Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie moge tutaj napisac,ze jestem ladna bo sypie sie lawina hejtow ?

Polecane posty

Gość gość

W czym macie problem ?

Gość gość
Cos musi byc na rzeczy,ze tyle zlosliwosci...

Gość gość
Bo nie jestes skromna a tu takich sie nie lubi. Jeszcze nie rozumiesz idiotko?

Gość gość
W tym ze jestes brzydka bo gdybys byla ladna to byś cycki pokazala bez twarzy:-P

Gość Ósmy cud świata
A ja piszę o tym otwarcie.:D

Gość gość
gość dziś Bo nie jestes skromna a tu takich sie nie lubi. Jeszcze nie rozumiesz idiotko? x Stwierdzenie,ze jest sie ladnym swiadczy o braku skromnosci ? Ciekawe :) Ja mysle,ze to bardziej zlosc i bol doopy ;)

Gość gość
bo wiekszosc to erotomani tylko cycki i cipki w glowie a tak po zatym to jest fajnie tutaj

Gość gość
Intuicja mi mówi, że jesteś brzydka. Intuicja to szósty zmysł, można na niej polegać. Inni też cie wyczuli i stąd te kpiny :)

Gość gość
gość dziś Intuicja mi mówi, że jesteś brzydka. Intuicja to szósty zmysł, można na niej polegać. Inni też cie wyczuli i stąd te kpiny usmiech.gif x O nastepna frustratka dowala ;)

Gość gość
tym sie nie przejmuj wszystkie kobiety sa ladne to rzecz gustu

Gość gość
Nie bede komentowac wszystkich wpisow,bo nie warto ;) Nie udzielalybyscie sie tutaj,jakby nie chodzilo o zazdrosc :D Jprdl jak mozna oberwac za to,ze jest sie ladnym :D ;)

Gość gość
Prowo pustaka.

Gość gość
Jaki boooool :D

Gość gość
Nie pustaka, po prostu się kobitka nudzi i spamuje z nudów. Ja ją rozumiem, też się często nudzę ale ona nie wie jednej rzeczy - że nawet przez telefon czy poprzez pisanie na forum można wyczuć jaki ktoś jest. Ładna pisałaby inaczej, one mają inny styl.

Gość gość
ale ona nie wie jednej rzeczy - że nawet przez telefon czy poprzez pisanie na forum można wyczuć jaki ktoś jest. Ładna pisałaby inaczej, one mają inny styl. x Smiechlam :) A wyczuwasz,jakiego koloru byl moj dzisiejszy stolec ?

Gość gość
Bo najwiekszym szczesciem wiekszosci Polakow jest,zeby sasiadowi zdechla krowa. Nie mozna napisac prawdy o sobie, jesli za dobrze brzmi, nie dotyczy tylko urody, ale sukcesow na jakimkolwiek polu. Zazdrosnicy nie wiedza ,ze sami sie tym spalają, traca bezproduktywnie energię, znajomych i luz w życiu - na wlasne zyczenie...

Gość gość
No wlasnie.A szczegolnie kobiety ;) Za to,ze jestes ladna najchetniej spalilyby ciebie na stosie :D

Gość gość
gość dziś ale ona nie wie jednej rzeczy - że nawet przez telefon czy poprzez pisanie na forum można wyczuć jaki ktoś jest. Ładna pisałaby inaczej, one mają inny styl. x Smiechlam usmiech.gif A wyczuwasz,jakiego koloru byl moj dzisiejszy stolec ? xxx tu raczej wyczuje się smród

Gość gość
Zobacz na siebje , moze nie a nwet napewno zazdroscisz bogadszym lepszym w czyms , taki jest ten swiat , jeden zazdrosci drugiemu , a moze tylko tak ci sie wydaje ze ci zazdroszcza , moze na przyklad z 10 zazdrosci ci tylko 3 a tobie sie wydaje ze 9 , przemysl to mozemasz obsesje na tym punkcie ??

Gość gość
13.06 Tak naprawdę to nawet nie wiem czy ty jesteś kobieta. Możesz być czymś pośrednim. Nie masz kobiecej osobowości. Ani trochę.

Gość gość
gość dziś Zobacz na siebje .......... po jakiemu to? :D z jakiej afrykańskiej wioski przybyłas do nas czarna gazelo? :D POPATRZ NA SIEBIE beks xd

Gość gość
gość dziś Zobacz na siebje , moze nie a nwet napewno zazdroscisz bogadszym lepszym w czyms , taki jest ten swiat , jeden zazdrosci drugiemu , a moze tylko tak ci sie wydaje ze ci zazdroszcza , moze na przyklad z 10 zazdrosci ci tylko 3 a tobie sie wydaje ze 9 , przemysl to mozemasz obsesje na tym punkcie ?? x Nie mam obsesji.Baby potrafia byc zwyczajnie okrutne,jak inna ma cos,czego one nie maja.Jak widac zreszta tutaj ;) Milego dzionka zycze,nara :) 🖐️

Gość gość
Ja ci powiem jeszcze więcej - ty w ogóle nie wiesz jak to jest. Piękni są lubiani przez otoczenie. Na co dzień spotykają się z sympatią, którą dostają za nic... Jest tego tak dużo, te uprzejmości, przyjazne spojrzenia... ze nawet jak się trafi ktoś nieżyczliwi to jest tylko drobna odmiana od tego co maja na co dzień. "Hej" jak to nazywasz wobec takich osób może się zdarzyć tylko w ograniczonym zakresie wśród młodzieży, i to raczej w podstawówce, ale ogólnie to piękni ludzie wiedzą, że ich uroda to wygrany los na loterii.

Gość gość
Bo ładna wie, że jest ładna i nie chwali się na forum.

Gość gość
gość dziś Bo ładna wie, że jest ładna i nie chwali się na forum. xx a niby jak ktos jest brzydki, to tym nie wie? albo biedny, ze biedny? Ale jak sie uzali na forum,to go pocieszaja. Jak napisze ,ze ladny i bogaty , to go zagryza :):) .

Gość gość
Czy to autorko jest zbyt trudne, mianowicie czy tam gdzie mieszkasz na wsi czy w mieście jesteś najładniejsza czy może nie?