranilam bo nie jestem piękna :)

Gość gość
A ja jako niezjawiskowo piękna zareczam że wystarczy być ładniejsza od diabła i też będą skakać.

Gość gość
Tak z opowiadań idioto/ko. Jeśli znajomą mi opowie że jej koleżanka przeszła w życiu to i to, ale poradziła sobie, jest ogarnięta to już chce ją poznać niezależnie od wyglądu - bo teraz co druga ma załamanie nerwowe i depresję jak złamie paznokieć.

Gość gość
gość dziś Wierzące w co? gość dziś No ale ja pisałam o przystojnych ale męskich.. A Ty? Ty jesteś super męski, cały duży.. i mega inteligentny, nie dziwię się, że masz tak ogromne powodzenie :) A to, że nie lubisz swojej buźki, to Twój problem ;) mnie się ona podoba..:)

Gość gość
To prawda smutna prawda

Gość gość
dokładnie