Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam duźego

Polecane posty

Gość gość

Witam mam duźego grubego penisa

Gość gość
Słuchaj, ja mysle, że jest na to rozwiązanie, Naostrz w domu sobie nożyczki i nóz, ale tak porządnie. Żeby były bardzo ostre. Następnie usiądź sobie wygodnie na krzesełku, ale takim bez obicia, na taborecie raczej nie siadaj, bo można z niego łatwo spaść i stracić przytomność. Dalej to przygotu sobie kilka szmatek do ścierania podłogi, nie muszą być czyste, przygotuj sobie gazy sterylne (wyjmij z opakowania). Dalej weź nożyczki i jednym ruchem mocnym przytnij go o 20 cm. Dwa centemetry zostaw, bedzie mniej ciosania. Jeżeli nie stracisz przytomnosci, oby bo lepiej wszystko zrobić w jednym dniu, to dalej weź nóż i z każdej strony ociosaj go, no wiesz tak jak zaałki do dłubania zębów. Potem na końcu polej to spirytusem, żeby sie odkaziło i sterylna gazą zrób supełek przy samej nasadzie, żeby zmniejszyc upływ krwi. Upewnij sie czy nie ma krwi na podłodze, żeby mama nie zuwazyła. Powodzenia

Gość gość
a jakiego duzego masz??? do 23cm przyjmuje spoko

Gość gość
Chyba juz skrócił bo sie nie odzywa

Gość gość
Skróćiłem go o 13cm

Gość gość
historia autentyczna był taki góral na Podhalu co pewnego dnia upiwszy się mocno wyszedł przed chatkę wyjął swojego pindola położył na pieńku i trachnął siekierą w połowie długości ledwo go odratowali ale przeżył natomiast przyszyć nie dali rady