Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chce mi sie nakladac podkladu, tuszu, szminki i potem zmywac to wszystko

Polecane posty

Gość gość
nalezy się malowac poszukując samca,a gdy już samiec jest zaklepany to nagle! budzicie się koło niego bez makijażu on dostaje zawału na wasz widok a wy dziedziczycie szmal ,proste

Gość gość
18:33 wlasnie dla takich jak ty nie powinno byc miejsca na forum. Wiesz czym jest wyrażanie swojego zdania, dyskusja? Czy jedyne co potrafisz, to wyśmiewać innych i za wszelka cenę dowodzić, ze jedyna masz racje i koniec? Jeszcze ta pointa z podpaskami... Żenada. Widac twoj poziom inteligencji:)

Gość gość
A te dalej się jebluja co jest lepsze i bardziej trendy. Tapeta czy jej brak. I jeszcze mieszają w to facetów. Kogo naprawdę obchodzisz co oni wola? Ja p*****le :D idiotki

Gość gość
Ja mieszkam za granica i tu nie ma takiego parcia na wyglad, kazdy ubiera sie / maluje lub nie / farbuje wlsoy na dziwne kolory / ma 20 tatuazy jakchce / itd i nikogo to nie rusza. oczywiscie jest sporo kobiet zaniedbanych na zasadzie nijakie postrzepione wlosy, czy z duza nadwaga. ale jest tez wiele kobiet atrakcyjnych i to nie oznacza tony makijazu, ale ogolnie - zadbane , zgrabne (nie musza byc chude, po prostu spoko figura i DOBRZE dobrane do niej ubranie). ja osobiscie maluje sie rzadko, tzn zawsze mam troche podkladu i troche pudru w kamieniu, i pomadke ochronna. tusz czasem mam, czasem nie; tak samo brwi i pomadka raz jest raz nie ma. ale przewaznie jest do pracy, w sobote nie, a w niedziele czazem, dla meza ;) ;) pracuje od poniedzialku do piatku w sredniej wielkosci korpo, 8:30-16:30. mam 34 lata, meza i dziecko w podstawowce. Wielka Brytania. pozdrawiam malujace sie i nie malujace P.s. co do Wloszek, Hiszpanek - tak, to prawda, to fajna uroda. Greczynki tez. spoto tych 3 narodowosci tutaj. co zauwazylam ? szybko staro wygladaja. taka uroda... chyba ... np mam dwie rowiesniczki mniej wiecej , obie Wloszki - wygladaja na 40.

Gość gość
18:33 pisałam do Ciebie, ale chyba dam sobie siana i napisze tylko, ze nie będę z Toba dyskutować (bo nie masz pojęcia co to wymiana zdań, na czym polega) i, special for you: Nie dyskutuj z chamem, bo najpierw sprowadzi Cie na swój poziom, a potem Pokona doświadczeniem:) PS pointą z podpaskami naprawdę żenująca:)

Gość gość
O, jednak beda dwie wiadomości do ciebie 18:33 :) pozdrawiam jeszcze raz (środkowym palcem), pa:)

Gość gość
Jestem blondynka, mam zielone oczy, ale rzesy i brwi ciemne. Podkreslam tylko rzesy. Bo wiadomo ze pomalowane wygladaja ladniej. Moja corka tez jest blondynka, ma niebieskie oczy i tez ladne dlugie czarne rzesy i ciemne brwi.

Gość gość
Wpadasz na kilka filmów z delikatnym naturalnym makijażem i szczęka ci opada tak samo jak po ujrzeniu podrobów na patelni osoby która mówi, że prowadzi zdrowy styl życia :-) Makijaż, jak by go nie nazywać, jest maską i zmienia twarz. Z naturalnością i urodą nie ma nic wspólnego.

Gość gość
już bez przesady z tą maską, to taka sama "maska" jak luźna bluzka

Gość gość
a ja robię hennę brwi i rzęs, czasem trochę pudru, pazurki ładnie rosną naturalnie, wystarczy opiłować, wypolerować i... styknie. Wiem, że mogłabym więcej robić by wyglądać lepiej, ale nie znoszę zmywać tuszu (reszty też, ale tuszu szczególnie). A tak wyglądam wystarczająco.

Gość gość
ja uwielbiam się malować...tylko nie mam na to czasu. Przed 7 mam autobus do pracy i nie chce mi się wcześniej wstawać żeby nakładać makijaż