Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

branie samotnej matki to desperacja

Polecane posty

Gość gość

nie oszukujmy sie - faceci co biorą takie kobiety to w większosci zdesperowani koniobijcy,nie dociera do nich że ta laska którą wzięli wcesniej nawet nie spojrzałaby na nich gdyż była zapatrzona w swego "miśka". Ale że zycie trochę pokory potem nauczyło,misio zdradził jeden raz ,drugi,trzeci,potem odszedł a ona stwierdzia "O cholera chyba jednak nie jestem taka zaiebista" zaczynna się etap polowania na podpierającego całe życie ściany na dyskotece Jasia Wędrowniczka. no bo jednak jakąś pracę tam ma,pieniądze i git. Tyle że ja gdybym był takim facetem to czułbym sie jak frajer. Odpad z koszyka którego sie w końcu zje bo tamte jabłka przedane a został jeden zgniłek. Ktoś sie ze mną zgadza?

Gość gość
Widać że lubisz upraszczac każdego. Tak jakby każda samotna matka była typowa patuska. Ciekawe czy gdyby twoja matkę ojciec kopnął w dupsko też byś tak nazwał. Każda ma prawo kogoś szukać.

Gość gość
Może i upraszcam ale odnoszę wrażenie że moje przemyslenia wynikają z obserwacji,któe w 90 proc. pokrywają sie z tym co napisałem.

Gość gość
Aha. Z moich obserwacji wynika że 90 was to c***a warte gnidy. I co tera?

Gość gość
i po co te brzydkie słowa? moja wina że większosc z was za młodu rozkłada się przed "miśkami" a potem płacze do poduszki?

Gość gość
Generalnie jest tak jak piszesz, te które cię olewały kiedyś jak zostają same z dzieckiem nagle są zainteresowane, to samo jak są jeszcze pannami a tu nagle zrobisz interes i masz kupę kasy. Jeśli samotna matka to tylko taka która ma mieszkanie i dobrą pracę, wiesz wtedy że leci na ciebie a nie szuka domu i sponsora.

Gość gość
otóż to, ale 90 proc tych samotnych to chyba ta pierwsza grupa o której wspomniałeś/aś.

Gość gość
Rozkładanie przed cipa męska pożytku tak nie przyniesie więc lepiej chociaz mieć chwilę przyjemności z miskiem. Zycie z jednym i drugim i tak po czasie jest równie beznadziejne więc odpowiedz sobie sam co się bardziej opłaca. Chwila szaleństwa z miskiem czy ciepłe kluchy wzdychajace do księżyca?

Gość gość
gość dziś wszystko ok tylko po co potem ten durny płacz i lament że "zostawił". Ah tak wiem chciałaś bo wzbudzał "emocje", był taki "skomplikowany". No to teraz masz co chciałaś, tylko po co potem to biadolenie i desperackie szukanie po portalach randkowych tych "ciepłych kluch".? Trochę konsekwencji.

Gość gość
Jestem konsekwentna. Wierz mi.

Gość gość
Przepuściła przez krocze kilku miśków, wyszalała się teraz szuka ciepłych kluch. Po kilku sportowych furach też w końcu zmieniasz na limuzynę bo cenisz komfort i wygodę bardziej niż szaleństwo.

Gość gość
trzeba być frajerem by brać po kimś babę z balastem w postaci dziecka

Gość gość
gość dziś tzn że wogóle nie biadolisz?

Gość gość
gość dziś Chwalić za szczerość,przynajmniej autorka dosadnie ubrała w słowa sposób rozumowania "łań" co lecą na "miśków". z tym że potem takiej szalonej "królowej nocy" już nikt nie chce - nawet te "ciepłe kluchy" to jednak mimo wszystko nie jest frajer. A misio powzbudzał oh ah "emocji" kopnął w dooope i poszedł dalej. Jego czar też kiedyś pryśnie - ale co patusy przeżyły emocji razem to ich:)

Gość gość
Nawet pisać po polsku nie potrafisz poprawnie... Szkoda słów. Dobranoc.

