Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zjawiskowo piękne dziewczyny bawią sie facetami

Polecane posty

Gość gość

Jak im się znudzą to nagle ignore i koniec znajomości.... :( A tyle się pomagało im... Podłe i niewdzięczne a niektóre z nich mają image uwaga: megamoralnych i megawierzących...

Gość gość
To nieprawda! Nie była to zabawa chyba, że z twojej strony, ja oczekiwałam deklaracji. Skoro nie bylo to ignore i koniec. Nie bede czasu tracić na życie na kocią łapę

Gość gość
Tak a wy faceci takie lijki co zawdze sa ver daleko wam do normalności o moralności to już wogle szkoda

Gość gość
22:44 Uwazasz się za zjawiskowo piękna? :D

Gość gość
Kubciu, mówiłam, ze cię nie chcę:P Ela:)

Gość gość
Nie facetami tylko frajerami, prawdziwy facet rozpozna gre, mało inwestuje a dużo dyma, nie angażuje się uczuciowo

Gość gość
22:47 Tsa :D

Gość gość
Dobra jestem autor jestem z Rzeszowa i nie boję się do tego przyznać a reszta będzie anonimowo pierdolić 3 po 3 bo się tchórze boją powiedzieć z skąd są!!

Gość gość
Mając świadomość, że ci sami faceci gdyby nie były tak zjawiskowo urodziwe nie chcieliby z nimi zamienić słowa, to z moralnego punktu widzenia w jakimś sensie odpłacają się pięknym za nadobne w imieniu tych olewanych mniej urodziwych dziewczyn. A tak z własnej perspektywy to po prostu wykorzystują możliwość, bo skoro mnóstwo facetów lata za nimi jak pieski, jest na każde skinienie tylko z samego faktu że są atrakcyjne, to w jakimś sensie ci napaleni faceci aż prowokują by ich potraktować z buta. Biorąc pod uwagę, że to bycie do po/rzygu miłym, pomocnym, to tak naprawdę rozłożona w czasie zapłata za seks czy pokazanie się na mieście z fajną du/pencją, to szczerze powiedziawszy jakoś mi tych facetów nie szkoda.

Gość gość
Idealne podsumowanie :D czego tu żałować i kogo skoro sami latają za taką jedynie z powodu jej wyglądu. Gdybym była taka kobieta robilabym to samo bez żadnych skrupułów.

Gość gość
Ciapulek tradycyjnie podlizuje się do Robaczka prawiąc jej kłamstwa przez nią oczekiwane, widocznie liczy na seks jutro;) by po tem ja wyśmiewać za wygląd i zachowanie

Gość gość
Nie jestem żadnym robaczkiem ani ciapulkiem. Zjedz leki, debilko. Niezłym masz burdel w głowie....

Gość gość
Goń się debilu do swego robaczka Eugenii i daj mi spokój, ewentualnie do żabci Martusi czy misi Agatki. Za duży tłok wokół ciebie, raz że jesteś debilem, dwa chcesz mieć wszystkie na smyczy. Tobie leki nie pomogą, nie wiesz co chcesz i kogo chcesz a raczej cyklicznie chcesz wszystkie. Goń się jak najdalej ode mnie. Nie jesteś w moim targecie, lubię zdecydowanych, męskich, którzy wiedzą czego chcą i nie zadają się z kilkoma na raz a kończą jeden związek, by zacząć drugi.

Gość gość
Przecież to ty tu przylazlas ze swoją psychoza, głupia cipo.

Gość gość
czego tu żałować i kogo skoro sami latają za taką jedynie z powodu jej wyglądu. - oni powiedzą, że taka ich natura, są wrażliwymi na piękno "estetami" (przy czym gust estetyczny jest ściśle skorelowany z erekcją i lansowanymi tu i tam kanonami urody). No to można odbić piłeczkę i powiedzieć, że piękne dziewczyny, które zawsze i wszędzie są komplementowane, podrywane i adorowane są rozpuszczone, mając nieustannie ogromny wybór mogą wybrzydzać, traktować facetów byle jak a i tak pojawią się kolejni i kolejni, którzy też będą skakać, płaszczyć się, upokarzać, byle zaliczyć czy choćby dostąpić zaszczytu spędzenie czasu w towarzystwie osiedlowej ślicznotki. To jak tak tym panom zależy by móc pobyć z taką superdu/pą, niech płacą za to upokorzeniem, proste. Dopiero kop w zad od kilku takich gwiazd uświadomi jednemu z drugim, że może trzeba zejść na ziemię i dostrzec, docenić tę mniej zjawiskową.

