Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie mozna kupic stare gazety bravo popcorn?

Polecane posty

Gość gość

byly kiedys takie dla mlodziezy.

Gość gość Piotr
ja mam panienko svarowska takie gazety

Gość gość
prosze wkleic zdjecie skoro pan/pani ma.

Gość gość
Posiadałam te magazyny młodzieżowe (i inne tytuły), ale wszystkie poszły kilka lat temu na makulaturę. Od 1995 roku do roku, w którym zmarł Michael Jackson (nie pamiętam, który to był). Plakaty posiadam do dziś, ale od, bodajże, 1999 roku do ostatniego numeru. Starszych nie mam, podarły się, pogniotły. Kilka dobrych wież ubudowałam z tych gazet razem. Moje rady, jeśli chcesz zdobyć te magazyny: 1. Zapytaj na facebookowych fanpejdżach "Bravo", "Popcorn", i innych (jeśli posiadasz tam swój profil). Daj wpis na "tablicę główną", że prosisz o kontakt osoby, które są w posiadaniu tychże magazynów. 2. Daj ogłoszenie w Telegazecie i na portalach, które zajmują się tego typu wymianami. 3. Popytaj znajomych i poproś ich, by popytali swoich ("poczta pantoflowa"). 4. Napisz do redakcji "Bravo" lub innych, czy istnieje możliwość odsprzedania numerów archiwalnych. 5. Popytaj nawet w skupie makulatury. Są tam gazety pakowane w paczki; kto wie, może trafisz na choćby jeden numer. To tylko przychodzi mi do głowy. Pozdrawiam.

Gość gość
wreszcie normalna odpowiedz. a plakaty ma Pani na sprzedaz ?

Gość gość
Niestety, niektóre z tych plakatów powędrowały do dziewczyn oraz chłopaków z mojej rodziny, niektóre są w niefajnym stanie, a jeszcze inne-chcę zatrzymać dla siebie, ponieważ są zapisane pamiątkowymi podpisami i numerami telefonów (takie tam wakacyjne znajomości, które budowały się przy czytaniu tych gazet). Czyli, niestety, nie pomogę w tym temacie, ale pytaj wprost, bo to żaden wstyd. Bardzo wielu ludzi wraca wspomnieniami do "Bravo". Może wśród nich znajdziesz takich, którzy pomogą Ci w realizacji Twojego marzenia. Pamiętam, że moja kolekcja miała sporo wyrwanych stron, bo moim hobby było wklejanie do zeszytów tekstów piosenek, które można tam było znaleźć. "Popcorn" dawał na tylnej okładce "kartki pocztowe", więc okładki znikały w całości. A chłopaki, których znałam, wycinali "Powiedzieli", czyli cytaty gwiazd i zdjęcia par, które się całowały lub przytulały i wysyłali to potem w listach miłosnych swoim dziewczynom. O matko, jakie to były niesamowite czasy!!! Trzymam kciuki, żeby Ci się udało je odnaleźć.

Gość gość
Niestety, niektóre z tych plakatów powędrowały do dziewczyn oraz chłopaków z mojej rodziny, niektóre są w niefajnym stanie, a jeszcze inne-chcę zatrzymać dla siebie, ponieważ są zapisane pamiątkowymi podpisami i numerami telefonów (takie tam wakacyjne znajomości, które budowały się przy czytaniu tych gazet). Czyli, niestety, nie pomogę w tym temacie, ale pytaj wprost, bo to żaden wstyd. Bardzo wielu ludzi wraca wspomnieniami do "Bravo". Może wśród nich znajdziesz takich, którzy pomogą Ci w realizacji Twojego marzenia. Pamiętam, że moja kolekcja miała sporo wyrwanych stron, bo moim hobby było wklejanie do zeszytów tekstów piosenek, które można tam było znaleźć. "Popcorn" dawał na tylnej okładce "kartki pocztowe", więc okładki znikały w całości. A chłopaki, których znałam, wycinali "Powiedzieli", czyli cytaty gwiazd i zdjęcia par, które się całowały lub przytulały i wysyłali to potem w listach miłosnych swoim dziewczynom. O matko, jakie to były niesamowite czasy!!! Trzymam kciuki, żeby Ci się udało je odnaleźć.

Gość gość
Przepraszam za powtórzone wpisy, ale zasięg coś zaszalał...

Gość gość
hehe dzięki za odpowiedź . no niestety takie gazetki to juz prehistoria.

Gość gość
Czy autorką tematu jest Wielce Szanowna Pani svarowska? Mam do Pani pytanie. Mogę zapytać?

Gość gość
Witam.Ma ktoś moze niepotrzebne numery ,,Bravo"z lat 1999 w dobrym stanie?Anna