Gość gość
gość dziś w sedno

Gość gość
tylko prawdziwy mezczyzna zwiaze sie z samotna matka a nie taki facecik jakim jestes ty.

Gość gość
autor chyba nie lubi kobiet - pewnie za młodu go olewały a teraz ma cichą satysfakcję że niektórym spośród tych dziewczy nie wyszło.

Gość gość
pudło - nc nie mam do dziewczyn,lubię je,mam koleżanki, samotne matki tez są ok,temat jest trochę niefortunny ale wynika z tego że wg moich obserwacji większosc samotnych matek to cwaniary co chcą sie wprosić "ciepłym kluchom" na gotowe bo na gwałt trzeba sponsora,a wcześniej za młodu nawet by na takiego gościa nie splunęły...

Gość gość
mam takie same przemyslenia autorze, tylko ze czasami tez pojawia sie milosc ,w najmniej oczekiwanym momencie i osobie ktora odbiega od idealu,jakbys wtedy sie poczul gdybys uslyszal rownie ostre slowa?

Gość gość
tytuł jest taki trochę prowokacyjny nie ukrywam - miał na celu przyciągnąć rozmówców by poruszyć i dogłębnie przeanalizować tą drażliwą społecznie kwestię.

Gość gość
Tak to wygląda z zewnątrz, a samotne matki zdają sobie sprawę że na rynku znacznie straciły na wartości i szukają teraz mężczyzn z "niższej" kategorii, ci którzy kiedyś o nie zabiegali teraz już na nie nie spojrzą a jak już to tylko by je przelecieć. Więc po kilku przelatywaczach spoglądają teraz w stronę mężczyzn których kiedyś same odrzucały. Marzymy o nowej beemce którymi jeżdżą dziani kolesie, niestety stać nas tylko na pandę. Jednak po kilku latach niektórzy zamiast nowej pandy wola z sentymentu wziąć beemke z dużym przebiegiem i po kilku dzwonach, nie przeszkadza im że inni kolesie jeździli i na tym bazują jeszcze atrakcyjne samotne matki.

Gość gość
a co z pandą? Nadal nie nabędzie właściciela czy bardziej - właścicielki?

Gość gość
a kto powiedział że "ciepła klucha" będzie wtedy miała tą samotną matkę? Samotne matki lgną do rozwodników i innych samotnych ojców - a "ciepła klucha" pozostanie nią na zawsze i będzie sam - ot smutne zycie bez żadnych wzlotów i upadków. Lepiej zyć krótko i intensywnie niż długo i nijako.

Gość gość
wiekszośc samotnych matek jakoś raczej specjalnie wybredna nie jest - jeszcze by tego brakowało:) Wezmą każdego jak leci,hurtowo - a kto powiedział że "ciepła klucha" wogóle by zechciał samotną matkę? Albo nadal będzie sam i wcale mu to nie będzie przeszkadzać bo jedni już tak mają inni nie -albo znajdzie sobie podobną do iebie dziewczynę - cichą,spokojną, o przeciętnej urodzie. nawet on nie jest takim frajerem by polecieć na atrakcyjną samotną matkę z despracji - cudze dziecko to jednak cudze dziecko, a tatuś "mój misiek" alimenciarz pewnie obraca kolejną naiwną ( i dobrze niech korzysta póki może bo uroda i urok kiedyś przeminą i dołczy do grona smutnych majstrów-wszystkowiedzących Januszy).

Gość gość
racja

Gość gość
Współczuję ci. To mówisz, że żadna normalna kobita cię nie chce i że nie jesteś miśkiem, którego chętnie przpuściłoby się przez krocze? Ale wiesz, że jakby jakaś fajna babka usłyszała te p*****lamento to nie dałaby ci szansy? Z wyglądu też jesteś jakiś nie teges? Chudy, gruby, typ hydraulik czy pan z biblioteki?

Gość gość
:) Jak wygląda typ hydraulik? Brudny z wąsem majster w ogrodniczkach?

Gość gość
gość dziś brzydki czy nie autor ma trochę racji w tym co pisze.

Gość gość
Co z tego skoro jego post jest jak skomlenie frajera z zemsty frajerów.