Gość gość
gość dziś Niektóre kobiety bardzo łatwo wyczuwają kłamstwa.. różnego rodzaju ;)

Gość gość
debil nikogo nie doceni, taka jego wada, chce tylko być docenionym i kochanym,

Gość gość
Haha ja p*****le żal. Z ciebie, babo. Największy na tym forum.

Gość gość
gość dziś To nie do końca tak.. choć przyznam, że kiedyś sama tak sądziłam, tzn. miałam podobne zdanie w tym temacie..;) Natomiast uroda zniewala, co tu dużo gadać. Mężczyźni są w dodatku wzrokowcami, nie dziwię się, że tysiące samców potrafi slinić się i tracić zmysły (tak właśnie jest, co graniczy ze stanem chorobowym umysłu..:)do jednej super atrakcyjnej kobiety.. to jest silniejsze od nich, taka ich natura. Co jeszcze? Na kobiety uroda męska działa podobnie.. ładna buzia i mięśnie powodują wzdychanie wielu ogłupiałych samic..:)

Gość gość
Dzisiaj kazda kobieta to suka

Gość gość
Ale za to brzydkie są fajnie, miłe i wierne

Gość gość
Same piszecie że latamy za panną tylko dla jej wyglądu, żadna z was nawet nie pomyślała że ktoś może nie zwracać uwagi na wygląd a latać za nią dla jej innych cech. Tak się skupiacie na własnym wyglądzie i że wszyscy powinni się na was napalać bo takie piękne jesteście ze potem traktujecie z buta faceta dla którego wasz wygląd to sprawa drugoplanowa, w efekcie lament i płacz bo jestem taka samotna.

Gość gość
Tak, tak :D ciekawe jakie cechy są pierwszorzedne u laski na widok której staje c***ała i której nie znasz bo pierwsze na co zwracasz uwag to wlasnie jej uroda. Jesteście tak zabawni że się wczoraj posikalam że śmiechu haha

Gość gość
gość dziś - a może zamiast robić z siebie idiotów a następnie wylewać żale na kobiecym forum nauczyliby się szacować swoje możliwości i panować nad popędami? Mam tu na myśli przykładowo sytuację, gdzie średnio atrakcyjny facet podbija do bardzo pięknej i zgrabnej babki. Jasne jak tab bardzo chce niech podbija, do odważnych świat należy, ale niech nie robi przy tym z siebie pajaca, któremu mózg zaszedł sper/mą i niech liczy się z tym, że taka dziewczyna z racji na ogromny wybór i to że prawdopodobnie jest rozpuszczona jak dziadowski bicz może nie tylko dać mu kosza, ale także chcieć upokorzyć.

Gość gość
dziewczyna nie upokorzy porządnego gościa, ale doopka, który jednocześnie chce obracać kilka kobiet, dwie to juz o jedna za dużo, takiemu nalezy sie nie tylko upokorzenie ale i porządny kop by odleciał na odległość , któej z powrotem nie da rady juz pokonać.

Gość gość
Ladne kobiety sa tylko do seksu zreszta wystar zy wejsc na dowolny portal randkowy lub klubu. Kobiety promuja sie na marszach szmat w warszawie.

Gość gość
Porzadni mezczyzni wlasnie najbardziej dostaja po tylku od kobiet. Te dupki maja wlasnie najlepiej z kobietami i im wybaczycie wszystko.

Gość gość
gość dziś Wśród pięknych kobiet są też te miłe i kulturalne, które nie będą obrażać faceta za to, że mu się podoba.. Ewentualnie jeśli dany absztyfikant nie zrozumie odmowy po raz kolejny, kobieta może stać się niemiła po to, aby zrozumiał, że nie jest zainteresowana i żeby nieszczęśnik w końcu odczepił się od niej.

Gość gość
gość dziś W jakim sensie?

Gość gość
23:47 Widziałeś kiedyś żeby normalne kobieta miłego i fajnego faceta z premedytacją wykorzystywała albo ponizala? Jeśli tak to wiedz że normalnie nie była. Zapewne był to pustak do których ty i tobie podobni się spuszczaja na sam widok. I koło się zamyka :D