Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oddałysbyscie dziecko dziadkom?

Polecane posty

Gość gość
Ja bym nie oddała bo teściowie są nieodpowiedzialni i niestety moi rodzice mieszkają za granicą. Poza tym to my stworzyliśmy rodzinę i mamy tak planować żeby było dobrze a nie że będziemy dziecka pozbyć.

Gość gość
Właśnie w marcu zostawiamy naszą dwulatkę na zmianę i mojej mamie, i teściowej, bo mamy zaplanowany 4-dniowy wyjazd z mężem. Tyko z mężem. Córka kocha obie babcie, Babcie mają bzika na jej punkcie, nie widzę zupełnie problemu. A, nie porzucam dziecka, nie tracę z nim więzi, nie podrzucam go babciom non stop, zawsze sami ogarniamy siebie i córkę bez pomocy poza jakimiś wielkimi awariami. Zwyczajnie uważam, że raz w roku 4 dni bez dziecka to przyjemność, nie przestępstwo.

Gość gość
Ja nie mam gdzie dziecka na godzine zostawic. Moja mama uwaza że jest za stara i w ogóle juz zaraz umrze (60lat) a tesciowej dziecko sie boi bo rzadko ją widzi.

Gość gość
Ja zostawiłam dziecko moim rodzicom jak miało 4 tygodnie- spędziła weekend u dziadków bo oboje z mężem mieliśmy zapalenie oskrzeli. Moi rodzice jeszcze są młodzi, tato ze względów zdrowotnych nie pracuje tak więc przychodził do mnie codziennie na kawkę i córka świetnie mojego ojca zna bo dziadziuś uwielbia się nią zajmować. Generalnie w okresie niemowlęcym moi rodzice często brali małą choć na 1 noc byś,y mogli z mężem się wyspać czy odetchnąć. Mieszkamy na sąsiednich osiedlach i w razie problemów jestem w stanie dotrzeć do nich w 20 minut. Czekam na hejty za zostawianie tak małego dziecka.